Er i gået konkurs?
Man kan ikke komme i kontakt med nogen af deres afdelinger, ej heller deres svenske og norske afdelinger.
Emails bliver sendt retur, og telefonen fungerer ikke.
Emails bliver sendt retur, og telefonen fungerer ikke.
Har lige nu mit Canon EF L-objektiv (proff-objektiv) til reparation efter at have tabt det på gulvet, hvorved Image Stabilizeren gik i tusinde stykker. Det er meget tydeligt, hvad der er galt med objektivet. Ved indlevering fik jeg at vide, at det samlet ville tage 3-6 dage at få tilbud og gennemføre reparation, da det var tydeligt, hvad objektivet fejler. Efter 7 dage ringer jeg og rykker, en smule irriteret. 1 timer efter modtager jeg tilbudet, som jeg accepterer samme dag. Nu er vi så på 14. dag, og jeg må igen rykke for gennemførelse af reparationen... Uden et reelt svar.
Nu glæder jeg mig til at se kvaliteten af arbejdet, som jeg er begyndt at tvivle på /c:
Jeg sendte mit Canon 1100D ind til rep og fik at vide at skaden på matskiven var selvforskyldt.. Well jeg har aldrig nogen sinde været inde i det kamera, men jeg er da glad for at I uden videre bare går ud fra at fotografer er nogle fjolser. Streg i regningen til jer der..
Endvidere så ringer jeg efter ca. ½ uge for at høre hvor længe det vil tage at have det til rep da jeg sådan står og skal bruge det. Jeg får at vide at det vil tage 1½-2 uger. Jeg vil så sige det sådan at det er over 3 uger I havde mit kamera inde.. FOR AT SKIFTE EN MATSKIVE... Hvad sker der lige for så lang rep tid.. Og oven i købet har det kun (ud fra papirerne taget jer 30 min at lave det)
Jeg havde det desværre på fornemmelsen inden jeg sendte mit kamera ind, men må sige at have fået bekræftet mine bange anelser.. Imorgen vil jeg teste mit kamera og håbe på at det ikke falder fra hinanden.. Og gør det det, så får jeg vel også automatisk skylden for det..
UPDATE!
Jeg har siden rep haft nogle forskellige shoots og siden i har haft fingrene i mit kamera er jeg bare ikke tilfreds med det mere.. Jeg har virkeligt prøvet at give det en chance og har tænkt at det nok bare er mig. MEN NEJ!! Kvaliteten på billederne er endda blevet ringere.. Hvor meget forstand har jeres pølsefingrede teknikere lige på noget så vanskeligt udstyr?!?! Jeg er dybt utilfreds og har derfor måttet gå fra 2 stjerner til kun 1!!
Jeg havde et Canon 60D kamera, hvor min flash ikke ville skyde sig ordentlig op samt en løs skrue i objektivet. Canon kundeservice fortalte jeg skulle kontakte Visual Service for at forhøre mig om muligheden for selv at aflevere det hos dem.
I stedet for at skulle aflevere det til forhandler, som så ville sende det ind, kunne jeg selv komme ud og aflevere det, jeg skulle bare vise min kvittering så de kunne se at garantien dækkede.
Blev mødt af en hjælpsom receptionist som hurtigt fik noteret fejl mv. og ville vende tilbage når kameraet var blevet fikset, inden for 2-3 ugers tid.
Efter et par uger ringede jeg og forhørte mig om reparationen, den var ikke blevet lavet endnu, men ville blive lavet samme dag, hvor efter jeg så kunne det dagen efter, på garantien.
Yderst fornem service og kan varmt anbefale dem.
Var på en længere rejse i Asien med mit nye Canon EOS 5d Mrk III. Kameraet fik en defekt som Canon ikke kunne løse derude. Jeg mailede med Tony Wickings og forelagde mit problem, samt at jeg kun var i Danmark en uge før jeg skulle videre. Oplyste at jeg var Canon CPS-medlem.
Afleverede kameraet til reparation tirsdag formiddag og samme eftermiddag kunne jeg hente det igen, nu fuldt funktionsdygtigt. Det er topklasse kundeservice og jeg er simpelthen så glad og tilfreds for den professionelle betjening jeg har fået hos Visual-Service.
Havde min "baby" til rep. hos Visual Service. Sigma 70-200 mm der var blevet soft i den ene side.
Den havde været indleveret tidligere efter at være blevet tabt.
Det tog man simpelthen på "reparations garantien" - regning 0 kr. - uden at det overhovedet var nævnt af mig.....
Sådan !!
