Abc Tandlaegerne reviews

Abc Tandlaegerne reviews

Acceptable
6.0
from 0 - 10
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
Review company
2 Trustpilot review(s)
|
Latest review
ShowHide Rating distribution
Rating distribution

Reviews

About

trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Et dyrt bekendtskab

Jeg mangler en blivende tand i hver sin side af undermunden og har siden mit 18. år haft to guldbroer i undermunden.

Jeg fik [..] Abc-tandlægerne som tandlæge for 8 år siden. Fra starten var [..] meget opmærksom på, at der kunne være karies under broerne og at de derfor skulle skiftes. Dette afviste jeg og de næste 4 år reparerede [..] småhuller og udførte tandrensning.

Så fik jeg lidt småværk under den højre guldbro. Jeg indvilligede i at broen skulle fjernes og en overskydende tand skulle trækkes ud. Broen blev fjernet og [..] gik i gang med at trække tanden ud. [..] forsøgte i to-tre timer uden held, hvorefter [..] henviste mig til en tand-kirurg i Gentofte, som på 10 minutter trak tanden ud og trak næsten 3.000 kr. op af min lomme. Et par måneder efter konsulterede jeg [..], som tilbød at indsætte implantater, hvor broen havde været. Hvis [..] fok lov til at gøre det i begge sider, ville hun klare det for 25.000 kr. incl. tilskud fra Sygeforsikringen Danmark. [..] afgav et skriftligt tilbud.

Fra tandkirurgen var jeg blevet orienteret om, at indsætningen af transplantater krævede meget viden og akkuratesse, hvilket jeg kunne konstatere, at [..] ikke havde. Jeg besluttede mig derfor til at afvise tilbuddet.

Jeg havde været tilfreds med [..] håndtering af småhuller og tandrensning og valgte fortsat at anvende disse, [..] ekspertiseområder.

For en måneds tid siden rensede [..] mine tænder. Uden at udvise rettidig omhu benyttede [..] et stålværktøj og rev guldkanten på min tilbageværende bro op. Dette opdagede jeg først senere på dagen, da jeg skar min tunge på den skarpe kant.

Herefter opgav jeg [..] og søgte en anden tandlæge på Østerbro. Han sleb kanten væk udbedrede den forvoldte skade. Hans dom var, at broen nu skulle udskiftes p.g.a. den ødelagte guldkant. Så når dette mareridt er overstået, har [..] kostet mig omkrin 30.000 kr. og en masse spildt tid.

Sagen er indbragt for Patientforsikringen.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Helt i top

Her føler man sig ikke snydt. Priserne er de samme som andre steder, men man føler ikke at man bliver presset til at få lavet en hel masse. Kun det der faktisk er behov for.

Personalet er også godt udrustet til at tage sig af folk med tandlægeskræk og andre "besværlige" patienter.

Jeg har kun oplevet god behandling lige fra start og følte mig tryk med det samme.

Is Abc Tandlaegerne your company?

Get to know your customers. Simply claim your company now. Get real customer insight and respond to your reviews. It's free.

Claim this company Learn more

Is this your company?

Try out Trustpilot's exclusive tools for gathering reviews-- get started with our Kickstart service! And remember, it's absolutely free to respond to reviews. Learn more

Claim this company

ABC Tandlægerne Details

About this company

en moderne tandlægeklinik ved Trianglen på Østerbro ca. 10 min. gang fra Østerport Station, et stenkast fra Sortedamssøen, nye patienter modtages

Visit Abc Tandlaegerne

Contact information

Call us on: 35420138
We live here: Østerbrogade 54 C
2100 København Ø
Denmark

Trustpilot's Commitment

Trustpilot is committed to ensuring better online shopping experiences for everyone, which means we work hard to fight fake reviews. Find out more.

If you notice fake reviews on this company profile, we want to hear about it. Please contact Trustpilot here.

Trustpilot Subscriber

This company subscribes to Trustpilot Business services. Read more about our services for companies here.

No companies can delete or otherwise censor reviews.