Klippekortet der klipper selv
Ideen bag 1415 er ganske udmærket, man købet et SMS-klippekort, som man så bruger. Dette forudsætter bare, at systemet virker, hvilket det ikke gør.
Oplevelse 1:
Har prøvet at bestille 4 zoner SMS-klip i lufthavnen da jeg skulle med metroen, så fik jeg svaret at der manglede 1 zone, da der kun var 3 zoner tilbage. min kæreste gav mig så et klip på hendes kort, så jeg kun skulle bruge 3 zoner, men da jeg så prøvede at bestille 3 zoner var svaret, at der ingen zoner var tilbage på mit SMS-klippekort. Så måtte jeg købe et nyt klippekort, og klippene beholdte systemet.
Oplevelse 2:
Stod i Metroen og skulle hjem fra arbejde, bestilte 2 zoner på mit SMS-klippekort. Der kom intet svar fra 1415. Så prøvede jeg at genbestille, stadig intet svar efter 5 minutter. Så købte jeg et klassisk klippekort - og se det virkede. Men fandt sidenhen ud af at jeg skulle blot have ventet i 5 timer, så ville SMS klippene gå igennem hele to gange.
Resultat:
Ovenstående er prøvet indenfor 2 måneder og efter at have brugt 3 klippekort. Dvs. ca. 12 % af alle mine klip er blevet forsvundet pga. et fejlbehæftet system. Det er simpelhen for mange fejl i det system til at det er sikkert at bruge.
Jeg har altid det nyeste teknologi, men når det kommer fra offentlig transport vil jeg kun klassisk papirklippekort fremover.
February 6, 2012
Unprompted review