[REPLY]
Har brugt siden i ca 4 år og kun haft gode oplevelser.
Der er plads til tårer, glæde, bekymringer, sorger og gode grin.
Har flere gange fundet inspiration der inde ift vores egne børn.
Kan varmt anbefale siden til andre forældre, kommende som nye og gamle, kvinder som mænd.
Det er et super lækkert sted at være. Der er altid en masse søde piger som er klar på at hjælpe og rådgive - og mænd ;)
Det eneste negative jeg finder ved siden, er at det er oftere og oftere at en debat kan ende i mudderkastning :)
Jeg besøger siden dagligt, og flere gange om dagen. Skal først til at deltage aktivt på siden PGA. Projekt baby er startet hjemme hos os. Men jeg har fået rigtig meget viden omkring det at have et barn, og er glad for at kunne bruge baby.dk som sikkerhedsnet til spørgsmål og til at dele mine oplevelser. Kan helt klart anbefale siden. Udover de andre brugere er der positive ting som at den er let overskuelig, nye tiltag og gode artikler og opdages på nyheder relevante for forældre.
Nemt at finde rundt på siden og utrolig søde mennesker at snakke med.. Man kan altid finde svar og hjælp til sine spørgsmål.
syntes klart baby.dk er et af de bedste forumer for folk med børn, uden og dem der venter sig. Der er altid aktivitet derinde og folk er gode til at svare og hjælpe .
Det eneste minus jeg os har er at der ikke er så meget for de kære mænd, hvis det var lettere at være mand på siden ville der sikkert os være flere aktive . Kan man da håbe . :)
God stemning, søde (Og hjælpsomme) admins og så er den super brugervenlig!!
Got to love it!!! :)
dette er en side jeg bruger rigtig meget tid på at være på... jeg elsker at skrive privat med et ar af tøserne og få en hyggelig sludder om alt muligt også om andet end børn..
Eneste minus er at vi godt kunne bruge lidt flere rigtigt aktive brugere derinde :)
Er blevet besat af baby.dk, den side er virkelig vanedannende!
Siden er overskuelig, og fyldt med søde mennesker!
Topkarakter herfra! ;)
Har været bruger af siden lææænge og har absolut intet dårligt at sige om det. Dog kan jeg huske jeg havde svært ved at navigere rundt på siden, da jeg blev bruger. Men fandt hurtigt ud af hvordan det hele fungerede, både med hjælp fra andre brugere og staff !!!
Jeg har været på baby.dk i 2 år, og er på siden dagligt. Jeg har haft en stor glæde af siden, og har det fortsat. Jeg elsker min mødregruppe derinde, vi mødes IRL, og snakker sammen dagligt på siden! Jeg har fået så meget hjælp og støtte, og er taknemmelig for sidens eksistens!
Har været på baby.dk i 2års tid nu :-)
Self er der op og nedturer derinde, ligesom på en arbejdsplads eller et venskab. Men alt i alt elsker jeg siden. Pigerne har givet mig gode råd, været der med krammer hvis behovet var der, fulgt mit liv:D
Man får muligheden for selv at komme med råd og gode tips,
Hver dag er der et eller andet at grine af, kun fordi brugerne er så gode til at dele guldkorn fra børn og dem selv i hverdagen.
Jeg har fået en del nye venskaber og det er guld værd.
Jeg støtter op om baby fordi medlemmerne/ledelsen har gjorde det nemmere for mig at være mor/gravid og partner.
Tak <3
Ja sådan er atmosfæren. Har været bruger i næsten 3 år og har været ret glad egentlig.
Men der er en sag mellem øverste hoved og nogle brugere, som man ikke må kendskab til, selvom det kan have relevans for de andre brugere. Yderemere bliver man slettet, hvis undrer sig over ledelsen.
Det største problem ligger i at ledelsen også er almene brugere af sitet, hvilket jo medfører at de ikke kan være 100 % neutrale.
Men ja, bliver jo nok slettet efter denne udtalelse!
Rikke Jørgensen, Anita Hansen, Lotte Flindt and Karina Rudbech found this review useful
Er rigtig glad for at bruge baby.dk - det er næsten pinligt at måtte indrømme at jeg logger på flere gange dagligt, for tænk nu hvis jeg gik glip af noget :-O hehe..
