Company replied
Det startede som et hyggeligt community hvor bil entusiaster mødtes online og viste deres biler frem og snakkede i øst og vest. Desværre, er bilgalleri blevet til en pengemaskine hvor der nu er en... See more
Company replied
Hvis du har glemt din adgangskode til Bilgalleri kan du få den tilsendt til din email. Det vil sige at de opbevarer brugernes passwords på en måde, så en hacker, der får adgang til deres system, vil... See more
Siden er simpelthen for amatøragtig. Eksempelvis er "Marked" nede igen og igen, og der gøres angiveligt intet ved det. Siden ligger bare død hen, i op til flere døgn. Man besvarer ikke henvendelser vi... See more
Vestergade 48H, 2-4 sal, 8000, Aarhus C, Denmark
No recent history of asking for reviews
Utroligt dårlig side har glemt mit login og bedt om ny skriver de den kommer på mail de kommer ikke en skid virker totalt useriøst det lo..
Trænger alvorligt til opdatering. Dårlig tone/opførsel og gør man opmærksom på det får man en lam standard udtalelse. Og vil man ikke druknes i reklamer skal man lade sig udnytte og udspionere eller betale pr måned. Skulle ikke undre om i også sælger info i samler på denne lidt klamme måde. I skal til at tage jer alvorligt sammen ellers tror jeg jeres klub bliver meget lille og indspist. Venligst igen tåbelige/ligegyldige svar. Bare kom igang og få det fixet......

Reply from Bilgalleri
Det er tid til en opdatering
Galleriet fungere fint, men det trænger til en opdatering.. det er fornemt at oprette biler da det er brugerne der bestemmer, det burde det ikke være..
Dårlig billeder, beskrivelse osv. der burde være nogle admins der kontrollere den slags.

Reply from Bilgalleri
Man lægger sin bil op og det eneste de gør er at klage over billeder og højde på bil. Jeg er ikke professionel fotograf. Jeg vil ikke køre i en bil som føles at sidde som på en træbænk.
Nu er det en nissan juke og enten elsker man den eller hader den. Men tonen kunne godt være på et voksent nevuo. Sådan en forening gider jeg ikke at være medlem af. Konstruktiv kritik er ok bare ikke i den tone og de selv kører i skod biler.
Tak for denne gang . Kim.

Reply from Bilgalleri
Alt for mange reklamer ødelægger oplevelsen.
Fin hjemmeside, men kunne virkelig brug en opdatering til nutids layout, funktioner og generelt mere moderne. Bruger meget tid derinde, så er stadigvæk glad for hjemmesiden.

Reply from Bilgalleri
Brugte alt min tid på bilgalleri, i dag er det en skal af sig selv.
Har flyttet min flade til facebook som fleste andre bilnørder, hvor klubsider vokser dagligt. Havde bilgalleri ikke været så griske, så havde i stadig været DK største bilnørd site, i dag er der nær kun indaktive brugere, ja der er mange men % for aktive medlemmer svinder ind dagligt, storhedstiden er væk og der kun en vej.... Jeg har nu slettet min bruger, Jeg har ikke brugt den i 8måneder, kiggede lige på mine venners profiler, de tilsvarende indaktive. Til gengæld har de været aktive på klubsiderne på face for 3min siden og er derinde på klubsiderne minimum dagligt (lige tjekket).
Der er ingen undskyldninger, vi er kun gået pga jeres brugerflade som kun tænker penge-penge-penge.
Elskede debat, hjælpe forum, samt Jeg har solgt en del gennem BG, men i dag er der nær ingen visninger på jeres latterlige brugerflade, det farligt fint det hele på overfladen men virkeligheden er, den side er få aktive brugere fra være stendød.
I er datid.... pengegriske t....., i havde det største bilsite i DK... Mer vil have mere! Nu får i som høstet.... Er så skuffet... Hilsen en tidl. bruger helt tilbage fra dag 1.
God i starten NU BRASS!! Uduelige Administratorer/som kalder si Moderatorer- kan hverken udtrykke sig skriftlig eller mundtlig, halv hjerner som jager medlemmer ud!! Påståede genpostninger af annoncer/selv om der er tale om fornyelser-- Medlemmer som får deres konti froset pga. fornyelser af annoncer selv om det har betalt for så Kald Vip!! Abbonnement- over 70% af tidligere medlemmer har forladt denne efterhånden useriøse site-
Skift det forstumpede og ikke særlig begavede"administratorer !1!!!" ud med
nogle som har lidt begavelse og forstand så måske vil det vende skuden
i den rigtige retning!!!!- JEG HÅBER AT BIL GALLERIETS EJERE FÅ ØJNE OP FOR DET SOM FOREGÅR DER!!! DET Stupide medarbejdere er ved at køre BIL GALLERI I SÆNK!!
KOM den I Bilbasens Regi med deres kompetente medarbejdere som administratorer, vil det nok være muligt at vende VINDEN!!
Jeg og Mine 9 Vener har netop Besluttet at så Snart Vores så kaldte VIP abbonement udløbe at FORLADE BIL Galleri Og dens Ubegavede medarbejdere MED " TRUCKER BENNY!!!!""" SOM TOP Uinteligent,
BRUG Gul og Gratis-det er Gratis og betydelig bedre oplevelse og proffesionalisme, samt mange flere besøgende eller DBA