Har to gange fået renset min billedesensor på et Canon 5D MKII og et Canon1D MKIV. og med i prisen på mit 1D MKIV fik jeg shutter counte uden mer beregning..
Har kun gode oplevelser med VS.
Jeg bruger ofte TrustPilot.dk som en lakmusprøve for en given virksomhed - her var Visual Service ingen undtagelse.
Efter at have læst anmeldelserne her var jeg meget skeptisk ved at indlevere mit Canon 7D hos dem. Desværre er denne virksomhed den eneste der er officiel reparatør af Canon udstyr i Danmark, hvorfor jeg var tvunget til at besøge dem (eller købe et nyt kamera).
Min første kontakt til virksomheden var via telefon hvor jeg ønskede et skøn på omkostningerne forbundet med kameraet. Jeg fortalte meget præcist hvad der var galt, men personen insiterede på at få den ind til analyse. Efter lidt snak frem og tilbage hvor jeg argumenterede for, at en analyse der worst-case ville koste en små 500 kroner ikke var i min interesse, fik jeg et prismæssigt skøn over telefonen samt en forventet reparationstid på godt en uge.
Siden skønnet var acceptabelt kørte jeg ud til virksomheden med kameraet i mandags hvor jeg talte med en flink og serviceminded gut. Han ville lige få kameraet til analyse så jeg formelt kunne acceptere reparationen.
1 time efter indlevering lå der en mail til mig med en pris meget lig den skønnet; herefter skrev jeg tilbage at de bare skulle gå igang.
Om torsdagen - altså 4 dage efter indleveringen, var kameraet klar.
Jeg hentede det om fredagen og snakkede igen med selvsamme flinke gut, testede mit kamera og konstaterede det så ud til at virke.
Nu vil jeg over de næste par uger teste det nærmere, men umiddelbart har Visual Service mine varmeste anbefalinger.
Den eneste grund til jeg ikke giver 5 stjerner er, at det koster 500 kroner i analyse hvis man ikke vil have en reparation. Det er fint nok med et gebyr, men man bør kunne få et skøn uden at presse på i fht. hvad man oplyser omkring produktet. Det ville eks. være surt at finde ud af, at en reparation er dyre end et nyt produkt.
Camera 400D til rep, får et tilbud der koster dobbelt så meget som for et tilsvarende i dag (5600 dkk). Til den pris kan jeg få et helt nyt og væsentligt bedre kamera i dag. At man overhovedet kan finde på at spilde min og deres tid på det er særdeles overraskende. Nu kræver de så også et gebyr på 400 dkk for at at undersøge den. Den slags service får man desværre ingen roser for. Der står på nettet, at de er ved at gå konkurs, det skulle jeg nok have undersøgt inden jeg kontaktede dem.
Visual Service
Visual Service Vallensbæk ringede jeg til angående rep af Tamron 28-300. Jeg skulle bare sende ind og de ville vende tilbage med rep. tilbud.
Jeg pakker omhyggeligt og fremsender
Pludselig kommer lisen retur med ilagt flyer for Kameraservice Kungsør i Sverrige.
jeg ringer til Visual Service for at få en forklaring. Morten der, melder at det er min fejl at jeg har sendt linsen ind til dem - selvom han godt kan se at det er lidt usandsynligt at jeg skulle have gjort dette uden aftale, og at refundere omkostninger ved forsendelse, det vil han ikke, pludselig lyver jeg måske og jeg kan jo ikke bevise at jeg har talt med dem.
Se sådan er Visualservice - man kan ikke se nogen service
Jeg indleverede et Canon EOS 1D Mk. III kamera som har en kendt og af Canon anerkendt fejl i autofokus systemet. Det blev justeret efter Canon's anvisninger under garanti to gange. Helt godt blev det ikke. AF blev efterhånden så dårlig at jeg indleverede kameraet hos Visual Service og bad om et tilbud på reparation. Efter 14 dage jeg fik et tilbud på ca 5000 kr. Jeg accepterede, fordi det er et for dyrt kamera til afskrivning/brokkassen. Tilbudet specificerer ikke hvor meget reservedele koster og hvor mange arbejdstimer der går med til reparationen. De har ikke kvitteret for modtaget accept og har heller ikke meddelt forventet dato for færdiggørelse af arbejdet. I skrivende stund aner jeg ikke hvornår mit kamera er klar til afhentning. Jeg rykkede for svar pr. mail - de er ubesvaret. Jeg prøvede at ringe til Visual Service - telefonen spiller muzak uden info om ventekøens længde. Jeg opgav efter 20 min.
