www.SUMOpix.no

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kjemperask tilbakemelding og svar på spørsmål. Topp kvalitet og fargegjengivelse på bildene! Svartnivåene og fargemetningen ble slik som på skjermen. Og ikke minst veldig rask levering. Jeg er k... See more

Rated 3 out of 5 stars

Bildene er fine, men duken er nesten lufttett. Motivet er trykket på duken slik at det blir enda tettere, noe som gjør dette tilnærmet ubrukelig som akustisk tiltak. Skal man ha noe som virker må... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Er veldig fornøyd med produktene jeg har bestilt hos SUMOpix! Har to lerreter fra de. De har gode farger og fint spenn hele veien rundt tre-rammen. Det kunne vært mer praktisk å kunne velge le... See more

Rated 5 out of 5 stars

I vår egen stue hadde vi et stort behov for lyddemping. Var vi mer enn 4 personer var det ubehagelig å oppholde seg i rommet. Løsningen ble et stort bilde på 180 cm x 110 cm fra Sumopix, med en... See more

Company details

1. Interior Designer

About www.SUMOpix.no

Information provided by various external sources

Vi kan printe dine beste minner på lerret. Vi er spesialister i Foto på Lerret i mange størrelser. Opp til 200 cm x 130 cm.

Foto på lerret
Få bedre akustikk med støydempende bilder
Vi er en del av SUMOpix Danmark - Foto på lærred

Contact info

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

100% fornøyd

Kjemperask tilbakemelding og svar på spørsmål.
Og ikke minst veldig rask levering.
Jeg er kjempefornøyd. Og som kresen designer er det ikke ofte jeg blir positivt overrasket over printene. ;) Anbefales.

July 17, 2014

Veldig fornøyd!

Bra kvalitet, rask levering, bra dialog underveis med Benny.
Likte veldig godt den lille touch'en med den lille posen "Haribo" festet til skruene.

February 11, 2013

Anbefales :-)

Kjempefornøyd med nettsiden, tilbakemelding på spørsmål, pris og rask levering.
Profesjonelt firma.

February 11, 2013

Rask og oppdatert!

Formater som er tilpasset "nye" standarder på foto, også panoramabilder.
Rask levering, perfekt!

January 22, 2013

SUMOpixLerretsperfeksjonist

Produkt: Fargebilde på delt lerret (4 deler à b=30 x h=40 cm).
Motiv: Rød rose i moden knopp.
Bestilt: 4.januar 2013.
Mottatt bolig: 9. januar 2013.
Bestillingen har et svært lettfattelig og enkelt program som gjør valg av billedutsnitt til en lek med dimensjoner og sammenligninger. Valgmulighetene er enkle med et stort mangfold av sammensetninger.
En utrolig effektivitet med kort leveringstid av et perfekt resultat. Bildet måler totalt 62 x 82 cm og er allerede et smykke på stueveggen med sin fantastiske fargefinsh. Jeg kommer garantert igjen med flere bestillinger.

January 17, 2013

Prikkfri levering

Takk for god og vel utført jobb, bildene ble førsteklasses og kunden var strålende fornøyd. Reagerte på at jeg mått betale ordren på forhånd, det er første gang jeg opplever noe slikt

December 10, 2012
Rated 3 out of 5 stars

"Lyddempende" bilder som ikke er lyddempende

Skal man ha noe som virker må man bruke lydtransparent duk og in-dye teknikk for påføring av motiv. Hvis ikke reflekteres lyden før den når akustikkplata.

December 8, 2012
www.SUMOpix.no logo

Reply from www.SUMOpix.no

Hej Gøran

SUMOpix har dokumentation for den lyddæmpende effekt af Akustikfirmaet VM Acustic.
Vi samarbejder pt. med Teknologisk institut og COWI omkring flere akustik-rapporter. Metoden sikre en høj print-kvalitet og at lyden kan passere igennem lærredet. Jeg sender dig yderligere dokumentation bl.a. vores akustikrapport.

Med Venlig hilsen
Alex Nielsen, direktør

Fantastisk!

Meget fornøyd med bilde æg bestilte i fra sumopix :)
Rask levering og god utførelse

November 23, 2012
Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet og rask levering

Vi var veldig spent på bildet siden vi ikke kjente til selskapet og heller ingen andre som hadde bestilt derifra. Men da bildet kom innfridde det forventing både i forhold til kvalitet og rask levering

November 18, 2012

Jeg er veldig fornøyd

SUMOpix fulgte mitt ønske om å bli kontaktet dersom kvalitet i forhold til størrelse på bildet ikke ville bli bra. En feil gjorde riktignok at jeg ikke mottok e-mail de sendte, men jeg ringte og fikk veldig god hjelp med å finne frem til riktig størrelse på bildet.
Ved neste bestilling bør jeg nok tenke på at levering skjer på dagtid, slik at jobbadresse må oppgis og ikke hjemmeadresse. UPS prøvde levering på hjemmeadresse, ingen hjemme. Tok kontakt, og de leverte på jobbadresse neste dag. Supert!

November 9, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Raskt, rimelig og god kvalitet

Vi har vært hos fotograf, og hadde tenkt til å bestille lerret fra fotografen. Det er imidlertid vannvittig dyrt, og ettersom vi uansett hadde betalt for bildefilene tenkte vi å prøve ut et billigere alternativ enn fremkalling hos fotografen. Nå er det selvsagt vanskelig for en ufaglært som meg å vurdere kvaliteten, men jeg kan ikke skjønne at bildet ville blitt finere hvis vi hadde bestilt det hos fotografen. For mitt utrente øye ser bildet helt perfekt ut! Det kom ferdig montert i sveveramme, og ser nærmest ut som et maleri. Helt nydelig! Og til 1/6 av prisen fotografen skulle hatt for samme bilde.. Vi kommer til å bestille fra sumopix neste gang også!

November 7, 2012

pick Sumo

Synes de leverte bra lerret til en grei pris!
Som forventet til den prisen

October 31, 2012

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look