Værd at vente på
Frisk, max god sushi, både værd at køre efter og vente på.
Top betjening.
Frisk, max god sushi, både værd at køre efter og vente på.
Top betjening.
Jeg og min kæreste har vel fået sushi fra sushilicious 4-5 gange nu, og der er aldrig blevet skortet på kvaliteten. Ingen udsving, ingen hokus-pokus; det er orignial sushi når det er bedst.
Vi har fået sushi fra Sushilicious en del gange, og det er noget af det bedste, som vi har spist til dato (indland og udlang)!
De kan anbefales!
Super lækker take-away-sushi. Altid glad og venligt personale, der på bedste vis opfylder ens ønsker.
Kan klart anbefales :)
Jeg købte et downtowntilbud til sushilicous som er et helt nyt sted i Aalborg.
Jeg vil sige at det er rigtig rigtig god sushi, kvaliteten er helt i top og den er også meget fint pyntet når man får den. Kvalitetsmæssigt kan sushien altså måle sig med de steder i byen jeg ellers mener er de bedste.
Dog er prisen på almindelige ruller en smule dyrere end normalen på sushi af tilsvarende kvalitet i Aalborg og udvalget er også lidt småt. Jeg forstår ikke helt deres vegetarrulle og synes faktisk den er ret kedelig (men igen, smag og behag), men til gengæld er deres dragonroll med unagål og dragonroll med kylling rigtigt rigtigt gode.
Personalet var virkelig flinke da vi var der og meget imødekommende, og stedet ser også både pænt og rent ud.
Jeg kommer tilbage som kunde, om ikke andet så for unagiålrullen alene, men det der ville kunne gøre mig til en fast kunde var enten lidt lavere priser (eller større udvalg, hvor enkelte ruller lå lidt lavere i pris, så man kunne vælge at blande med en billig og dyrere rulle fx) eller at de valgte at bringe ud, evt igennem justeat.
Så generelt fint sted som kan anbefales.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.