Altid meget venlig og arbejdssomme medarbejdere i vsi group. Der bliver straks redigeret og gjort et stykke arbejde. Her behøver man ikke vente selvom virksomheden er i Thailand. Billeder sat... See more
See what reviewers are saying
VSI Group er et hold dejlige gutter som yder 110% hver gang de får en opgave, og de leverer gode resultater til deres kunder, på rekord tid, med et kæmpe smil på læben. De er samarbejdsvillige, im... See more
Information provided by various external sources
VSI Group er et webbureau der har specialiseret sig i at udvikle WordPress og Prestashop i mere end 10 år. Vi leverer alt lige fra udvikling, til animation og tekstforfatning.
Denmark
- vsi-group.dk
No recent history of asking for reviews
Et af de bedste webbureauer efter min…
Et af de bedste webbureauer efter min mening. Bestemt en anbefaling værdig!
De bedste anbefalinger herfra....
Tusinde tak til VSI Group for et super stykke arbejde i forbindelse med vores nye website hos Propperiet. De leverer lækkert design, rigtig god integration, god service, fair pris - og så kan man bare hører at her er der 100% styr på Presta-platformen.
Vi giver vores bedste anbefalinger, og takker for et godt samarbejde med Mikkel i front.
De bedste hilsner fra Propperiet
Jeg kan ikke være mere tilfreds:-)
VSI har opsat min webshop og jeg har kun positivt at fortælle. Min side er blevet fantastisk flot og meget nutidig. 99% af det som jeg har ønsket mig har VSI opfyldt.
Min webshop lever fuldt ud op til mine krav og ønsker. Service niveauet er højt fra VSI' side. Der er hurtig tilbagemelding på mine utallige spørgsmål og problemstillinger. Under hele forløbet var det et samarbejde, hvor der blev lavet forslag som jeg skulle godkende, og kunne udfordre:-). Se resultatet her: crocca.dk
Specielt tak til Mikkel, som aldrig er blevet træt af alle mine ønsker. Og lige nu hjælper han mig med at opsætte en Adword kampagne og laver en SEO manual til mig, så jeg kan løfte det svære ord "brugskunst" i søgeresultaterne - og dette bare for at hjælpe mig med at blive mere synlig. Jeg tror ikke at nogen kan ønske sig mere at et bureau:-).
Jeg kan varmt anbefale andre at samarbejde med VSI:-)
Meget tilfreds med resultatet af min …
Meget tilfreds med resultatet af min nye hjemmeside. Jeg bestilte min hjemmeside hos VSI Group som leverede alt efter aftalen. Jeg har kun positive ting at sige om samarbejdet, yderst hurtig levering og flot resultat.
Vi betalte VSI´s fejl, blev faktureret tre gange for samme ydelse m.m.
Vi har fået lavet en dyr men simpel hjemmeside hos VSI. Det har været en utrolig frustrerende periode, både fordi at det tog meget lang tid, med manglende eller slet ingen tilbagemeldinger, og samtidig en side fyldt med fejl, som vi selv skulle betale for at få rettet, hvor hver opgave har kostet mange timer. (man skal ikke lade sig narre af den billigere timetakst, da du i stedet kommer til at betale med mange timer)
Der ud over er vi blevet faktureret op til tre gange for samme ydelse, hvor vi nu ikke kan få pengene tilbage.
De indgår ikke nogen kompromis-løsninger, selv hvis det er VSI der har lavet fejl. Derudover skal man være sikker på at man kun har brug for support om morgenen, da supporten kommer fra Thailand.
Jeg vil aldrig anbefale VSI group.

Reply from VSI Group Danmark ApS
Dygtig og professionel virksomhed
Vi har fået lavet en video til vores virksomhed, Sipcom. Den er virkelig lækker og professionel. Servicen har været upåklagelig, prisen meget rimelig og kontakten venlig og imødekommende. Jeg vil til hver en tid anbefaler VSI!
Meget professionelt
Kort sagt:
Meget professionelle folk, gode til at samarbejde og til at forklare det tekniske ved fx hjemmesidens bygning og brug af wordpress.
Overholdt alle aftale - skriftelige som telefoniske!
De er værd at anbefale til andre!
Godt samarbejde
Jeg fik en pisse fed video til min virksomhed Helpfindr - Alle tidsfrister blev overholdt og produktet var helt perfekt
Stærkt produkt - leveret til tiden
Vi brugte VSI Groupe i forbindelse med udarbejdelse af en animationsvideo. VSI gav os mange konstruktive indspark til videoen, hvilket gjorde at vi i sidste ende stod med den perfekte video. Jeg kan varmt anbefale VSI til alle der vil have et stærkt produkt - leveret til tiden.
Super innovative!
Har brugt VSI til flere corporate web design og web butikker. De er ikke bare udviklere, men har ideer til at forbedre forretningen og er ligeledes rimelig prissat.
Kan kun anbefales
fleksible, punktlige og ikke mindst konkurrencedygtige.
Vi har altid være tilfredse med de resultater VSI har leveret til os
Vores virksomhed skulle have en ny hjemmeside
Vi skulle have en ny hjemmeside,
Og jeg bestilte en ny hjemmeside hos VSI Group.
Den tog dem næsten et år at færdiggøre siden.
Sammen tide er hjemmesiden fuld af fejl, da jeg gøre opmærksom på disse fejl, bliver der sagt til mig at jeg skulle købe Et support produkt.
