Hurtig levering. Jeg købte stoffer på hjemmesiden, og det var svært ordentligt at se farverne og kvaliteten.
Company replied
God harmoni mellem webshop og fysisk butik, som er indbydende og byder på varer af høj kvalitet. Man kan mærke at indehaveren brænder for økologiske produkter. Altid god og hurtig service. Efter at h... See more
Company replied
Velkommen til AlmaogJacob.dk I vores webshop har vi et stort udvalg af økologisk og bæredygtigt kvalitets legetøj, samt økologisk babytøj og børnetøj. Vi har god personlig service og hurtig levering. De bedste hilsner Agnete
Korsagervej 17, 8382, Hinnerup
No recent history of asking for reviews

Reply from AlmaogJacob.dk
God informativ hjemmeside med gode produkter.

Reply from AlmaogJacob.dk
Dejlig oplevelse, at handle online hos Alma & Jacob!
Agnete havde sågar hjulpet med en lille seddel, så jeg kunne kende forskel, på de to, næsten identiske gaver :o)

Reply from AlmaogJacob.dk
Hurtig tilbagemelding på mail. Var flink at sende billeder, så jeg bedre kunne fornemme str. Hurtig levering og flot varer!
Tak for rigtig god behandling. Jeg vender tilbage til Jer.
En rigtig god oplevelse, og jeg kom hjem med nogle fine ting. Vender helt sikkert tilbage til Alma & Jacob.

Reply from AlmaogJacob.dk
Jeg havde en speciel forespørgsel, og fik super god service og ikke mindst den vare jeg efterspurgte.
Desværre blev varen beskadiget under forsendelse, til trods for god emballering.
Igen rigtig god kundeservice og hurtig svar samt kompensation.
Udelukkende +++ herfra.

Reply from AlmaogJacob.dk
Jeg skulle egentlig bare bestille Olivias tryllesalve, men så søde som de er hos Alma og Jacob, så kom der en lille legetøjshane med i pakken. Jeg lagde min bestilling om eftermiddagen og dagen efter kom pakken med posten. Der var ikke engang gået et døgn.. Virkelig flot. Ikke sidste gang jeg handler hos Alma og Jacob.

Reply from AlmaogJacob.dk
Det er en hyggelig butik og alle varer i butikken er valgt med særlig omhu. Min søn har fået de mest fantastiske gaver til sin 2 års fødselsdag idag, og alle gaverne er købt i butikken;)

Reply from AlmaogJacob.dk
Virkelig lækre produkter. Hurtig levering. Skønt med et sted der har "gjort arbejdet" for en, ved at udvælge sunde og kemikaliefri produkter. Og dejligt med gratis indpakning af gaver:)
Vil helt klart vende tilbage igen... Og igen :)

Reply from AlmaogJacob.dk
Hurtig levering og alt var som det skulle være. Også flot indpakning.

Reply from AlmaogJacob.dk
Jeg vil klart anbefale virksomheden til mine venner, da der er hurtig og effektiv levering. De fremsendte vare er ligeledes pakket ind, hvis dette ønskes. I flot og genbrugspapir. Ligeledes kan jeg fuld støtte op omkring genanvendelse af papkasser ved fremsending af vare, hvilke gør at jeg som forbruger tænker at virksomheden lever op til et miljømæssig ansvar, som tiltaler mig.

Reply from AlmaogJacob.dk
Jeg kan kun anbefale at handle hos Alma og Jacob. Det er nogle rigtig lækre produkter og deres kundeservice er i top. Jeg vil helt sikkert anvende deres webshop igen.
Nemt at bestille, hurtig levering og super service, og hurtig respons, da jeg kontaktede Alma & Jacob vedr. en mangel på deres hjemmeside. Ikke sidste gang jeg har handlet der!

Reply from AlmaogJacob.dk
Det er dejligt at komme ind i en butik hvor servicen er helt i top og hvor man ved at legetøjet er af højeste kvalitet.

Reply from AlmaogJacob.dk
Jeg fandt præcis hvad jeg ledte efter, og højdemåleren som var en gave blev fint pakket ind. Pakken kom som lovet, så alt var helt perfekt. Jeg kommer helt sikkert til at bruge Alma og Jacob igen, da de har produkter jeg ikke har fundet andre steder.

Reply from AlmaogJacob.dk
Hvis man sætter pris på personlig, god og effektiv kundeservice via nettet, og samtidig bl.a.søger godt økologiske trælegetøj - så er Alma & Jacob et godt valg !
Mange hilsner en kunde der føler sig godt behandlet
Irma