We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (19)

Alles netjes geregeld

Ik heb begin december een elektrische boxspring bij bed4less gekocht. Er zat 4 weken levertijd op. Na 3,5 week belden ze op dat ze de volgende week konden bezorgen. We spraken een dag af. De dag van tevoren belden ze op dat ze de volgende dag om half acht kwamen leveren. De volgende dag om vijf voor half acht stonden ze voor de deur. Alles werd netjes bezorgd. Wel tot de voordeur en moest hem zelf in elkaar zetten, maar dit was afgesproken. Anders moest je meer betalen, dus wist dit van tevoren. Bedje slaapt heeerlijk!

Vind alles keurig netjes geregeld! Meestal vind je alleen slechte beoordelingen terug op internet, als iets netjes in orde is zetten de meeste het niet op internet. Nou bij deze ik wel, mag ook een keer gezegd worden.

Uiterst slecht product & afterslaes

Ik heb dit matras reeds 18 maanden in mijn bezit. Ik slaap er hooguit 4 nachten per week op omdat ik op kamers zit. Desalniettemin is het matras compleet, maar dan ook compleet doorlegen.

Ik ben niet bepaald de zwaarste persoon (76kg) en heb het 140x200 formaat matras. Ik heb hierover bij bed4less een klacht ingediend waarop zei me vertelden dat dit matras slechts 1 á 2 jaar meegaat en ik maar een nieuw matras moest kopen.

Al met al heel erg slechte service dus. Ik zou nooit meer iets kopen bij Bed4Less.nl.

Beste Erik Lefferts,

Wij vinden het uiterst spijtig de kwestie via deze weg te mogen vernemen.

Navraag heeft ons geleerd dat u een duidelijke reactie is verschaft inzake uw ingediende klacht.

Het destijds door u betaalde bedrag voor dit product á 99,00 euro voor een tweepersoons geveerd matras is een uitermate schappelijke budgetprijs. Wij bieden producten aan in zowel het hogere alsmede het lagere segment. Hiermee maken wij slapen betaalbaar voor een grote klantenkring.

Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van passend advies gericht op uw slaapwensen. Uiteraard kent elk wensenpakket een daarop afgestemde prijs.

Wij nodigen u graag uit om in een van onze winkels advies in te winnen zodat u langere tijd kunt blijven genieten van een goed matras.

Slechte producten, matige aftersale

Na enkele maanden door mijn boxspring, blijkt geen boxspring te zijn maar een holle houten bak, gezakt. Het materiaal blijkt een soort spaanplaat te zijn. Het matras had ook flinke doorligplekken (weeg 70kg).
Deze zouden worden omgeruild, maar moest ik wel verzendkosten betalen. Hier maar mee akkoord gegaan, alles beter dan geen bed.
Binnen een week kwam ik erachter dat de nieuw geleverde boxspring(holle bak) ook stuk is, hoogst waarschijnlijk al brak bij levering.

Ik mocht kiezen, of een nieuwe, of mijn geld terug. Dit laatste gekozen en een goede boxspring bij een postorder bedrijf besteld.

Nu heb ik niet het overeengekomen aankoop bedrag teruggekregen maar 50 euro minder, Ik moest voor de 3e keer wel de verzendkosten betalen.

Er worden holle bakken geleverd onder de noemer boxspring en er wordt keer op keer verzendkosten berekend, ook als dat niet overeengekomen is.

Mijn advies, koop lekker bij een van de grote postorder bedrijven in NL. Betere kwaliteit, zelfde prijs.

Beste Peter,

Allereerst vinden wij het zeer spijtig uw klacht via deze weg te mogen vernemen. Wanneer een product niet voldoet aan de eisen die daaraan gesteld mogen worden en wanneer deze fout aan onzer zijde ligt zullen wij per direct overgaan tot omruiling ervan.

