Batterishoppen

Company details

1. Battery Store
  2. Electronics Store

Information provided by various external sources

Batterishoppen leverer billige kvalitetsbatterier fra SANYO og Ansmann

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Fremragende service!

Billigst med batteri til min laptop, super telefonservice, så vi helt sikkert fik det rigtige batteri.
P.gr.af min tastefejl blev varen sendt til fejl adresse, og røg retur.
En usandsynligt venlig dame ringede og fortalte mig, at nu var det kommet retur og ville blive afsendt - igen - uden beregning!
Det er sådan noget, der får mig til at tro på menneskeheden - alligevel:-)

October 31, 2012

Kan kun sige gode ting,

Under en time efter jeg havde bestilt mit batt, endna
en ældre model, lå der både kvittering og track&trace nr
og dagen efter lå pakken der :D

Perfekt, og batteriet passet også perfekt, selv om jeg ikke
havde bestillt org, men en anden version :)

Så kun meget ros her fra

October 2, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Jeg ville gerne have givet 10 stjerner...

... Men man kan kun give 5. :o)

Hurtig levering må jeg sige. og god E-mail kommunikation. Et sted jeg vil huske og anbefale.

Købte 4 AGM 26Ah. Batterier til min scooter, de er bare perfekte

Jeg vender tilbage :-)

August 1, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Batterier til min transistor!

Nemt og overskueligt at navigere rundt på deres hjemmeside. Varen kommer hurtigt og sikkert frem, og så fører de stadig 4.5V batterier til min transistor radio. Længe leve batterishoppen.dk :o)

November 16, 2011

Perfekt service!

Har købt et par øresnegle, og bestillingen gik helt uden problemer! Fik endda ekstra god kundeservice da jeg ringede ind med et spørgsmål!

Kan varmt anbefales!

June 13, 2011

God og hurtig service

Bestilte et par mærkevarebatterier, oven i købet til den billigste pris jeg kunne finde på nettet!
Modtog kort efter en bestillingsbekræftelse og senere på dagen en mail om at batterierne var pakket og sendt. Modtog pakken dagen efter.
Som en anden skrev... lige efter bogen... det kunne ikke være nemmere... og jeg vil helt klart benytte dem igen.

February 11, 2011

Bare super

Bestilte et computer batteri onsdag og fik det med posten fredag.

Alt var bare ok.

January 30, 2011

Hurtig og god service

Havde brug for 2 lithium batterier, fik mail med tak for ordren samme dag, som jeg bestilte, samt ordrebekræftelse. Havde batterierne dagen efter. Kan ikke være nemmere.

December 14, 2010
Rated 5 out of 5 stars

5 ud af 5. Virkelig god service.

Efter lidt leden efter et batteri til min bærbare, valgte jeg at bestille det ved batterishoppen.dk.
Jeg havde aldrig handlet der før, men det skulle vise jeg at blive en god oplevelse.
Batteriet var umiddelbart det billigste jeg kunne finde i DK, jeg bestilte torsdag kl. 13 og batteriet var med posten dagen efter. Perfekt! Og mail med track & trace ;)

February 19, 2010

Lige efter bogen

Bestilte mine batterier Torsdag aften, valgte Batterishoppen fordi de havde mærkevarene.. havde ellers fundet en anden butik med batteri mærker jeg aldrig havde set før.. så fløj væk der fra i håb om at få noget der holder lidt bedre. Fredag eftermiddag fik jeg en fin mail om at min ordre nu var pakket og Lørdag lå der en brev fra Batterishoppen.dk med de ønskede batterier. Helt klar ***** stjerner her fra.. ikke sidste gang jeg handler der!

October 12, 2009

Fin service

Det bestilte batteri over holdt ikke standard mål. Kunne derfor ikke gå i fotoapperat. Fin service penge og porto retur efter to dage.

March 23, 2009

Take a closer look