123bestdeal.com
See what reviewers are saying
People also looked at
Retourkosten voor eigen rekening...
123worstdeal leverde verkeerd artikel. Na contact te hebben gezocht kon ik het artikel terugsturen, maar moest ik wel zelf de retourkosten betalen. Slechtste deal ooit. Was de laatste keer dat ik iets bij ze heb besteld.
Pas op met dit bedrijf
Pas op met dit bedrijf. Ze leveren niet. Denk inderdaad dat ze alles kopen via goedkope apps van China, lekker goedkoop, maar levertijd duurt langer als ze het niet op voorraad hebben. Je kunt beter zelf kopen op die apps, goedkoper, betere service, duurt net zo lang of soms sneller, altijd garantie op geld retour. En nogmaals, super goede service hebben ze. Die 123"slecht"deal zijn eersteklas oplichters en veel bla bla, maar weinig daden. Tot op heden, na ruim 10 werkdagen, nog steeds mijn spullen niet gehad. Gelukkig heb ik via PayPal betaald en gaat de claim via hen. Dan zal je zien hoe snel ze me terug gaan betalen, want PayPal maakt geen grappen. Als ze niet correct zijn, pleurt PayPal ze er gewoon uit. Slecht bedrijf... Ondertussen heb ik, via PayPal uiteraard, heel snel mijn geld retour ontvangen... Zoals ik al zei, ik maak geen grap...
Bestelling niet ontvangen, maar geen geld terug :-(.
Ik heb op 7 december een artikel besteld dat na 5 dagen nog niet binnen was. Ik moest tot 10 dagen wachten want ze wilde een onderzoek instellen. Na de 10 dagen moest ik ook ff bij de buren etc gaan navragen want het zal daar wel bezorgd zijn, wat onzin is want het was een brievenbus bestelling.
Nu zeggen ze dat zolang mijn bestelling niet ongeopend bij hen retour komt, ik niet gecrediteerd zal worden. Kortom, gelukkig heb ik binnen 14 dagen aangegeven dat het artikel niet voor de kerst meer geleverd zal worden en ik mijn geld terug wil en dus de koop wil ontbinden. Nu is het wachten wat ze daar mee gaan doen. Ik zal in ieder geval noit meer een bestelling plaatsen bij 123bestdeal.nl.
Foute levering . Kosten voor klant toch ?
Ik bestel USB c oplaadkabels . Ik krijg lightning kabels aan .
Ze erkennen en vonden het zeer spijtig dat ze me het verkeerde product hebben toegezonden.maar verwachten dat ik de retour zending op mijn kosten doe (6.80 euro) en op eigen risico !
Nu vraag ik me af waar ze het vandaan halen om de consument te laten opdraaien voor de kosten van hun fout ?
Consumenten rechten kennen ze duidelijk niet bij 123 niet zo een goede deal dus ...
Denk goed na voor je hier besteld! Ik de volgende keer alvast wel
Lijkt dit op een originele Earpod?
Lijkt dit op een originele Earpod?, ik dacht het niet en in de apple winkel dachten ze het ook niet. Ik heb een originele earpod besteld. Krijg een nep product binnen dus belde jullie op om aan te geven dat ik een nep product heb ontvangen. Gelukkig heb ik hier ook fotos van gemaakt. Ik belde de klantenservice en kreeg te horen dat als ik inderdaad een nep product heb ontvangen ik de verzendkosten ook terug krijg. Nu krijg ik een email dat ik de verzendkosten niet terug krijg. Telefonische klantenservice is net zo slecht, veranderen gewoon van mening en laten de klant stikken. Het gaat mij niet meer om de €3,95 verzendkosten. Jullie maken er geen werk van maar dat ga ik wel doen!
Stelletje oplichters die nepproducten leveren!
