Der er nogen, der er store fordi de gør det godt
Amazon er jo kæmpestor, og her kan man jo finde alt. Spørgsmålet er selvfølgelig om de vil sende det til DK. For en del elektroniks vedkommende er det ikke tilfældet. Men jeg fik købt en Blue-Ray afspiller fra Samsung (BD-D5300), som det hurigt med at få leveret i god forsvarlig indpakning. Og når man så sparer en del ift. DK, så er det jo det hele værd.
Det er ikke sidste gang, at jeg bruger Amazon ... , men man skal være opmærksom på, at elektronik fra UK jo er med det meget specielle engelske stik, hvor der indbygget sikring.
Dette var jeg opmærksom på, men havde regnet med, at Samsung havde ladet være med at indbygge ledningen i selve afspilleren, men det havde de så ikke. Nå, hvad så ?? Men ingen panik: Man klipper bare det "engelske hoved" af og påsætter et dansk han-stik. Ingen problem. I princippet er det jo ikke noget, som Amazon kan lastes for, men hvis billederne på hjemmesiden havde vist, at ledningen er indbygget, så havde jeg jo nok købt den et andet sted.
Men alt i alt er Amazon et super sted at købe ind, og så er der jo også lige megabillige HDMI-kabler at få. Super.