De dejlige kvinder og mænd er altid klar med gode råd, søde ord, trøst, opmundtring og en kærlig opsang - ja faktisk alt det man kunne ønske sig! Jeg har haft rigtig stor gavn af baby.dk gennem min graviditet, og jeg tvivler slet ikke på at jeg vil få ligeså meget gavn af den når baby kommer til verden om små 2 måneder :)
Charlotte found this review useful
Jeg har del tid jeg har været på baby.dk været yderst tilfreds med siden; Henrik samt alle de andre frivillige der arbejder med siden gør et fantastisk stykke arbejde for, at vi kan bevare en nyttig side hvor man kan søge opysninger, gode råd og debatere alt muligt.
Der er desværre et par der forsøger at sabotere det for os andre men dette håndteres fint af moderatoerne - der slået hårdt ned og det er helt fint med mig!
Siger ihvertfald tak til alle de der er med til at gøre det muligt at drive siden
Diana Bakkebo Skovsende, dorthe kragh hansen, maria simonsen and Charlotte found this review useful
Baby.dk er et fantastisk site, hvor man deler alle sine glæder, sorger, opture, nedture osv. Man får støtte, kram, heppekor, ris og ros af staff og medlemmer.. Jeg har været der i 4 år snart og ville ikke undvære siden for noget.
Glæder mig til mange år endnu <3
Siden : jeg synes siden er rigtig god! Henrik gør et super stykke arbejde!
Brugerne : folk der elsker at høre om andres børn og hvad dertil hører + dele ud af egne erfaringer....
Nogengange blir går der dog rimelig meget hønsegård / sladder over det
MEN ALT I ALT EN SUPER GOD SIDE!!!!!!
Diana Bakkebo Skovsende and maria simonsen found this review useful
det er her jeg får svar på næsten alle mine spørgsmål, får diskuteret livets store spørgsmål, får hjælp til næsten alt, giver viden og erfaring og virtuelle knus videre til andre brugere, lykønsker dem der er nygravie, nye forældre, fødselarere, nygifte osv osv osv... her er plads til alle, så længe man behandler hinanden med gensidig respekt og medmenneskelighed så er det lige stedet hvor man kan smække stængerne op og sludre for en sladder.. vise sine guldklumper frem og følge med i vennernes dejlige børn, og kamp om at få børn...
Diana Bakkebo Skovsende, maria simonsen and Charlotte found this review useful
jeg ELSKER baby.dk.. Det er som mit 2. hjem. Det er den hjemmeside jeg bruger aller mest tid på - her er fantastiske mennesker og et fantastisk staff som kæmper en kamp for at gøre siden endnu bedre for os brugere. Den SKØNNESTE hjemmeside i verdenen!
Diana Bakkebo Skovsende found this review useful
Verdens bedste baby side, som jeg ikke kunne leve uden.
Janne Topping, Diana Bakkebo Skovsende and dorthe kragh hansen found this review useful
Mit andet hjem<3
Fantastisk side hvor jeg gennem 2 år har fået gode råd, støtte, "lyttende ører" og kram! Ville ikke være foruden denne side.
Selvom nogle prøver at ødelægge den, får de ikke lov. På baby.dk står vi nemlig sammen!
Carina Langballe Madsen, Janne Topping, Diana Bakkebo Skovsende and maria simonsen found this review useful
Baby.dk er en helt fantastisk hjemmeside! Her kan man til enhver tid få hjælp, råd og trøst fra alle de fantastiske brugere, og her har jeg mødt min bedste veninde. Uden baby.dk havde jeg været f....ed under min graviditet og her i min første tid som mor!
Ydermere er ledelsen fair, hjælpsomme og gode til deres arbejde. Vil anbefale enhver at komme ind på baby.dk!
Karina, Charlotte, Carina Langballe Madsen, Diana Bakkebo Skovsende and dorthe kragh hansen found this review useful
Mange tak for mange timer med nyttig info, snik-snak og sjov!
Timerne vil der komme mange flere af - og hvis du kan finde ud af at behandle folk ordentligt, er der også plads til dig :)
Baby.dk er et dejligt frirum!!