Waardeloos bedrijf die nep apple producten levert. Terugsturen mag krijg je te horen aan de telefoon. Er wordt zelfs een toezegging gedaan dat je ook de retourkosten terug krijgt, wat natuurlijk een leugen blijft te zijn. Personeel wil zijn eigen naam niet noemen, wil geen naam van de eigenaar en manager noemen, wil ook niet doorverbinden. Wel leuk dat die gewoon op de site staan :) , dat zijn natuurlijk Rene en Peggy als je de site mag geloven. Wat een aanfluiting van een bedrijf.
Waardeloos bedrijf
HIER ook problemen met deze webshop. Dacht EarPods te hebben voor €19,50 (verzending gratis dus mooi dacht ik). Helaas waren de EarPods stuk. Ik moest ze terugsturen en dan zou ik de nieuwe ontvangen. Deze kreeg ik ook, maar tot mijn verbazing moest ik de retourkosten a €3,95 zelf betalen. Ondanks dat zij mij defecte EarPods sturen krijg ik deze niet terug. Nu heb ik EarPods voor € 23,45 en veel later dan ik ze had gewild door al het gedoe. Voor mij nooit meer. Waardeloos bedrijf en het antwoord duurde 4 dagen.
Verkeerd product gekregen
Verkeerd product gekregen, moest het zelf terugzenden goede product pas verzonden als verkeerd geleverd product binnen is. Retourkosten niet terug te krijgen. Onbeschoft klantonvriendelijk dus nooit kopen.
Ruime sortering
Ruime sortering, snelle levering en meedenkend personeel. Ik ehb geen klachten.
Verkeerd en goedkoper product geleverd, geen geld retour alleen tegoedbon
123bestdeal levert het verkeerde product. Omdat het een verjaardagskado was kwam ik daar te laat achter, buiten de 14 dagen zichttermijn. Bovendien blijkt het opgestuurde product een goedkoper product. Van coulance is geen sprake en het teveelbetaalde bedrag, door hun logistieke fout, bieden ze alleen aan in de vorm van een tegoedbon. Die wil ik niet want bij 123bestdeal koop ik nooit meer. Geen klantenbinding en geen klantenservice. Ik lees ook veel andere klachten over 123bestdeal, o.a. verkeerde of defecte leveringen waar de klant bovendien de extra verzendkosten voor moet betalen. Wees gewaarschuwd!
Slechte service
Onlangs een tempered glass screenprotector gekocht die bubbels vertoond. Volgens de servicedesk had ik mijn telefoon niet goed genoeg schoongemaakt ook al had ik het scherm van m'n telefoon grondig gereinigd volgens de bijgeleverde instructies. Vervolgens de servicedesk gemaild om een vervangende screenprotector maar ze bleven aanhouden dat ik mijn telefoon niet goed genoeg had schoongemaakt. Erg jammer dat ze niet met een tegemoetkoming zijn gekomen.
Slechte service
Een AZERTY toetsenbord besteld, een QWERTY ontvangen. Hun fout.
Terug sturen moet op eigen kosten en je krijgt die kosten niet vergoed. Je krijgt een tegoedbon twv 6,95 euro (terwijl ik voor 13,05 euro moet versturen van Belgie naar Nederland) voor een aankoop in hun webshop. Alsof je daarop zit te wachten na zo'n ervaring.
En dan zeggen ze inderdaad; stuur maar retour afzender in de enveloppe waarin je het hebt ontvangen. Dat risico ga ik niet nemen, zeker na het lezen van ervaringen van anderen die dit wel gedaan hebben en waarbij het pakketje dus nooit aangekomen is.
Slechte service.
Daarbij wordt er ook veel later geleverd dan op de website wordt aangegeven.
TRAP DUS NIET IN DE MOOIE PRAATJES VAN DEZE WEBSHOP.
Geen snelle levering
Ik had een eBook cover gevonden op 123bestdeal en tijdens het bestellen had ik een optie achterafbetaling gekozen (iDeal deed het even niet en ik wilde de bestelling afronden). De website belooft een een levering binnen een dag als je een dag daarvoor voor 20:00 uur bestelt, maar dat was bij mij niet het geval. Ik kreeg twee herinneringen binnen 2 dagen over de betaling, terwijl het duidelijk op de website staat dat de betaling plaats moet vinden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.
