[REPLY]
Am comandat de aici piesele pentru un sistem. Am intrat pe chat unde am discutat cu personal amabil si competent.
Cu exceptia procesorului toate celelate componente au avut cel mai bun pret din piata. Livrarea se facea 24 de ore mai tirziu in cele mai bune conditii.
Nu a fost prima oara cind am comandat de la ei...dar atunci nu am scris despre asta. Am facut-o acum. Recomand.
Nu am nimic de reprosat, totul a decurs fara cea mai mica problema. Am facut comanda la 10:00, a fost ridicata de curier de la sediul firmei la 17:00, livrarea a fost facuta a doua zi la ora 10:00. La ora 08:15 deja comanda aparea pe site-ul curierului ca plecata spre beneficiar. De mentionat ca am primit SMS cu numarul trimiterii, pentru a putea urmari pe site-ul curierului evolutia expeditiei in timp real.
Am luat un monitor de la ei, care n-a mers deloc si l-am returnat; acum nu vor sa-mi dea banii inapoi; mi-au trimis un mail in care imi spun ca de fapt eu nu cer returnare, ci service - deci sunt un tampit care a cumparat un monitor defect, a platit 30 ron pe transport si nu cere inlocuirea/restituirea banilor, ci sa i-l repare, desi n-a mers nici 1 minut!! si ca au primit monitorul "desigilat". Cum spunea si altcineva pe aici si mie mi-au trimis un driver pe mail, care sa "rezolve" problema, iar cand n-a mers mi-au spus sa trimit monitorul inapoi (Bucuresti-Galati) ca sa-l testeze! Deci, feriti-va!
Am comandat de la aceasta firma un card Micro SDHC Samsung de 32 GB. Totul a decurs foarte bine, produsul corespunde intru totul descrierii facute pe site.
Pentru a fi corect in review, pot mentiona si mici inadvertente.
Produsul a fost livrat la pretul din ziua livrarii (160 lei) si nu la pretul din momentul plasarii comenzii (159 lei). Este vorba doar de 1 leu, dar este un fapt care merita luat in seama in cazul unor comenzi avand o valoare mai mare.
Comanda a fost trimisa catre curier cu o zi mai tarziu decat ma asteptam (luni 9 ianuarie in loc de vineri 6 ianuarie).
Mai merita mentionat faptul ca la verificarea comenzii am solicitat schimbarea curierului, lucru care s-a rezolvat fara probleme.
10/10 pentru Cargus Brasov, curierul cu care AltShop lucreaza si ale carui servicii in ceea ce ma priveste au fost pentru a nu stiu cata oara fara cusur.
9/10 pentru AltShop cu atentionare in privinta chestiunilor legate de pret. Voi mai comanda de la aceasta firma si recomand tuturor.
PENTRU VOI CONTEAZA VALOAREA COMENZII? CONTEAZA DACA AM CUMPARAT DE 100 DE LEI SAU DE 10000 LEI? VA ANUNT CA DACA NU AJUNGE PRODUSUL LA TIMP LA DESTINATIE NU ESTE VINA TRANSPORTATORULUI ESTE VINA DUMNEAVOASTRA ! AVETI O PROBLEMA MARE MARE CU LOGISTICA! DEGEABA AM GASIT LA DUMNEAVOASTRA UN PRODUS CU 20 DE LEI MAI IEFTIN DACA AJUNGE PRODUSUL DUPA 1000 DE ANI! DACA ATITUDINEA VANZATORULUI CARE RASPUNDE LA TELEFON ESTE DIRECT PROPORTIONALA CU VALOAREA COMENZII SA STITI CA SI AICI AVETI O MARE PROBLEMA.... POATE DACA ACUM AM CUMPARAT PUTIN DATA VIITOARE CUMPAR MAI MULT . ORICUM TREBUIE SA VA SCHIMBATI ATITUDINEA... EU ZIC SA FACETI CATEVA CURSURI DE VANZARE EFICIENTA IN MAGAZINE SI APOI SA FACETI COMENTI... TOT CE AM FACUT COMANDAND DE LA VOI A FOST SA IMI PIERD TIMPUL!
cpf found this review useful
Eu am primit exact produsul comandat. Nu a fost nicio diferenta intre poza de pe site si ceea ce am primit. Sunt foarte multumita de promptitudinea cu care a fost prelucrata comanda.
Recomand acest site pentru ca este complex si sunt foarte promti.Toata stima
Pentru prima comanda totul a decurs asa cum trebuia ... Rapid si corect ... Nimic de obiectat.
Am avut cateva comenzi si in trecut, dar de fiecare data altshop si-a facut treaba ireprosabil.Ma bucur ca i-am descoperit.
Procesarea comenzii foarte rapida. Vanzare buna in continuare.
In primul rand au optiunea de livrare gratuita in orasul sediului, lucru rar intalnit la alti vanzatori online.
