Fup og svindel
Trækker penge fra ens konto uden samtykke. Har aldrig tilmeldt mig nogen konkurrence, og de svarer ikke på mail eller telefon
Jeg fik pludselig en sms om at jeg var blevet trukket 45,- kr. for en konkurrence om en iMac, som jeg åbenbart havde tilmeldt mig. Ikke sikker på jeg har, da jeg ikke var hjemme hele dagen og aftenen.
Og de er smarte for de sender sms'en efter de 14 dages fortrydelsesret man har.
Hold jer langt væk fra dem! Og hvis I skal være med i en konkurrence så læs altid hvad der står helt nede i bunden.
De hedder også V4C.me
Jeg er rasende - har netop meldt mig ud af en klub, jeg ikke vidste jeg var tilmeldt. Jeg havde klikket på en konkurrence på facebook - hvilket åbenbart betyder at man bliver medlem indtil man er blevet frastjålet 45 kr. over sin mobil telefon og indtil man opsiger medlemsskabet med en kode som kommer på mobilen.
Det koster 45 kr, sms-takst, opkald (hvor man ikke får svar) og irritation over, at de ikke svarer på emails - og det er simpelthen så frækt, at det ingen grænse kender....
Jeg har via Pointshop.dk (god hjemmeside) deltaget i 2 kampagner hvor man kunne vinde iPad og iPhone. Den første kostede efterfølgende 45 kr!!!, den anden dog kun 12 kr. For at kunne se betingelserne for denne kampagne skal man schrolle helt ned i bunden ad skærmen (hvilket jeg ikke gjorde). Jeg har dog IKKE på noget som helst tidspunkt accepteret disse betingelser og pengene bliver bare trukket hver uge på telefonkontoen, med mindre man opsiger "medlemskabet" via SMS.
I dag den 14/11 er det en cykel til kr. 4.199 man kan vinde, så hold jer væk fra dette firma hvis i ikke læser betingelserne godt nok.
Gå eventuelt ind og se firmaets hjemmeside. Telefonnumret er ikke registreret og hvor er firmaets CVR-nr., og hvem står bag?
Herudover er firmaet stiftet i 2011, så første regnskab foreligger ikke. Ret sur over dette overgreb på os forbrugere!, og hvem gider bruge tid på at få kr. 57 tilbage.
Per Wittrock, Taastrup
Blev gennem dette firma tilmeldt en konkurrence hvor man kunne vinde en cykel. Efter at have tilmeldt mig ser jeg at der vil blive trukket kr. 12 på min konto på min mobil tlf.pr uge. Ønsker jeg at afmelde mig skal jeg blot sende teksten "LOD1 cykk" til 1231. Ja, jeg ønsker at afmelde mig og sender teksten "LOD1 cykk" til 1231. Der kommer en sms tilbage til mig hvori der står "Vi forstår ikke beskeden du har sendt. Check venligst om du har tastet forkert eller glemt noget. Kig efter og prøv igen". Nej, jeg har ikke tastet forkert eller glemt noget. Heldigvis har firmaet en mailadresse og på deres hjemmeside står der at man får svar inden for 12 timer. Jeg sender dem en mail og forklarer at det ikke er muligt at afmelde sig ved at skrive "LOD1 cykk" og sende sms ´en til 1231. Beder dem slette mit tlf. nummer og bekræfte at jeg ikke længere vil modtage sms fra dem som jeg skal betale for. Det er nu 8 dage siden at jeg sendte den første mail til dem. Har efterfølgende sendt en hver dag, men har aldrig fået et svar. De fortsætter blot med at trække kr. 12 fra min konto på min mobil tlf. !!!!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA !!!