We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (89)

Fin kundeservice

Jeg bestilte viskerblade til min bil.

Desværre viste det sig, at de ikke passede pga en speciel plastikkappe på bilen. Dette var tilfælde på trods af, at producenten skrev at bladene passede til bilmodellen.

Jeg kontaktede viskerbladet.dk og de sendte mig nye viskerblade fra en anden producent som passede. Endvidere sendte de en returpakkeseddel, så jeg kunne sende de først modtagne viskerblad retur uden beregning. Fin service.

Viskerbladet.dk

Super service og rigtig prisdygtig forhandler!

Jeg havde nogle spørgsmål til et ordre, som blev besvaret kort tid efter jeg havde sendt mailen. Jeg fik svar på det hele, og fik min ordre placeret og derefter besked på at den nu var sendt kort tid efter - hurtigt og problemfrit uden at skulle trække en mine. Som forhandler er viskerbladet rigtig prisdygtige, og klart et sted jeg vil handle igen.

Hurtigt og korrekt

Fik kompetent hjælp og en lynhurtig levering, dagen efter :o)

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig levering

I forbindelse med bestillingen af viskerblade blev jeg i tvivl noget, og sendte en mail til viskerbladet.dk - jeg fik svar i løbet af 2 timer, og bestilte derefter på hjemmesiden.

Varen blev leveret dagen efter, så i min verden var det helt perfekt.

Mvh
Mark

Huritg og korrekt levering

Torsdag eftermiddag bestilte jeg vinduesvisker til min Yaris. Fredag eftermiddag satte jeg viskeren på, og den passede.

Fin service

Fin service

Review by confirmed purchaser

De rigtige vare, nem bestilling og hurtig levering.
Der udover hurtig og god tilbagemelding på spørgsmål fra mig.
Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.

Review by confirmed purchaser

Super nemt og super hurtigt

Nemt at finde det produkt man leder efter på hjemmesiden, og få dage efter bliver det leveret med posten.
Samtidig blev jeg løbende orienteret på mail, om hvor langt min ordre var nået i systemet - alt i alt en god oplevelse, som jeg helt sikkert vil benytte mig af en anden gang.

*Super nethandel

Det firma fungere bare professionelt, havde fået nogle forkerte viskere, retur label kom sammen med de rigtige viskere inden for 2 dage. Kan varmt anbefales. Meget venlig forhandler som virklig gør det bedste for kunden.

Perfekt!!!!

Bestilte et sæt viskerblade til Citroën grand Picasso, fik dem til en rigtig god pris, og de blev leveret via Post Danmark på 2 eller 3 hverdage, fik mails undervejs så jeg hele tiden vidste hvornår de blev leveret. Som sagt, så perfekt handel.

super og hurtig levering

super og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

God og hurtig levering :-)

Jeg er meget tilfreds med Viskerbladet. Jeg mangler blot at motere viskerbladene på min bil, og det skal jeg nok få gjort :-)
Tak!

Review by confirmed purchaser

Hurtig betjening. selv om varen var lidt forsinket var der ingen tvivl om at firmaet ville sende varen så hurtig som muligt.

Hurtig og korrekt levering

Kan kun anbefale jeres service. Smart med at bruge bilens reg nr til at tjekke om varen passer.
Fint med mail når varen er afsendt.
Vil bruge jer igen til begge vore biler.
Med venlig hilsen Jeanette og Klaus.

Alt i orden

Fik præcis det jeg skulle bruge, fik det hurtigt og til en fair pris.

Kanon handel

Dagen efter bestilling modtog jeg viskerne til min Hyandai I40, de passede 100% på bilen, og der var ingen synlig forskel fra dem bilen var monteret med fra ny.
Besparelse i forhold til autoriseret værksted 200 kr med fragten indregnet.
Tak for handlen !

Michael

God og hjæpsom behandling

Der er hurtig og god håndtering af ordreren, gode priser.

Review by confirmed purchaser

Har haft en rigtig god oplevelse med viskerbladet.dk. Jeg fik de forkerte viskerblade fordi der sad andre arme på min bil end de orginale. Jeg fik en rigtig god service da jeg ringede og god hjælp til at få lavet en ombytning.

100% tilfreds

Kom til aftalt pris og i løbet af 2 dage. Meget fint

Rigtig god service

Kan anbefales.

