Akvanet

1. Pet Store
  2. Aquarium Shop
  3. Pet Supply Store

Information provided by various external sources

Hos Akvanet.dk køber du til de bedste priser og på de bedste betingelser. 3 ugers prøve og returret ! Akvarier vandtest fugel voliere vandtrug glas terraium varmesten varmemåtter spot skildpadder skildpaddetank hygrometer tågegener grotter huler springvandsklippe net plastik terrarium geo insekt bowle ator kradsebrædt kvælerhalsbång ergocomfort harness katte toiletter bundmateriale sand grus bark måleudstyr foderskål høhæk gå liner drikkeflasker hamster huse transport tasker træspåner hø lys el overfladeskimmer havedam fiskefoder sticks koi slamsuger mundkurv hundekurv hundeseng katteseng kattehul fisk hund kat gnaver ilder reptil fugl luftpumpe powerheads iltsten luftslange spandfilter eksternfilter grooming pude fuglelegetøj parpegøje marsvin hamster kanin parakit ferplast via aqua filtermateriale indvendigt filter udvendigt filter vandbehandling plantegødning vandtest kh gh fe co2 anlæg dekotation plastik planter silke planter akvarieplanter skimmer biofilter termometer støvsuger slam foderautomat fiskenet akvarieborde akvarielamper filtermåtter cirkulationspumper pvc slange silikone slange tilbageløbsventil aquabee newline pumpe hundeseng seler liner madskål foder fuglebur transportkasse hamsterbur kaninbur hundelegetøj apport løbehjul drikkeflaske hundetræning varmelegemer lysstofrør akvarieplanter iltsten algemagnet baggrund dekoration hundebørste karte kam saks hængekøje ildertelt

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Tusind tak til Bent

Tusind tak til Bent - vi havde problemer med installation af vores nye 3-1 blandingsbatteri, hvor der løb vand udad overtryksventil, vi ringede til firmaet på en lørdag fik fat i Bent som hjalp os igennem forløbet, Han sagde blandt andet hvis der er noget der går itu eller er gået itu ville vi bare få noget nyt. Han blev i firmaet til vil havde fået løst vores problem (på en lørdag). Endnu en tak.

Mvh. Connie & René

September 24, 2017
Rated 5 out of 5 stars

3 handler uden problemer.

Hurtig levering. Modtog defekt vare ved en handel. Hurtig svar på mail, fik tilsendt en anden fungerende vare uden problemer til aftalt tid. Kan helt klart anbefales!

September 14, 2009
Rated 2 out of 5 stars

Vælg en online butik der har e-mærket

Som så ofte før, falder man for gode varer til en lav pris på en webside, men i denne butik som så mange andre, sker det igen at de ikke har styr på hvad der er på lager, leveringstid, og information tilbage til kunden.
Vælge en butik der er e-mærket, så er der meget mindre chance for at man spilder sin tid og i sidste ende penge.

July 31, 2009
Rated 4 out of 5 stars

Til at stole på

På trods af lidt forvirring med hensyn til vare, som ente godt alligevel. Ellers god til at svare på emails, den sidste stjerne ville have været der vis der ikke var kommet nogel lille forvirring

March 27, 2009

Super oplevelse

Fantastisk handel, super behandling!! Er virkelig tilfreds med min vare, det er mine hunde også - God oplevelse at handle hos jer!.Tak Akvanet

March 26, 2009

Take a closer look