[REPLY]
Geweldige site voor tickets, hier vind ik altijd de goedkoopste tickets voor een concert. In het begin wantrouwde ik wederverkopers maar alle tickets die ik via wederverkopers op deze site heb besteld zijn aangekomen, een aanrader dus!
Het is fijn dat alle aanbieders overzichtelijk in een rijtje staan, soms is een partij de goedkoopste maar een andere keer is een andere partij toch voordeliger. Op deze site betaal je nooit teveel.
Heel gebruiksvriendelijk en duidelijk, echt heel handig als je toch nog naar een concert wil en nog geen kaartje hebt.
Ideaal om direct alles ticket (koop) opties bij elkaar te hebben. Dat scheelt een hoop speuren naar de beste prijs bij verschillende aanbieders. De site is simpel en overzichtelijk. Ik heb al meerdere keren top tickets kunnen kopen via deze site!
Ik ben over het algemeen te laat met het bestellen van tickets, dus deze site is een uitkomst voor me.
Rick Van de Water found this review useful
Altijd goed voorradig en ruime keuze. Ook niet zo moeilijk als andere ticketssites !
Op besteltickets zijn alle tickets al snel na de aankondiging én zelfs na de officiële uitverkoop datum nog te verkrijgen. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat de tickets voor concerten van Madonna of Coldplay aan je neus voorbij gaan!
Op besteltickets.nl lukt het me bijna altijd kort tevoren nog kaarten te vinden voor een concert, vaak voor een hele redelijke prijs. Puike website!
Niets te doen morgenavond?
Snel kaartje scoren op besteltickets.com
Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen!
Wat een fijne, overzichtelijke site! Als je tickets nodig hebt: bespaar jezelf de moeite en kijk direct op Besteltickets...!
Erg goede site om tickets te vinden die elders zijn uitverkocht, erg handig en overzichtelijk. Super site!
Op meerdere sites gezocht naar een leuke cabaretvoorstelling. Op deze overzichtelijke site meerdere top voorstellingen gevonden.
Ik vind de website heel erg overzichtelijk! Ik was laatst op zoek naar Najib Amhali Tickets, via deze website kon ik snel en gemakkelijk de goedkoopste kaartjes vinden!
Met de huidige gang van zaken bij bedrijven als Live Nation en Ticketmaster is de tijd voor het ouderwets wachten voor het postkantoor om kaarten te kopen voorbij. Het is nu puur geluk, en vaak geldt voor mij dat ik mijn concert voor Coldplay en mijn festival als Lowlands hiermee mis kan lopen. Gelukkig biedt deze site mij een overzicht van kaarten bij diverse aanbieders, wat en waar er nog wat beschikbaar is. Gelukkig!
Wou vandaag Madonna tickets kopen en kwam op deze site uit. Zag er allemaal wel prima uit maar de tickets waren zo duur. Kaartjes van tegenwoordig zijn meer te betalen voor de gewone mens, alsof die Madonna nog niet genoeg heeft verdiend
Deze website biedt de ideale oplossing om tickets voor reeds uitverkochte concerten alsnog te bemachtigen. Je kunt gemakkelijk het concert, festival of evenement, waar je naartoe wilt, opzoeken en vervolgens vergelijken in een duidelijk overzicht.
Als je zoals ik altijd te laat bent met het aanschaffen van kaartjes bieden secundaire ticketaanbieders een goed alternatief. Hierbij kan het echter zijn dat je flink veel geld neerlegt voor een kaartje. Gelukkig kan ik via BestelTickets in ieder geval nog kijken waar het kaartje dan nog het goedkoopst is en dat scheelt vaak veel geld. Verder is de site erg overzichtelijk en heb je snel gevonden wat je zoekt, erg handig dus allemaal!
Bij het zoeken naar kaartjes ben ik op deze site terecht gekomen. Het is een snelle en fijne site om makkelijk kaartjes te vinden voor (uitverkochte) concerten. Je kan direct zien waar de kaarten het goedkoopst zijn!
Goede overzichtelijke en betrouwbare site waar je altijd nog tickets voor concerten en evenementen kan kopen, ook als deze al uitverkocht zijn..
Een overzichtelijk aanbod van tickets voor (soms al uitverkochte) concerten. Door deze site kan ik altijd nog tickets regelen tegen de beste prijs.
goede gebruiksvriendelijke site! En altijd kaarten beschikbaar. Fijn dat je weet waar je tegen de beste prijs nog kaarten kan kopen voor de beste concerten.
Super !! kaarten gekocht voor james morrison via deze site. Was allang uitverkocht maar ik kon ze gewoon nog krijgen via deze site. Ik ben er super blij mee dat ik er alsnog heen kon
Via deze site heb ik kaarten voor de Red Hot Chili Peppers weten te bemachtigen. Op andere sites waren de kaarten allemaal uitverkocht maar via Besteltickets heb ik toch nog kaarten weten te krijgen.
Verder vind ik de site erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Zeker een aanrader!