Review by confirmed purchaser

Alt for meget tidsforbrug for ingenting :/

Shit happens, men alligevel.
Man skal skrive fra a-z for at få et par viskerblade og bare for at være sikker på at det er de rigtige - så skal man ydermere indtaste reg. nr. Når man så får pakken - så er det gudhjælpemig ikke de rigtige - hva fa.... skal alle disse info så være godt for - specielt reg. nr??
Ros til firmaet skal der dog falde - jeg kan sende dem retur - dog ikke fået af vide hvem der betaler - fremsendelsen kr. 45.00 er høvet på min konto - skal jeg også betale retur prisen??

Reply from Viskerbladet.dk

Hej Dennis,

Du skriver et par viskerblade ???? - du bestilte KUN 1 stk universal viskerblad!

Jeg må endnu engang beklage at den tilsende bagrudevisker ikke passer til din bil.
Men som jeg også har skrevet til dig pr. email refunder vi det fulde køb, når vi modtager viskeren i org. og intakt emballage.
Men hensyn til reg. nr. så er det frivilligt om man oplyser denne.

Mvh

Hurtig levering uden problemer

God butik. Hurtig levering. Fair priser. Anbefalelsesværdig

God Oplevlse

Har handlet med Viskerbladet.dk før med samme positive oplevelse.
En utrolig venlig og pæn behandling med hurtig respons.Handler gerne her igen.

Hurtig og nem betjening.

God service fordi de tjekker at det passer med ens bil ved at taste bil nr. ind.

Review by confirmed purchaser

god hurtig og passende levering total ok

bestilling blev udført uden fejlog mangler viskerne passede perfrkt prisen super alt ialt vil jeg bruge jer igen

som bestilt

Ingen problemer, leveret som aftalt.

Review by confirmed purchaser

Perfekt online handel med overraskelse:-)

Perfekt online handel, og vanvigtig hurtig levering, og så er det første gang jeg har modtaget en lille overraskelse i form af lidt sødt til ganen i forsendelsen, super godt:-) handler helt klart mine viskerblade her fremover.

Review by confirmed purchaser

Rigtig god service pr. tlf. og overskuelig hjemmeside.

Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg kontaktede firmaet omkring et produkt.
Det ene produkt som jeg blev anbefalet da originalen var udsolgt, er efter min mening ikke samme kvalitet. Jeg synes viskerbladet virker lidt "blævrende" når man bruger den.

Effektivt

Det er super nemt og effektivt at handle, overskuelig menu, og hurtigt effektueret.

kanon

virker helt som de skal og til en god pris

god service

Efter en hurtig og problemfri levering blev det konstateret at de bestilte viskere var i forkert størrelse. Her blev der hurtig ombyttet til en anden vare i bedre kvalitet, uden beregning for mig. God service.

Som aftalt

Handlen forløb som aftalt

Rigtig god service.

Haft en god oplevelse med Viskerbladet. Havde købt viskerblade der ikke fungerede ordentlig og mailede så lidt frem og tilbage omkring dette. Fik tilbud nogle andre som blev sendt fragtfrit og fik mine penge tilbage for de først købte. Hurtig og rigtig god service.
Tak

Let og enkelt

De havde den vinduesvisker, som jeg ikke kunne finde andre steder. Og så blev den leveret hurtigt og telefonbetjeningen var i top - meget service-minded. Jeg kommer gerne tilbage som kunde.

Overvældende hurtig levering

Viskerbladene blev allerede modtaget dagen efter bestilling, hos mig kl. 10.15
Fantastisk hurtigt. Hvordan kan det lade sig gøre?
De blev bestilt dagen før kl. 19 og bliver leveret på under 16 timer Godt klaret:-)
Kvalitetsvarer:-)
Jeg kan derfor varmt anbefale ViskerBladet.dk

Lynhurtig

Super.....
Lave priser og lynhurtig leveret.......

Helt perfekt

Et perfekt sted at handle er sikker på den rigtige varer ved at opgive reg.nr.

Perfekt og professionel service

Det var en positiv oplevelse at snakke med firmaet, for at få fat i den rigtige vare. Ydermere tilbyder de også gratis at undersøge om varen nu passer til bilen.

kanon hurtig

det er første gang at jeg handler ved viskerbladet, men bestemt ikke sidste gang (-:. det var nemt at finde rundt på siden og så gik det en dag så havde jeg det jeg havde bestilt, kanon viskerbladet (-:

Problemløst

Lige efter bogen.