[REPLY]
Kan anbefale andre og handle her det er hurtigt og billigt !
Godt udvalg, hurtig levering og ekstra goodies i form af prøver :)
Bestilte onsdag sidst på eftermiddagen og pakken stod på trappen da jeg kom hjem torsdag fra arbejde. Så det kan ikke gøres bedre
Biiligvoks har gode og billige produkter. Nem hjemmeside at navigere i.
Super hurtig levering hvor man hele tiden får opdateringer hvor langt leveringen er.
Vh Anette
Billigvoks.dk har gode billige priser og hurtigt levering. Nuff said.
Billigvoks.dk har et bredt udvalg indenfor rigtig mange mærker. Jeg er vild med deres service og enormt hurtige levering. Så sparer jeg også en del penge i forhold til i butikkerne.
Jeg fik et akut behov for nogle varer jeg skulle bruge til en rejse. Derfor satsede jeg på den hurtige levering. Levering skete da også den efterfølgende dag, dog var min bemærkning til posten om at ligge pakken foran min hoveddør ikke nået frem, så jeg måtte på posthuset den efterfølgende dag..... Det var en streg i regningen
Handler meget på billigvoks.dk og de levere altid fremragende service samt hurtig levering.
Har handlet flere gange hos Billigvoks, og gør det gerne igen!
Nemt at bestille.
Hurtig levering.
Alt er tip-top iorden.
Hurtig og smertefri levering fra dag til dag, alle produkterne i samme kasse så de kom samtidig og produkterne var som lovet og gode. Man får meget for pengene, meget mere end man ville have fået i butikkerne :)
det var min veninde der fortalte mig om krøllejernet, og så søgte jeg på nettet for at finde det. Jeg fandt så hjemmesiden billigvoks og så at det var billigere at købe krøllejernet inde på siden medregnet fragt og slikkepinden end hos hendes frisør.
Ps, det var mega service at jeg fik en slikkepind med ;-)
Vildt go'e tilbud, lækre produkter, og super hurtig levering! Jeg skal ihvertfald ind og købe flere ting efter den første! Og servicen er virkelig behagelig. :)
Det er nemt og billigt og hurtig levering.
Har bestilt to gange på billigvoks nu. Og begge gange er de blevet leveret fra dag til dag, hvilket var SUPER. Jeg er rigtig glad for mine køb. (-:
Superhurtig levering, masser af gode tilbud på mine yndlingsprodukter.... Bla. fra Biosilk !
Service i top, pris i top, hurtig levering. Kan varmt anbefale billigvoks.dk
Bestilte mine varer efter lukketid på dag 1, de blev afsendt på dag 2 og ankom på dag 3. Det kunne ikke være gået hurtigere eller nemmere.
Intet negativt at sige - overhovedet. Har handlet der 6 gange nu og der har ingen problemer været :) fantastisk stykke arbejde "Billigvosk.dk"! :D
Billigvoks.dk er bare stedet hvor man finder alle de gode varer og til super gode priser:-) Der er helt sikkert mange penge at spare ved at bestille hårprodukter, neglelak og meget andet hos Billigvoks.
Jeg bestilte sent om eftermiddagen og ved middagstid, dagen efter, modtog jeg min pakke :-)
Det må kaldes hurtig levering :-)
Og da jeg havde nogle spørgsmål inden bestilling, fik jeg både en meget hjælpsom medarbejder i telefonen som gjorde alt for at svare på mine spørgsmål og min mail senere, blev svaret inden for én dag :-)
Skønt at handle hos jer, I forstår hvad god service er :-)
I har helt sikkert mine anbefalinger og det bliver IKKE sidste gang, jeg handler hos jer :-)
Tak for en god webshop :-)
Super hurtig forsending, selvom det var b-post, havde jeg det dagen efter.
Vil helt klart købe fra Jer igen, da i har gode priser og super hurtig levering :)
Det går altid hurtigt når mand bestiller ved billigvoks og det er altid i orden og ikke mindst billigt
Jeg bestilte sent om eftermiddagen og næste dag kom posten med pakken. Det var som det skulle være.
Det jeg kunne have ønsket for at give 5 stjerner var dybere beskrivelse af det "Moustache Wax" som jeg købte (begge slags). Det dækker nemlig ikke helt mit behov, efter at have prøvet dem. Desuden ville det have været fint, hvis man kunne vælge andre leveringsmuligheder også; fx SwipBox, GLS eller lign.
Billige og gode produkter, og altid hurtig betjening
Det er super tilbud, med godt sortiment. Perfekt med hurtig levering.
Intet at sætte en finger på, bestilte voks søndag aften og
tirsdag morgen ringede det på døren!
Nemt, hurtigt og billigt... Det ka vi li ,-)
Altid sikker levering og højt serviceniveau. Der var ingen problemer med at bytte en vare ud efter, at jeg havde bestilt varerne.
Dejlig hurtigt, nemt og lige til.. Helt klart et sted jeg vil handle igen.
Hurtig levering, og god information undervejs, så jeg vidste lige hvornår pakken kom. Og rigtig god pris...
Jeg er super tilfreds!
Fik min bestilling dagen efter jeg bestilte
Mit favoritmærke indenfor hudpleje findes umiddelbart ikke billigere på nettet og jeg kan købe det samlet på Billigvoks.dk. Siden er ligeledes nem at finde rundt på. jeg vil helt klart købe hos dem en anden gang. Endelig oplever jeg at der er lang sidste salgsdato på produkterne.
Hurtig levering og god kommunikation.
Rigtig tilfreds og dejligt nemt og billigt!
Jeg manglede voks.
Søgte på google og billigvoks.dk poppede op! Jeg fandt min favorit voks til billigere penge end i butikken, og så jeg kunne spare yderligere ved at bestille flere ad gangen. Dagen efter var min voks leveret på min arbejdsplads uden problemer, uden gebyr for fragt og uden fejl eller mangler i min ordre!
Jeg kan stærkt anbefale billigvoks.dk til den næste som står og mangler! :)
Frederik Alexander Vygg Larsen
Hørsholm