Wanneer door de consument gestelde verwachtingen niet worden ingewilligd kunnen wij hierin niets betekenen. Wij schikken graag als het om service gaat maar hebben hier wel onze algemene voorwaarden voor. Deze zijn geheel transparant en in samenwerking met onze 9 winkelvestigingen door Nederland zijn wij dagelijks bezig onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

U kunt onze producten te allen tijde bekijken in onze winkels en advies of nadere uitleg van onze medewerkers blijft uiteraard vrijblijvend.

Zeer onsympathiek.

Ik bestelde een seniorenbed als verjaardagskado voor mijn vader.
Een dag voor het bed werd geleverd is mijn vader plotseling ernstg ziek in het ziekenhuis opgenomen.
Ik heb het bed ingepakt laten staan.
Twee dagen later is mijn vader overleden.
Ik belde naar de zaak om te vragen of ze het bed terug konden nemen.
Dat kon....30% annuleringskosten plus verzendkosten.
Geen enkele clementie toen ik de zaak uitlegde.
Een onsympathieke stem bleef herhalen: 30% annuleringskosten plus verzendkosten.
Bah!
Els Cnossen.

Beste Els Cnossen,

Wij vinden het zeer spijtig dat het door u beschrevene is voorgevallen. Retourneren is mogelijk echter zijn hier wel regels aan gesteld zoals u zult begrijpen.

Ook willen wij dit met u oplossen en tonen wij ons graag inschikkelijk. Wij zien uw reactie graag tegemoet via info@bed4less.nl en hopen op een goede afwikkeling.

Namens ons team wensen wij u veel sterkte.

slecht

Vandaag heb ik het hoofdkussen binnen gekregen dat ik had besteld. De verpakking had erg veel schade, ook aan de binnenste flap. Er zaten nog resten van een vorige keer tapen op. Het kussen zelf was niet verpakt in bijv plastic. Ik kreeg niet de indruk dat ik een nieuw product geleverd kreeg. Toen ik contact opnam om het retourneren te bespreken bleek dat ik zelf de kosten hiervoor moet betalen. Dit zou dus betekenen dat ik twee verzendkosten moet betalen voor geen product.

Beste E. Thijssen,

Wij hebben e.e.a. uitgezocht bij zowel onszelf als de betrokken pakketdienst DPD. Dit product is verzonden in de originele verpakking en kan ten laatste door ons worden gecontroleerd bij het verlaten van onze verzendlocatie. Dat het wellicht nogmaals getaped bij u is aangekomen is ons onbekend. Ook is dit product weer retour bij ons aangekomen en na controle kan worden gesteld dat het kussen in gehele nieuwstaat verkeerd.

Zoals ik begrijp heeft dit de indruk gewekt dat u geen nieuw product heeft geleverd gekregen, hetgeen onjuist is. De kwestie omtrent retourkosten zijn in deze correct aan u doorgegeven.

Na correcte afhandeling en volledige retourstorting die reeds heeft plaatsgevonden vinden wij het zeer spijtig alsnog uw klacht via deze weg te mogen vernemen.

Namens ons team wensen wij u een fijne dag verder.

Slecht

Duurste boxspringmatrassen gekocht welke bed4less verkochten. Zouden super matrassen zijn (goudmerk), levensduur van minimaal 9 jaar. Na bijna 3 jaar begonnen deze ineens in te zakken en vertoonde hobbels en gaten. Aangezien de matrassen een garantietermijn hadden van 3 jaar kregen we welteverstaan 1 maand garantie tegoed, wel €30 konden we krijgen!
We konden wel een fikse(!!!) korting krijgen op nieuwe matrassen van €50. Al met al een flutbedrijf die de klachten niet goed afhandelt! Zeer zeker geen aanrader!

Beste heer, mevrouw,

Wij vinden het zeer spijtig uw reactie hier te moeten vernemen na plaats gehad hebbend mailcontact met een van onze medewerkers.