Så køber jeg et SEO produkt, da så jeg så ikke længer ønsker dette produkt, pga. vores økonomi bliver jeg overfaldet verbalt.
Vi har nu en hjemmeside der er fuld af fejl, Og den server VSI Group. Har lagt vores hjemmeside op på er til tider mega langsom.
Jeg har efterfølgende talt med Jonas, for at gøre opmærksom på de problemer.
Jonas er rigtig service mindet, så han for ryddet op i de problemer der har været med vores hjemmeside.
Tusind tak til Jonas
Mvh. Peter Midtgaard
Min bedste kontakt til web og design
Super service og operationelle løsninger leveret af et team jeg nyder at samarbejde med - tak for endnu en løsning til hele VSI-teamet...
Den bedste service!
De er samarbejdsvillige, imødekommende og arbejdsomme, og jeg vil gerne anbefale dem til alle som er på udkig efter et godt webbureau, til fornuftige priser.
Both thumbs up!
Altid hjælpsom og god service.
Jeg har haft min hjemmeside Bornholms Massageskole hos VSI-gruppen i 4 år og er yderst tilfreds.
De er altid meget hjælpsomme og går der noget galt, hjælper de hurtigt med at rette fejlen samt de forstår og sætter dem ind i min virksomhed og hvad der er vigtigt for mig og mit firma, så jeg opnår det bedste. Tillige med bruger de også weekenden til at komme i kontakt med mig, når jeg har svært ved at nå det i hverdagen og det betyder mindre stress for mig.
Dejligt at få en god snak ind imellem om noget kan gøres endnu bedre.
Tak for jer.
Kunden i centrum, med et fantastisk resultat.
Min oplevelse med VSI Group, har været fantastisk. Fra projektet gik i gang, til det færdige resultat. Har der været en rigtig god kommunikation. Hele projektet har kørt planmæssigt, udover hvis jeg har haft yderligere rettelser, i sidste sekund.
De projektansvarlige skal have stor ros, for deres tålmodighed med mine mange mærkelige henvendelser både via mail, telefon samt i testversionen.
Der skal lyde en stor ros for, at firmaet klør på for at lave en 100% skræddersyet løsning.
Helt sikkert ikke sidste gang, jeg indgår et samarbejde med VSI Group.
Mange tak, fra en tilfreds kunde.
Altid hjælpsom
Vi har brugt VSI - Group til vores webshop og til SEO på en af vores webshop og det har nu kørt i 6 mdr og de har altid været der for os helle vejen så kan kun anbefale at bruge VSI -Group
Vilje til at finde løsninger på udfordring
Dangro Nordic har fået udviklet, designet og programmeret en ny hjemmeside/webshop. Vi er meget tilfredse med resultatet, som løser vores mange forskellige krav omkring produktvisning, varianter med sække/paller med forskellige priser og rabatter, forsendelsesmuligheder med bl.a. opsummering til hele paller, rabatordninger, blog, opsamling til forskellige nyhedsmaillister og SEO optimering.
Processen har været længere end først udmeldt, men dette skyldes til dels vores eget krav til design og funktionalitet jf. vores kravspecifikation.
Vi er gennem hele forløbet blevet mødt med en positiv indstillingen og en vilje til at løse de udfordringer der er opstået.
Eneste negative vi kan sige om processen er, at det var været nødvendig med en stram projektstyring fra vores side. Der har været behov for, at vi skulle følge op på om aftalte løsninger er blevet programmeret som tiltænkt. Til dette skal de bemærkes, at vores løsning også er meget omfattende og har flere specielle krav.
Så bliver det ikke bedre!
Skal du have en webshop eller hjemmeside så er det helt klart VSI Group, du skal kontakte. De har dygtige og vidende sælgere, geniale designere, super gennemført projektledelse og fantastisk kundeservice. Glæder mig til at få leveret min færdige webshop om få uger.
Tak til Jonas for en GOD slgsoplevelse.
Tak til Mikkel for fantastisk projektledelse og super service.
Tak til 2 af jeres (mange) designere som har forstået hvad det er jeg gerne vi have.
Min midlertidige ser fantastisk ud - TAK
Mange hilsner
Michele fra Morsmirakel.dk
en hjælpsom virksomhed
jeg kan kun give min anbefaling til VSI-Group, jeg har som enkeltmandsvirksomhed brugt VSI-Group til at få lavet min webshop, og er fuldt ud tilfreds med designet det til sidst er endt ud med, VSI-Group er meget hjælpsomme og fleksible hvis jeg er kommet med rettelser til designet løbende, men også efterfølgende.
en ting vil jeg give VSI-Group særlig stor ros for, og det er deres hjælpsomhed ang. min vareimport, da jeg kun havde modtaget kataloger fra min leverandør, og derfor intet materiale havde der kunne importeres, hjalp VSI-Group mig med at få fat i materialet fra min leverandør og sørgede for det kunne lade sig gøre at få lagt det ind i shoppen og stadig gøre det til en fair pris som var overkommelig for en virksomhed som min. derudover vil jeg give ros til VSI-Groups gode service, de svarer altid på mails, min. indenfor et døgn og er hurtige til at finde løsninger på evt problemer.
VSI-Group er en hjælpsom virksomhed til meget fair og overkommelige priser.
EN STOR TAK TIL VSI_GROUP FOR AT HA GJORT DET MULIGT AT FÅ MIN EGEN WEBSHOP.