Reply from Bilgalleri
klager over lort3t, og bliver overhovedet ikke taget seriøst. ville da skide på, hvor længe man har skulle betale. for at smide annonce op, på jeres l0rt3 side.. kraft edme flot i har smadret bilgalleri for altid.. fandm3 træt af, at have støttet jeres fis. slettet pr dags dato, alle mine brugere på alle gallerier.. føj en l0rte kunde service, og behandling af folk.. kan godt forstå, det kun er lort3 sider. som ville have reklame på sådan noget fukinglort!!! engang var der orden, og god service. plus man skulle ikke r0v rende folk for penge.. havde man nu sagt, at hver annonce koster 3 kr. så havde det været noget andet, men man skal betale 30kr. og blir opkrævet det flere måneder efter.. at man har lavet 1 annonce, føj en p1s mentalitet. håber i går konkurs, hurtigere end bager flygtede til dubai
I tråd med de 7 virksomheder forbrugerstyrelsen har anmeldt for abonnement svindel: vil jeg gerne advare om bilgalleriet.
Ville oprette annonce for at sælge min bil på bilgalleriet. Oprettede bruger og skrev annonce. Da den skulle online kostede det pludselig 29kr.
Nå ja ok tænker man og klikker videre til betal og betaler med kreditkort.
Efter 14 dage slettede jeg annoncem da bilen blev solgt, iøvrigt via bilbasen.
3mdr. senere opdager man ved et tilfælde at bilgalleriet har trukket mig 29kr om måneden siden annoncens oprettelse.
Det viser sig at man har bondefanget mig til at oprette et såkaldt VIP abonnement. Utilgivelig frækhed.
Henvendte mig pr. mail til deres support og forelagde dem problemet. Her blev jeg blot mødt med et citat af deres betænkelig VIP bondefangeri-tekst.
Utroligt dumt. Man kunne blot have imødekommet mig og refunderet de 2 x 29kr. Men jeg tænker der er for mange penge at tjene ved at lokke annonce interesserede i VIP abonnements-fælden.
Så mit råd: Hold dig langt væk fra bilgalleriet. Det vil jeg opfordre mit netværk og alle der læser denne anmeldelse til.

Reply from Bilgalleri
Fed side der samler bilentusiaster
Der er kanon meget data der kan bruges til sammen ligning eller informations søgning.
desuden et fedt forum !
Så blev min bruger atter frosset inde på denne kære side på BG!! Ved ikk hvilke børn til admin der sidder og styrer det derinde men så giv da for pokker besked om hvorfor min bruger skal frosses igen?????????? Kan da ikk være så svært, JA jeg har firma og JA de biler jeg har i erhver er til salg på Bilbasen. JA som jeg forklarede jer sidst så har jeg os et par biler PRIVAT og dem må jeg gerne sælge på BG da jeg er VIP og BETALER!!!!!!!!
Få åbnet den bruger igen tak. Er da utrolig at man som betalende kunde i snart 10 år skal stå model til såden en gang børnepjat, jeg både køber og sælger PRIVAT derinde fra.......
Kontakt mig for en forklaring og løsning eller skal der tilbage-betales de penge jeg betaler. Og er ligeglad med at det er et lille beløb!
Nu gider jeg ikk det fis derinde mere fordi admin er børn på 18 år!!!!!
Tak.....

Reply from Bilgalleri
Kan kun anbefale bilgalleri, stort udvalg og nem kontakt med bil sælger og fik svar på det jeg skulle bruge :)
Stort udvalg af biler - god dialog med sælger og en god pris på den bil jeg købte.
Har være på BG som aktiv bruger siden 2003 og det er et super spændende site, der er debat om alt mellem himmel og jord.
Det er klart det kan være svært at gøre alle glade, men jeg syntes at BG lytter til deres brugere og forsøger at udvikle sitet, og holde orden som man nu bedst kan.
De fleste der kommer herind og smider en dårlig anmeldelse er typisk brugere der ikke har forstået essensen af sitet, og hvordan man skal opføre sig, og derfor er BG jo nød til at skride til handling over for dem.
Markedspladsen har jeg altid brugt og jeg får også solgt en hel masse den vej igennem.
Alt i alt er BG et godt sted at være med en masse nuancer og efterhånden er det også Danmarks største videndatabase omkring biler
Prøv at lave en søgning på Google omkring et bil spørgsmål på Dansk, og du vil helt sikkert få en masse indlæg fra BG igennem tiden :)
Har betalt ca. 250 kr for at blive opgraderet til VIP bruger, men formål at oprette nogle annoncer på nogle ting jeg ønsker solgt.
Jeg har oprettet mine annoncer 100 % som man skal og skrevet den pris jeg ønsker.
Alligevel har jeg nu fået frosset min brugerkonto, med den begrundelse at jeg har skrevet tilfældige beløb i prisfeltet i mine annoncer (fx 12345) hvilket jeg bestemt ikke har.
under kategorien "hjælp" hvor man kan "klage" over beslutningen omkring at man er blevet frosset, står der bare (vi svarer ikke på klager)
Det er en står svindel butik !!!
Er godt nok skuffet,!

Reply from Bilgalleri
Bliver ved med at modtage mails fra bilgalleri. Når jeg forsøger at framelde dette, så beder den om et login som jeg selvfølgeligt har glemt! Når jeg så vil have tilsendt et nyt password, så skriver den, at min mail ikke er gyldig. Pisse træls.
Andre brugere skal stemme din bil at komme ind...har oprettet 2 gange en galleri og var slettet, selvom har haft den rigtig billeder og beskrivelse
Der popper trælse reklamer op her og der. Kan se at jeg er langt fra den eneste med denne mening! I giver ingen form for respons på de utilfredse kunder, der specielt brokker sig over jeres overforbrug af reklamer!
Jeg benytter ikke siden meget mere efter sidste opdatering, specielt pga. de her reklamer og jeres betalingsside som i er blevet. Beklageligt.
og NEJ ad-blok skulle ikke er være nødvendigt. Farvel til en ellers hyggelig sidesom jeg har været en del af siden 2006.