Dorthe Mira Nygaard, Janne Topping, Carina Langballe Madsen and Diana Bakkebo Skovsende found this review useful
Baby.dk er en helt fantastisk side. Den har hjulpet så mange kvinder igennem svære tider i deres live, med masse af støtte fra mange andre bruger. Der er mange som har fået venskaber for livet gennem Baby.dk.
Der findes ikke en bedre og mere overskuelig siden. Jeg er så glad for jeg i tiderne fandt denne site og den har været mit andet hjem, mit fri rum, et break fra hverdagen. De har det bedste team som kæmper for at gøre siden bedre og bedre og gør alt for at hjælpe os alle sammen. Så hvis DU er gravid, mor, prøver at blive gravid eller elsker bare at snakke med en masse fantastiske mennesker SÅ er det helt sikkert Baby.dk!
Carina Langballe Madsen and Janne Topping found this review useful
Et skønt site hvor man kan stille spørgsmål og få svar fra andre ligesindede vedr. barnløshed, graviditet, baby, børn og alt andet mellem himmel og jord.
Siden har en rigtig god funktionalitet og det er i orden at komme med ideer til videre forbedring og blive hørt :)
Diana Bakkebo Skovsende, Carina Langballe Madsen and Janne Topping found this review useful
Herinde finder du alt hvad hjertet kan begære af hygge, sjov og en mulighed for at være dig, uden at blive slået i hovedet for dine meninger.
Man accepterer ikke disrespekt eller nedladende svar, men forlanger at man behandler alle med respekt.
Man kan finde grupper for enhver interesse og smag, og der er masser af plads til en hyggelig sludder, også om alt andet end børn.
Og så er der en god køb og salg-del.
Staff-teamet er selv brugere og har derfor hele tiden fingeren på pulsen og er 24-7 interesseret i hvad, der foregår på sitet, også selvom de alle sammen er frivillige.
Så stik næsen forbi, du vil ikke fortryde det.
maria simonsen and Charlotte found this review useful
Fantastisk side :-p Jeg begyndte at komme på baby.dk for over 1 år siden, og jeg har aldrig nogensinde fortrudt det. Det er nogle rigtig søde mennesker der kommer derinde og de er altid parat til et svar, hvis man er i tvivl om noget. Jeg har også oplevet meget støtte og opbakning, når jeg har haft brug for det. Der er selvfølgelig blevet ryddet ud i brugerne derinde, men det har helt klart skabt en langt mere positiv stemning, og man kan mærke at der er faldet ro på. Helt ærligt...hvor kvinder samles vil der altid være fnidder :-D men man kan selv gøre noget for den gode stemning, og det har jeg oplevet at størstedelen gør. Baby.dk er mit andet hjem, og derfor ønsker jeg jo selvfølgelig også at der er hyggeligt :-) Jeg nyder at kunne hjælpe andre, debatere, kunne stille spørgsmål og hygge mig. Og det føler jeg helt klart bliver opfyldt på baby.dk. Så derfor får baby.dk mine bedste anbefalinger *****
Diana Bakkebo Skovsende and maria simonsen found this review useful
I love baby.dk. :)
Jeg oprettede derinde da min kæreste og jeg havde snak om Projekt baby. Her følte jeg mig velkommen med det samme og hold op det var dejligt.. Jeg blev gravid hurtigt efter projekt baby start og da jeg mistede spiren søgte jeg igen råd ved baby.dk og folk er så søde og venlige til at give et råd med på vejen..
Der har hen over weekenden været en smule uro på baby.dk men jeg synes allerede det kører derudaf igen uden den dårlige stemning () den sidste ild falder forhåbentlig til jorden indenfor kort tid () ..
Siden er overskuelig at finde rundt på og har man spørgsmål er både staff og alle de andre brugere meget behjælpelige!!
maria simonsen, Diana Bakkebo Skovsende and Carina Langballe Madsen found this review useful
En rigtig dårlig ledelse, der smider folk ud - primært pga kritisk og undrende spørgsmål. De skriver der er mere bag, - men hvad?!?
Jannie Melin, Rikke Jørgensen, Dorthe, Rikke Lund and Lotte Flindt found this review useful
Baby.dk har længe været en del af min dagligdag - jeg gik igennem de største, hårdeste, vildeste og bedste tider i selskab med baby.dk, men den seneste tid har desværre vist at baby.dk ikke længere er den side det var.