In de tussentijd kreeg ik een email met de vraag of ik 1ste of 2de editie van Kobo (eBook) heb en als ik 2de editie heb, moest ik toch een andere cover kiezen (via de link in de email). Sowieso moet het gelijk duidelijk op de website staan voor welke editie het is bedoeld en anders als ik de andere cover niet kies, dan heb ik die niet nodig. Maar nee, 4 (werk-)dagen later had ik mijn bestelling nog steeds niet binnen, ook geen status van de levering ("Wij houden u uiteraard op de hoogte omtrent statuswijzigingen van uw order zoals verzending", dat was waarschijnlijk een grap). Toen ik pas zelf vroeg hoe het met mij bestelling ging hadden ze die verzonden. Uiteindelijk kreeg ik die eBook cover een week na dat ik die besteld had.
Grappig is ook dat ik de beoordeling niet op hun website kan plaatsen. Volgens mij kiezen ze eerst naar wie ze een link voor de feedback sturen..
waardeloze service
Eerst is de screenprotector veel te klein ,ookal staat bij de omschrijving dat hij zou moeten passen op mijn model tablet.
Terug sturen kan, maar niet op hun kosten...
Hun advies, zet retour afzender op de envelop en dan komt het hier wel aan.
Zo gezegd, zo gedaan, maar het kwam dus niet aan en ik krijg mijn geld niet terug daardoor.
Oplichters!!!!!!!
ik ben heel tevrede.
Ik heb gisteren een kabel gekocht voor mijn telefoon en hij werd vanmorgen al geleverd heel fijn want me oplader van mijn telefoon was kapot dus kon hem gelijk weer oplader
Goed
Snel bezorgd, makkelijk screenprotector plakken op de smartphone. Het past goed.
Misleidend....
Ik koop een screenprotector waarbij staat dat die geschikt is voor mijn tablet. Na levering blijkt dat de screenprotector simpelweg te klein is en universeel, dat wil zeggen dat je hem zelf nog op maat moet knippen als hij groot genoeg is. Ik kreeg de optie hem op te sturen en een grotere te krijgen wat wel okee is. Maar het materiaal van de screenprotectors is gelijk aan dat van de action en voor de twee euro die het zou kosten om mijn product terug te sturen zou ik er twee kunnen kopen bij de action. Een screenprotector van 8 euro kost even veel als dezelfde bij de action voor 99 cent.
Leveringstermijn puur bedrog
Op de Website staat dat als je bestelt binnen zoveel uur, de bestelling geleverd zal worden de dag nadien. Dat blijkt dus niet zo te zijn. De 'normale' procedure staat dan in de e-mail die bij verzending (??) wordt verstuurd : je mag in België 3-6 *werk*dagen wachten, maar dat kunnen er ook 15 worden. Ongelooflijk ! Ontelbare keren al besteld in Nederland en leveringen met post.nl of DHL (dat ook hier wordt gebruikt) komen dan netjes 's anderendaags hier aan. Heel uitzonderlijk kan dat eens een dagje langer zijn maar 3 weken (= 15 *werk*dagen) ?? Nee. Volgens mij moet die boel nog uit Hong Kong of zo komen.
Af te raden.
helaas nog niets ontvangen
Voor de eerste maal een bestelling geplaatst bij 123 best deal,bestelling geplaatst op 24/09/2014 en onmiddellijk betaald,nu op 11/10/2014 nog niets ontvangen na contact met de firma gingen ze een onderzoek instellen bij de post maar moet zeker vijf werkdagen wachten op antwoord.En dan???????
Prima levering
Gisteren besteld, vandaag al binnen: hoesjes voor telefoon (ASUS) en iPad mini. Prima levering, goede producten. Kinderen helemaal blij :)
The Trustpilot Experience