Korrupt!
Det mest korrupte rejseselskab, jeg har handlet med!
Sagen:
Jeg bookede i maj 2011 et ophold via denne hjemmeside, som jeg skulle være på i juli 2011. Alt gik fint til at starte med, jeg fik betalt for rejsen, modtog en bekræftelse/faktura m.v.
Da jeg så endelig dukkede op på hotellet i juli, kunne de i receptionen fortælle mig at bookingen ikke var gyldig, da rejse selskabet aldrig overførte pengene til hotellet.
Efter at have snakket i telefon med dem i flere timer, hvor de ikke kunne forklare mig hvorfor de ikke havde overført pengene, men blot prøvede at sende mig videre til en helt anden by, samt dårligere hotel.
Vi fik fat i en lokal advokat, som også måtte opgive, da de til sidst endte med at ignorere hans opkald.
Vi fik dog efter lang tids snakken, aftalt at de ville sende pengene tilbage til os, så kunne vi selv finde et hotel.
Det betød jo ekstra omkostninger for os til overnatning, flytning m.v. - da det var noget svært at finde et hotel i højsæsonen.
Selvom, vi efter dette forløb gang på gang har snakket med booking firmaet, har vi ikke kunnet få vores penge tilbage! og vi er altså i Marts 2012 pt..
Hold jer væk fra dette korrupte firma!