Alm.bolighandel

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk serviceniveau og meget behagelig personlig kontakt

Jeg har haft en fed oplevelse med Alm.bolighandel, der hele vejen igennem har ageret professionelt og været gode til at være i kontakt med en, også udenfor almindelig arbejdstid.
Alt ialt har jeg været super tilfreds med den service jeg har modtaget og har igennem hele boligkøbs forløbet følt mig tryg ved Alm.bolighandels håndtering af mig som kunde.

September 30, 2014

Personlig, troværdig behandling!

Endelig en ejendomsmægler, man kan regne med... Og dem går der da ikke mange af på dusinet;) En hyggelig, lille forretning, hvor den meget personlige betjening og service klart er i højsædet. Sobert og ærligt, seriøst og alligevel med plads til et godt grin.. Jeg har været yderst tilfreds, og derfor tør jeg hellere end gerne anbefale denne ejendomsmægler til alle og enhver...

September 29, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Føler sig hjemme og ikke et nummer i bunken.

Nu har de solgt to boliger for mig og til og med hurtigt.
De er meget omhyggelige med at få sat den rigtige pris på boligen, så hverken køber eller sælger bliver snydt.
De går 100% ind for det de laver og da det er et "lille" firma er man ikke bare et nummer i rækken.
Vil bestemt anbefale dem til alle:-)

September 19, 2014

Uovertruffen butik

Havde næsten solgt min lejlighed inden jeg forlod butikken, og til en væsentlig højere pris, end hvad andre bolighandlere havde bildt mig ind, at den var værd, i de 2 år, som lejligheden havde været til salg forinden.
Dejlige mennesker! Tak for oplevelsen!

September 17, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Meget for pengene og god service.

Alle hos Alm. Bolighandel har været imødekommende og venlige.
Konkurrencedygtig pris og de var ihærdige indtil salget var på plads - der skulle mange fremvisninger til før det lykkedes.
God kommunikation og information gennem hele processen.
Ved efterfølgende køb af bolig fik også gode råd og vejledning.

September 15, 2014

Kære Jakob

Tak for de fine ord.
Vi bliver altid så glade, når kunderne har følt sig godt behandlet, både set i forhold til købs- og salgsprocessen :-)

Rigtig god dag

Rated 4 out of 5 stars

tillid

Nede på jorden og gode til at lytte.Venlige og super profesionelle

September 13, 2014

Kære Jakob

Tak for din fine anmeldelse - skulle hilse mange gange fra Rie.

Michael

Rated 5 out of 5 stars

Book et møde, så sker resten af sig selv.

Super service og godt arbejde. Kan varmt anbefales.

September 11, 2014

Hej Niki.

Tak for den gode anmeldelse.
Kan kun give dig ret, book et møde. så sker resten af sig selv:-)

Kbh's bedste mægler

Alm. Bolighandel solgte min lejlighed til stortset fuld pris og jeg fik en hel del mere for min lejlighed end hvad de store kæder ville sælge den for - eller som de sagde "den er ikke mere værd" og vupti 3 mdr senere var den solgt hos Alm. Bolighandel til næsten fuld pris.
Klar anbefaling her fra!

September 10, 2014

Kære Lennart

Mange tak for de pæne ord. Vi er utrolig glade for at kunne hjælpe dig med et godt bolig salg, og det betyder naturligvis alt for os at I har haft en god oplevelse.

Take a closer look