Onze prijzen zijn altijd scherp, laag en blijvend concurrerend. Na het verlopen van de garantie kunnen wij enkel een goede prijs bieden voor nieuwe matrassen. De door u voorgestelde matrassen zijn geprijsd in de marge en hierop konden wij u een extra korting van 50 euro bieden.

Wij willen graag met u in overleg treden bij aanschaf van nieuwe matrassen. Bij interesse kunt u uw reactie richten aan info@bed4less.nl. Wij zien uw bericht graag tegemoet.

Klacht goed opgelost

Vorige week ben ik door mijn boxspring gegaan (1 box is doorgezakt)
De volgende dag gemaild, en er werdt mij verteld dat ik fotos moest maken en het aankoopbewijs moest doormailen.

Vandaag doorgemaild, en gelijk telefoon gekregen.
Maandag komen ze de doorgezakte box omruilen!

ik kan niet anders zeggen TOP SERVICE !

Bed4less

Klacht wordt gewoon niet behandeld

Heb vorig jaar een klacht over een latex matras ingediend, werd toen keurig afgehandeld, het matras was nl al binnen een jaar compleet doorgezakt.Nieuw matras gekregen.
Binnen een jaar echter weer exact dezelfde klacht, het matras is weer doorgezakt . Gemeld bij bed4less, echter men wil de klacht niet in behandeling nemen en laat ons volledig in de kou staan met een doorgezakt matras (209 euro!)
Allerlei smoesjes te horen gekregen waardoor dit misschien zou kunnen gebeuren (transpireren, onrustig slapen, verkeerde bedbodem die we nb ook daar tegelijkertijd met het matras hebben gekocht) maar geen nette afhandeling of tegemoetkoming. Voor ons nooit meer bed4less!!

Beste heer of mevrouw Cornelissen,

Wij zouden graag in de gelegenheid worden gesteld uw klacht via ons e-mail contactcenter in behandeling te nemen. U kunt deze richten aan info@bed4less.nl.

Klachten lossen wij altijd naar behoren op of u ontvangt per omgaande een passende tegemoetkoming.

We gaan ervan uit dit met u op te kunnen lossen en betreuren het feit uw bericht via deze weg te moeten vernemen.

Zeer tevreden

Boxspring besteld,werd snel terug gebeld wanneer het bed bezorgd kon worden,de afgesproken dag was het bed al vroeg in de ochtend geleverd!
Helemaal top en het bed slaapt heerlijk!!

goed prijs kwaliteit verhouding

Goed stapelbed besteld en ontvangen, verder alles compleet geleverd, min puntje was dat we enkele weken op de levering moesten wachten en dat je daar een hele dag voor thuis moet blijven

Raar bedrijf

14/12/2010 goederen besteld
21/12/2010 goederen betaald
02/2011 gebeld om te vragen of er iets mis met de bestelling was, en dus ja, de goederen zijn er niet meer. Bedankt voor de snelle reactie.
03/2011 wachten op mijn terug betalling

Beste Eva,

De grootst mogelijke zorg besteden wij dagelijks aan het verwerken van elke afzonderlijke bestelling. Wij vinden het dan ook uiterst vervelend dat uw bestelling niet is uitgeleverd en zouden dit graag nader uitzoeken. Wellicht kunt u ons hierover op de hoogte stellen via info@bed4less.nl?

Alvast hartelijk dank voor uw eventuele medewerking!

Uitstekende kwaliteit en service

De kwaliteit van de bodems en matrassen is prima en van goede kwaliteit Een aanrader om na een goed advies van een medewerker hier het een en ander te kopen!!

leveringsdag

ben zeker niet ontevreden over de spullen 2 matrassen en bedbodems en wat kleine zaken, de enige kritiek is dat je daar een hele dag voor moet thuis blijven, levering van 8 tot 6 geen enkele mogelijkheid om een dag eerder te horen hoe laat er geleverd kan worden, de snippertijd kun je dan bij de koopsom optellen

Beste René Post,

Wij zijn blij te horen dat uw aankoop bevalt. Onze externe bezorgdienst hanteert een telefoontje op de dag van levering een half uur van tevoren. Helaas is het door verkeers- en eventuele onvoorziene omstandigheden niet mogelijk een tijdstip van tevoren aan te geven. Wel zullen we altijd blijven kijken naar eventuele mogelijkheden hiertoe.

