Review of Bilka

Rated 1 out of 5 stars

LAD VÆRE MED AT BRUGE BILKA.DK

...gå hellere ned i en fysisk butik, for der kan du returnere din vare uden problemer, det kan man ikke på Bilka.dk

Jeg har bestilt en prosonic fladskærm på Bilka.dk, jeg får åbnet kassen, sat tv´et i. Det når at fungere i 20 minutter inden det nu er i stykker.

For over en uge siden fejlmeddelte jeg så dette (som er proceduren) og efter 2 rykker e-mails har jeg stadig ikke hørt noget. I dag har jeg så ringet til kundeservice, der sjovt nok heller ikke kan hjælpe - nej jeg må bare vente på at jeg bliver kontaktet, og det kan tage fra 10 - 14 hverdage!!! det kan ikke være rigtigt at man behandler kunderne på den måde. Havde jeg købt varen i butikken kunne jeg gå ned og bytte varen eller få den repareret.

Men altså konklusion, lad være med at handle elektronik på Bilka.dk og lad være med at købe et billigt prosonic tv, det er det simpelthen ikke værd!

June 21, 2011
Unprompted review

Reply from Bilka

Hej Mette

Først og fremmest tak for din anmeldelse og fordi du bruger din tid på at gøre os opmærksom på de områder, hvor der er plads til forbedringer.

Jeg beklager dit dårlige forløb hos os! Det gør jeg virkelig. I dit tilfælde, hvor varen går i stykker så hurtigt efter købsdatoen, skal du selvfølgelig ikke vente i 10-14 hverdage på en løsning.

Du kan henvende dig i alle vores Bilka varehuse og få varen byttet til en ny eller få pengene tilbage. Det gælder alle varer købt på bilka.dk, indenfor de første 30 dage efter du har modtaget varen. Herefter har du selvfølgelig 2 års reklamationsret under garantien.

Har du ikke allerede fundet en løsning på dit problem, så syntes jeg, at du skal ringe til mig, så vi kan finde en god og hurtig løsning på dit problem. Du kan kontakte mig på 87783205.

Mvh.
Jacob - Bilka.dk