Ved en tidligere lejlighed en kostbar Canon zoom-linse skulle repareres - fokusmekanismen i linsen faldt fra hinanden. Tilbudet lød på ca. 3200 kr - en dyr komponent for 650 kr. skulle skiftes. Efter reparation viste det sig at der blev kun skiftet plastikdele for 65 kr. Hvis jeg ikke havde gjort vrøvl gennem Canon Danmark's serviceansvarlig over at den dyre komponent ikke skulle skiftes alligevel, så havde jeg fået lov til at betale de 3200 kr. Jeg fik reduceret beløbet med 900 kr.
Service på kompliceret udstyr er en djungle, tilbudene er mange gange grebet ud af den blå luft. Der burde være krav om detaljerede tilbud og hvis der bliver brugt kortere tid til reparation og der blev brugt færre komponenter så skulle den komme kunderne til gode. Som det er idag - et gæt på fejlen og beløbet står fast uanset om teknikeren har overset en billigre måde at reparere fejlen på.
Var uheldig at ha´fået defekt joystick på mit helt nye Canon 5d3, afleverede det fredag og kunne hente det igen torsdagen efter, en garantireperation..men alt var meget professionelt, både udførelsen og kommunikationen - så tak skal i ha´..jeg var klar i god tid til en bryllupsfotografering lørdag. Kan bestemt anbefales
Har benyttet Visual Service flere gange - desværre.
Canon 1Ds-II kamerahus fik skiftet hovedprint, det tog måneder, med utallige lovninger på at kameraet var klar, og så nye undskyldninger når jeg ankom for at hente det. Kameraet endelig modtaget retur med ufatteligt beskidt sensor (havde i øvrigt også bestilt sensor rensning!), meget værre end den nogensinde kunne blive ved almindelig brug. Kameraet har tidligere fået skiftet samme del, tidligere ejer måtte gennem gentagne reperationer samme sted før det var udført korrekt.
Jeg har herefter fået repareret Canon 35mm f/1.4 objektiv, som havde mekaniske fokus problemer. 1. gang modtaget objektivet retur (efter ret lang tid) med fokus der kun kunne køre fra min. afstand til 3 meter - det kunne være konstateret af enhver på 2 sekunder uden at montere objektivet på et kamera. 2. gang modtaget objektivet retur med korrekt fokus, men absolut ubrugelig optisk ydeevne, uden nogen form for skarphed - noget var blevet forskubbet indeni, eller manglede helt. 3. gang modtaget objektivet retur med tilsyneladende korrekt funktion, optisk som mekanisk. Objektivet er dog ikke hvad det var før reperationen, så jeg har opgivet Visual Service. De er desværre officiel Canon reperatør i Danmark.
Konklusion: Er man ikke professionel kunde er de ret ligeglade med løfter, ydelser og kvalitet - men det koster!
Batterilågen på mit 5 år gamle Canon PowerShot A640 gik itu, så den ikke kunne låses. Min fotohandler mente, at en reparation ikke kunne svare sig - alene gebyret for at lade en tekniker kigge på det, ville betyde en udgift - beløbet var tabt, hvis ikke jeg akcepterede tilbuddet. Han mente, det var billigere at købe et nyt kamera i stedet.
I det lange løb ville jeg ikke undvære kameraet, og efter lidt søgen på nettet besluttede jeg mig for at tale med Visual-Service om det. Jeg bor i nærheden og tog selv hen med det til afdelingen i Vallensbæk en formiddag.
Allerede samme dag ved lukketid fik jeg besked om, at kameraet var færdigt og funktionsdygtigt. Pris 453 kr, svarende til beløbet for en undersøgelse. Modellen er udgået, men på nettet har jeg set det til salg brugt for 245 £ = 2150 kr.
Ros for hurtigt arbejde, og formentlig biligere, end hvis det går via en fotohandler.
Ris for ikke at svare på den e-mail, jeg havde sendt forinden med forespørgsel om, hvad montering af en ny lås ca. ville koste.
Hjertesuk over, at heller ikke Audio-Visual tager imod reparationer uden at forlange et - ganske vist lavt - startgebyr for at gå i gang. Til gengæld bortfalder undersøgelsesgebyret, hvis man akcepterer deres tilbud, og reparationen kan derfor - i teorien - koste mindre end undersøgelsesgebyret.
----
Minsandten om ikke kameraet gik i stykker igen under min ferie, så jeg kun fik billeder fra 1. del af den. Samme fejl igen. Kameraet blev indleveret til garantireparation formiddagen efter hjemkomsten og var repareret og klar til afhentning næste morgen. Naturligvis uden beregning. Håber det fungerer længere fra nu af.