Super online-tøjbutik med hurtig levering og god kundeservice
Jeg har købt jakker, tasker, kjoler og smykker fra asos.com. Normalt vælger jeg levering inden for 14 dage, hvilket pris- og tidsmæssigt passer mig rigtig fint, men det er også muligt at få hurtigere levering, og det koster ikke særlig meget mere. Leveringen foregik med GLS, og er man ikke hjemme, når pakken kommer, kan mon blot ringe eller maile til GLS og aftale en ny tid, eller evt. selv hente pakken (jeg har fx haft aftalt ny leveringstid 2 dage senere).
Alt har været i rigtig god kvalitet, dog var der engang en mindre fejl i en kjole, hvorfor jeg sendte den tilbage. Efter kort mailkorrespondance med de flinke engelske kundeservicemedarbejdere (pakken var knap 2 uger om at finde vej fra DK til asos i England, men dette kan jo kun lægges det engelske postsystem til last), var pengene blot en uges tid efter refunderet og overført til min konto (hvilket er hurtigt taget i betragtning at pengene skal overføres fra England).
Asos.com har et stort, flot og interessant udvalg af tøj og accessories, og jeg kan kun anbefale dem.