Respect alt-shop!
promptitudine si serviciu complet,continuati si veti merge înainte!
sunt foarte incantat de amabilitatea si punctualitatea celor de la firma
Sunt prima firma pe care am gasito serioasa si care isi onoreaza comenzile la timp . Mult succes in continuare...tineti-o tot asa .
sunt forte multumita de calitatea produselor si intotdeauna vine la timp
Am cumparat diverse produse de pe site si intotdeauna au sosit la timp. Foarte de incredere :)
In general preturile sunt bune. O gama foarte diversificata pe parte GSM. Procesarea comezii este satisfacatoare.
Un minus este serviciul de curierat. Prin posta este mai ieftin dar dureaza mult si fara livrare la domiciliu iar prin Cargus este mai scump si dureaza cam tot atat. Am primit colet din Cluj prin Urgent Curier si a facut 2 zile iar de la Galati la Braila prin Cargus face tot doua zile. Mai nou astia de la Cargus nici nu mai suna, ca au doar grup.
Sunt atenti cu clientii atunci cand vorbesc la telefon si informeaza despre starea livrarii. Foarte amabili si la incercarea de a remedia problema, insa tot nu au remediat-o.
Am comandat o placa de captura EasyCap si m-am trezit cu un produs contrafacut, fara driver pe care nu-l pot folosi din cauza faptului ca nu il recunoaste windows-ul.
Le-am scris si au incercat sa-mi rezolve problema trimitandu-mi driverul pe mail. Insa mi-au trimis un driver incompatibil. Le-am scris din nou spunanadu-le ca nu se instaleaza pentru ca nu este driverul care trebuie. Mi-au raspuns ca acela este driverul si mi-au indicat niste pasi pe care ii facusem deja.
In fine, am cautat eu driverul pe net si l-am gasit pe cel bun.
Voiam sa mai fac o comanda pentru un alt produs de la ei. Acum cu siguranta nu o sa mai comand niciodata.
E posibil sa fie doar un ghinion, dar asta este prima impresie, care, de obicei isi are si urmarile.
Nu recomand nimanui sa comande acest produs la ei.
cpf found this review useful
Sunt foarte incantat de serviciile de calitate si promptitudinea echipei ALTSHOP,multumesc.
Din cauza unor mici detalii am fost nevoit sa returnez produsul comandat. ALTSHOP a dat dovada de profesionalism si corectitudine returnandu mi contravaloare produsului. Sincer am ramas impresionat de amabilitatea de care au dat dovada. Recomand cu caldura. Bravo baieti continuati tot asa.
Sunt atenti cu clientii, instiintand pe mail cat si printr-un sms despre statusul comenzii, ceea ce mi-a placut. Pretul a fost cel mai mic la produsul comandat de mine, la fel si transportul de doar 15 lei cu tot cu ramburs, la altii depasind lejer 25 lei. Sper sa o tina tot asa!
faceti o treaba buna baieti.
preturi bunicele, livrarea rapida, e bine sa rezolvati problema cu paypal-ul si pentru galati.
succes in continuare...
O echipa serioasa si prompta.Colet complet.Recomand
The item arrived exactly as i expected, the currier firm didn't give me a notice before the arrival.
Produse bune, livrare rapida, comunicare eficienta. Coletul a fost foarte bine ambalat si totul s-a desfasurat comod, fara batai de cap. Sa speram ca se vor mentine cel putin la acelasi nivel si de acum incolo.
am comandat de la Altshop o carcasa pentru HTC Desire care a venit in 48 de ore frumos ambalata si intr-o stare perfecta! Recomand oricui sa faca afaceri cu Altshop.
Comanda mea a fost livrata prin curier, rapid, ambalata foarte bine. Totul a decurs perfect. Felicitari si tineti-o tot asa. :)
personal amabil, livrare prompta, preturi ok
Notă maximă pentru promptitudine ,voi mai reveni și cu alte comenzi.
Am comandat multe produse de pe acest site, totul a decurs excelent de fiecare data, le recomand totusi sa faca cat mai multe promotii, concursuri si sa diversifice cat mai mult gama de produse.
Produsele sunt de calitate, originale, cu garantie, n-ai ce sa pierzi.Plus ca m-a ajuns cu vreo 70 de lei mai ieftin.
Comunicarea - 5*
Produse - 5*
Motivul ratigului meu este modalitatea defectuoasa de livrare. Adica: daca eu fac comanda la ora 10 dimineata, si aleg curierul, am pretentia ca a doua zi produsele sa ajunga la mine, pt ca nu degeaba am dorit curier RAPID. In cazul dumneavoastra NU s-a intamplat asa. Am facut comanda la 10 dimineata, apoi am fost sunat de catre un reprezentant instiintandu-ma ca produsele imi vor fi trimise abia a doua zi, ca peste inca o zi sa ajunga la mine fara a-si cere scuze din partea companiei. Pentru mine e mai mult de 48 de ore. Mai aveti de lucru la partea de logistica. In rest toate bune.
cabral
de incredere,...
SIMON COSMIN
SUNTETI LA...
alin
a intarzit dar e ok...
AnonimTNT
Am comandat un Saitek Cyborg Evo . Cei de la Altshop...
catoiucatalin
Sunt foarte multumita de magazinul online Altshop si de aceea...
iamandiionut
Am ales magazinul Altshop pentru cumparaturile mele si sunt...