Via deze weg wensen wij u nog veel goede nachtrust toe!

Bed4less

dekbedovertekken allemaal uitverkocht in webwinkel

Eindelijk het dekbedovertrek gevonden wat ik leuk vindt (primaviera 17)dus snel bestellen want er zijn nog 2 op voorraad! Dus bestellen en direct betaald via iDeal..... krijg je de andere dag een telefoontje dat ze zijn uitverkocht!!! (Ook nog nieuwe collectie) Geld zal worden terug geboekt= inmiddels 5 dagen geleden staat nog steeds NIET op mijn bankrekening!! Kijk bij andere dekbedovertrekken alles bijna uitverkocht.... waarom dan een webshop? Lekker zo rente ontvangen van het geld van een ander???? Het zo DIRECT worden teruggeboekt als het er vandaag nog niet staat storneer ik het bedrag van bijna € 100,00

Beste Anneke,

Onze beschikbaarheidsstatus is gebaseerd op zowel de voorraad beschikbaar bij ons als bij onze leverancier(s). Door ons grote aanbod kan het helaas voorkomen dat een product niet meer leverbaar blijkt. Wij zetten in elk geval alles in het werk onze voorraad actueel te houden.

Bed4less

Wij hebben een boxspring, dekbed en overtrekken gekocht bij Bed4less. Voor ik bestelde heb ik eerst gebeld om inlichtingen over het product en ik ben heel vriendelijk geholpen.
De bezorger belde op de afgesproken dag keurig een uur van te voren op dat hij er aan kwam.
Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf en zullen er vast vaker wat bestellen.

Bed4less

Hartstikke goeie en snelle service!

Op 22 februari had ik 2 hoeslakens besteld hier, de volgende dag had ik ze al binnen!

Snelle en goede service!

Ik had 2 dekbedovertrekken besteld, maar dit bleken de verkeerde maten te zijn. Ik belde ze direct op, want het geld had ik via internetbankieren al overgemaakt. De jongen die ik aan de telefoon had ging overleggen met een vrouwelijke collega, en vertelde dat ik ze kon omruilen naar 200 x 200 zonder extra kosten! Hoe fijn was dat! Ik hoefde dus niets extra's bij te betalen. Ik vind het echt fijn dat er nog mensen/bedrijven bestaan die zo'n service aan hun klanten geven. TOPPIE!

Bed4less

snelle en goede service topppppppppppppp

Wij hebben een ledikant met matras gekocht bij bed4less.
Werd keurig gebeld een dag van te voren hoe laat ze hier zouden zijn,en het was allemaal goed geregeld.Helaas vonden we het matras niet voldoen aan onze wensen en hebben toen met bed4less gebeld.Zijn uiterst vriendelijk te woord gestaan en er werd gelijk een oplossing voorgesteld.Ze zijn vandaag geweest om een ander matras te brengen,en hebben de andere weer mee genomen.Zo,n service kom je vandaag de dag helaas nog weinig tegen,maar bij bed4less is het zeer zeker aanwezig.Helemaal top!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wij kunnen dit bedrijf zeer aanbevelen.

jan gerrit en ria Dolstra

Bed4less

Boxspring direct leverbaar uit voorraad, uitstekende service

Onlangs een boxspring besteld en die moest ik zo spoedig mogelijk hebben omdat mijn waterbed kapot was gegaan. Bed4less was het enige bedrijf dat mij direct een boxspring kon leveren omdat het op voorraad was. Heb netjes aan de deur gepind terwijl het voor me naar boven werd gebracht.
Uitstekende service en zal bed4less zeker aanraden!!!