[REPLY]
Har bestilt varer, pengene er trukket - men varerne er aldrig kommet!
Firmaet kan kun kontaktes via deres hjemmeside - og de svarer selvfølgelig ikke.
Håber banken kan hjælpe med at få pengene retur - ellers er det dyre lære-penge.
HUSK altid at tjekke firmaet - inden du handler.......det fik vi ikke liiiige gjort denne gang - men altid fremover!
OK - så var jeg lidt hurtigt ude - for pakken kom så et par timer efter jeg havde skrevet anmeldelsen - men læringen er alligevel stadig den samme til næste gang....jeg vil gøre mere ud af at tjekke hjemmesiden inden jeg handler! Og, jeg vil som minimum have en mulighed for direkte kontakt til firmaet.....
Jeg faldt - desværre kan jeg se - også i hos udsalgdanmark. Bestilte to varer i midten af juli og begge var på lager stod der. Dog modtager jeg et par dage efter en mail hvori der står at den ene vare er udsolgt og om jeg vil have noget andet eller pengene tilbage. Jeg vil have pengene igen og de lover at sende dem retur til min bank. 16/8 har jeg stadig ikke modtaget nogen penge selvom de flere gange har skrevet at pengene er tilsendt min bank. Banken har ikke nogen penge stående fra firmaet og jeg er nu kommet stærkt i tvivl om udsalgdanmarks hensigter. Hvor svært kan det være i disse IT-tider at returnere penge?!
Og nu kan deres hjemmeside slet ikke åbnes! Hvad pokker gør man? Jeg anbefaler absolut ikke firmaet til nogen.
Jeg har så tilgengæld haft en rigtig god oplevelse med udsalgdanmark.net.
Jeg købte en trøje hos udsalgdanmark.net, og var lidt skeptisk da jeg så den var sat 68% ned. Jeg mistænkte den for at være falsk, hvilket den også muligvis er, men man kunne slet ikke se det, og da min hustru i forvejen beskæftiger sig i tekstilbranchen var det oplagt, at hun kunne vurdere hvor vidt den var fake eller ej. Hun fortalte mig, at det oftest er svært at se om den var fake, men at syningerne ofte var udslagsgivende. I dette tilfælde var syningerne perfekt, mærkerne var identiske med de ægte, ja endda dem som sidder på trøjen som man skær af. Materialet er solidt, og selve stoffet er identisk med stoffet på de ægte varer. Ingen tegn på, at den skulle være af dårligere kvalitet end de falske. Utroligt dejligt.
De sendte mig endda et track and trace nr., og jeg så den kom fra Hong Kong. Da jeg så det frygtede jeg, at jeg skulle betale told, men den slap igennem. God oplevelse med udsalgdanmark.net
DE SNYDER OG BEDRAGER, HOLD JER VÆK....
JEG HAR NU FORSØGT I 4 MDR. AT FÅ MINE PENGE TILBAGE OG HAR SKREVET MANGE E-MAILS TIL DEM.... DE GIDER SLET IKKE SVARE.... DET ER EN STOR GANG FUP OG DU BLIVER SNYDT BIG TIME HVIS DU HANDLER PÅ DENNE SIDE.
Lad være med at bestille noget her. Jeg bestilt et par MBT sko, som desværre var for store, som jeg vil sende tilbage. De vil ikke oplyse i hvilken adresse jeg kan sende dem til, og giver mig nogle mærkelige oplysninger om hvor meget jeg skal betale for at returnere skoene. De lovede endda at give mig 25 % rabat, hvis jeg vil beholde skoene, men det fik jeg heller ikke. De svarer ikke til min mails, eller oplyser et tlf. nr.Det kan være at de har nogle attraktive priser, men det er umuligt at komme i kontakt med dem, og jeg jeg føler mig i hvert fald grundigt snydt.