Det er et kæmpe problem at ledelsen skal forholde sig neutralt og samtidig at de deltager så meget i debatterne - de er på ingen måde neutrale, og det skinner tydeligt igennem.
Det er et kæmpe problem at private beskeder mellem brugerne bliver læst af denne ledelse.
Det er et kæmpe problem at denne ledelse vælger at løse problemerne ved at fjerne dem. - masseudryddelse og cencur løser intet - tværtimod.
Jeg ville gerne kunne give baby.dk min støtte - den har været en god ven - men som det er nu så er det umuligt.
Rikke Jørgensen, Anita Hansen, Dorthe, Christina Munk Korsgaard Valentin, Lotte Flindt and Rikke Lund found this review useful
Da jeg tilmeldte mig siden i tidernes morgen, var det for at debattere med et fantastisk væld af forskellige kvinder, for at blive klogere og for at "rådgive" andre i forhold til personlige sager - altså ikke på et professionelt plan.
Problemet starter da moderatorteamet (eller ledelsen) begynder at omtale en sag, som på nogle punkter ikke kommer brugerne ved. en sag som man bør have klaret internt, i stedet for at omtale den i små kliker, og på den måde mobbe en tidligere bruger ud - for derefter at bandlyse denne.
Da denne tidligere bruger protesterer imod dette - og folk begynder at spørge ind til denne sag, så sletter ledelsen personerne. også selvom de er + medlemmer, og de får ikke refunderet deres penge, til trods for at de er slettet uden at have brudt deres (daværende) reglement.
Moderatorene/ledelsen blander i øvrigt også andre medier ind i det (facebook) for at sprede budskabet om at der er en ond tidligere bruger som vil skade deres ry og kæmper for at få lukket siden.. men igen - man må ikke spørge til hvad der foregår - så bliver man slettet.
I det hele taget har jeg set en trist udvikling på baby.dk - og det synes jeg er virkelig trist. Udviklingen har foruden ovenstående været at moderatorene har diskuteret anonyme indlæg og derved udnyttet deres adgang til anonymiteten - en anonymitet som de var kendt for at man kunne have!
Jeg selv blev slettet for at stille mig undrende op - og da jeg vil forklare mig via en ny bruger, har ledelsen travlt med at klistre en label på mig om at jeg ville sabotere siden og derfor blev slettet og nu blokeret. Ledelsen har slettet mig uden den/de advarsler som reglerne sagde - og uden at have grundlag for dette!
Det har været med mange overvejelser at jeg skriver dette. For selvom jeg håber for de andres brugers skyld at siden overlever, så håber jeg virkelig at der kommer andre boller på suppen.. For sådan som det ser ud nu - så er det dømt til fiasko!
Jeg havde ingen intention om at sabotere siden - men ved jeg "gør mit for det" ved at skrive denne anmeldelse.
Jeg kan desværre ikke anbefale denne side til andre, før der sker nogle radikale ændringer!
Anita Hansen, Jannie Melin, Dorthe, Christina Munk Korsgaard Valentin, Lotte Flindt and Rikke Lund found this review useful
er mit nye navn for den side......Bag den sidder nogle meget uintiligente mennesker, som snager i privat korresponance mellem brugerne, og opretter man anonymt, kan man være sikker på de også får sig en kop kaffe og en sludder over den tråd:o( Vil aldrig sætte mine "cyber ben" der igen, om jeg så blev betalt for det! Brugere bliver slettet hvis de har en anden holdning end ledelsen og tråde bliver ligeså!
Hold jer væk!
Lise, Rikke Jørgensen, Lotte Flindt, Anita Hansen, Dorthe, Christina Munk Korsgaard Valentin and Rikke Lund found this review useful
Baby.dk som de så fint kalder siden, handler overhovedet ikke om børn. Det handler i virkeligheden om en ledelse der har behov for at mobbe, bagtale og pudse deres egen glorie. Hvis du vil risikere at blive smidt ud, hvis du ikke lige er bedste venner med staf, så værsgo. Men de vil gøre alt for at ødelægge dig og dit rygte! Ledelsen lytter ikke, og svarer ikke. De eneste der lytter her er ejeren af freeway!
Malle, Christina Schandorf Christensen, Anita Hansen, marie louise schram, Sisse flindt, anita, Rikke Jørgensen, Dorthe, Christina Munk Korsgaard Valentin and Rikke Lund found this review useful
jeg meldte mig ind i BABY.dk for 4 måneder siden, i håb om at få en masse gode svar og input i forbindelse med projekt baby. Det lagde da også godt ud, og jeg blev en del klogere på mange ting, som jo for sin vis var hvad jeg var kommet for. Men hurtigt skulle jeg erfare at hvis ikke man havde gjort sig bemærket på en eller anden måde, ja så var der ingen hjælp at hente. Mobning er i dag desværre mere og mere udbredt blandt voksne mennesker, og ISÆR inde på BABY.dk, hvis du giver dig til udtryk på en vilkårlig debat, med en holdning som ikke lige passer ind så er du udstødt.
Ud over det, har jeg erfaret at der ikke skal meget til før at de forskellige administratorer af siden, enten giver advarsler eller helt lukker dit svar/debat hvis ikke lige dette passer ind. Altså man kan ikke have sine egne holdninger uden at blive udstødt på den ene eller den anden måde.
Jeg har meldt mig ud af denne side igen, da jeg ikke har lyst til at støtte en side, som administreres af uvidende og inkompetente frivillige, som ikke giver rådighed til selvstændige holdninger fra jeres brugere.
JA , Malle, Lise, Jane, Anita Hansen, Rikke Jørgensen, Dorthe, Christina Munk Korsgaard Valentin and Rikke Lund found this review useful
Ledelsen tjekker dine private samtaler og du ryger på porten så snart du ikke er enig med "staff", uden advarsel!
Ydermere er det kommet frem at der tjekkes op på anonyme indlæg, de anonyme bliver udleveret ledelsen imellem og er lækket til enkelte brugere derinde.
Så PAS PÅ med at oprette anonyme indlæg, der sidder nogle og lurer bag skærmen, så du kan aldrig vide dig sikker.
Ytringsfrihed er en by i Rusland hos baby.dk
Malle, Rikke Jørgensen, Jea, JA , Anita Hansen, Dorthe, Christina Munk Korsgaard Valentin, Lotte Flindt and Rikke Lund found this review useful
Www.baby.dk er blevet et rigtigt utroværdigt site på grund af både ejer og ledelse.
Ér man kritisk og uenig med Staff bliver man smidt ud, slettet og blokeret.
Vil ikke anbefale dette site til andre!
Sisse flindt, Christina Munk Korsgaard Valentin, Christina Schandorf Christensen, Malle, Rikke Jørgensen, Jea, JA , Dorthe, Lotte Flindt and Rikke Lund found this review useful
Jeg har været utrolig glad for baby.dk, men nu er siden udviklet sig til noget jeg ikke længere er "stolt" af. Siden har skuffet mig stort, medlemmer er bare blevet slettet uden videre og staff har ikke talt særligt pænt til brugerne. Jeg er meget ked af at det er endt sådan, og tænker ikke længere på siden, på samme måde efter det der er sket.. Som andre skriver, så er det nærmest blevet til diktatur derinde! ØV! - Nyt staff, og jeg er på igen!
Rigtig god side omkring graviditet, fødsel, børn og alt hvad dertil hører! Forum med gode råd og ligesindede!
maria simonsen found this review useful
baby.dk er en fantastisk hjemmeside, for på trods af vi er en del kvinder og nogle mænd, som på den ene eller anden måde har samme vartegn ang. børn, er vi meget forskellige og det afspejler jo samfundet . Vi kommer fra alle samfundslag og dog er vi alle velkomne og det gør det også spændende at logge sig ind på baby.dk. Man ved aldrig hvad der lige rører sig pt. Om det er et alvorligt emne eller lidt sjov.
Jeg bruger baby.dk til lige at blive opdateret i debatterne. Jeg giver mit besyv med i nogle debatter. Skriver et par mails privat og skriver et oplæg hvis jeg har behov for hjælp eller bare vil dele min glæde.
Derfor kan jeg kun sige at baby.dk er en supergod hjemmeside og kan kun anbefale at blive medlem.
maria simonsen found this review useful
Det er en hammer god hjemmeside, hvor der er plads til alle mennesker - forældre, kommende forældre og dem som ønsker at blive gravide.
Jea and maria simonsen found this review useful