[REPLY]
Al een paar keer heb ik hier besteld, en ben erg blij met de service.
Vooral dat alles gratis verzonden word is handig vooral bij die kleine dingen.
Ga zo door!!
lader voor een e-reader besteld,echter na korte tijd kapot,na contact te hebben gehad zeer vlot een nieuwe lader opgestuurd GRATIS..........kijk dat vind ik nou top service !!
Snelle bezorging van het artikel, helaas was het artikel niet wat ik zocht.
Volgens de website kan je gratis retour sturen, dit is echter niet waar, heb er zelf voor moeten betalen, het is niet veel maar toch jammer.
ik had mijn spullen, werden 2 dagen later geleverd dan vermeld; ze kwamen beschadigd aan (cd rom zelfs gebroken) waardoor ik eea niet kon gebruiken; e mail gestuurd waarop en dag later pas werd gereageerd, met de mededeling dat het uiteraard allemaal de schuld van PTT Post is en dat de drivers ook op de site staan; ok dus proberen en na 5 drivers proberen (ik kon met geen mogelijkheid zien welke ik nodig had) werkte het nog niet; dus weer een mail gestuurd, dat antwoord zit ik nog op te wachten; nog nooit zo slecht meegemaakt!!
voor mij waardeloos en helemaal klaar mee, dit is geen service of enig begrip
Zonder te willen overdrijven eigenlijk, maar blueface heeft mij echt verrast op vlak van service en kwaliteit !!
Producten werden in een mum van tijd geleverd. Alles was netjes verpakt. Er waren geen beschadigingen. De prijs van de producten valt best wel mee, en zeker als je weet dat alles dan zo vlot verloopt !
Groeten allemaal, hopelijk vind u blueface ook een goede webshop.
Ongelooflijk hoe snel mijn levering werd aan huis gebracht !
De volgende dag kon ik al gebruik maken van mijn nieuwe hard disk. Alles was netjes verpakt en werkte zoals het moet.
Ik zal zeker nog meer producten kopen met blueface.nl Het is een echte aanrader. De service is ook uitstekend. De bestelling opvolgen is zeer eenvoudig. Wanneer ik een vraag had heb ik een mail gezonden. De volgende dag al een berichtje teruggekregen met mijn antwoord.
Heb 5 (3 d) brillen besteld...levertijd...service en comminicatie per e-mail (snelheid reactie)...echt helemaal TOP....vind dit bedrijf een echte aanrader !!! zal er zeker vaker bestellen.
Hierbij mijn hartelijke dank voor de snelle levering en de prettige prijs.
Het gratis bezorgen is perfect en zou eigenlijk wettelijk verplicht moeten worden zodat je direct kunt zien wat de werkelijke totaalkosten zijn. ( Zie vliegtickets )
Ik had een satakabel nodig en heb eerst op de website van MEDIA MARKT gekeken waar de kabel € 7,95 kost. Toen naar de winkel en daar kost de kabel in een totaal overbodige HAMA blisterverpakking "slechts" €15,95. Dus nooit meer iets bij MEDIA MARKT kopen. Ik ben toch niet gek zeker. Nu begrijp ik hun slogan pas. Overigens vond een aangesproken medewerker van MEDIA MARKT het ook belachelijk. Hulde voor BLUEFACE.NL, zo kan het dus ook. Trouwens helemaal belachelijk is dat ALTERNATE, waar ik een SSD heb gekocht, niet een satakabel meelevert. Vriendelijke groeten van Guido van Loon en ga zo door.
Het bestellen van een artikel is altijd een beetje lastig op Internet, ook omdat je soms vreemde dingen hoort. Echter ligt het ook vaak aan persoon of personen zelf die iets bestellen, dat hoor je maar zelden.Over Blueface ben ik te vreden, al heb er nog maar 1 atrikel besteld.
Je word goed op de hoogte gehouden en mocht het fout gaan dan kan je zelf ook het nodige ondernemen,adres en tel. nummer word opgegeven door Blueface. Ik denk dat een hoop koop-sites hier een voorbeeld aan kunnen nemen. En nu volhouden Blueface!!!!!
In plaats van 25 pins USB naar Parallel adapter een 36 pins besteld. Stom van mij ! Mailtje gestuurd. Zelfde dag nog een mailtje terug: Geen probleem. Stuur de 36 pins maar terug. U ontvangt zo snel mogelijk een 25 pins. En inderdaad ! Geweldige service.
Met dank aan Rob van de klantenservice !
Ik heb een fan voor mijn pc bestelt,die oog prompt geleverd werd,zo wie al tijd bij blueface!
Ik heb wat spullen besteld waaronder een lader voor in de auto voor een IPhone. Maar deze kwam stuk binnen, meteen een mail gestuurd.Binnen twee dagen had ik een hele nieuwe,die wel goed was, dat noem ik nou service. Dus voor Bleuface een warme douche.
nadat ik een bestelling had gedaan ging mijn adapter bij 1e keer gebruik gewoon met een ploffend geluid uit....game over
hierna een mailtje gestuurd naar Blue Face en kreeg ik tot mn verbazing te horen dat r een nieuwe wordt opgestuurd
das pas service mense...........
Niet alleen schrijven als het niet naar je zin gaat, maar juist als het wél naar je zin gaat.
Had O.a 2 behuizingen besteld voor sata schijven, maar bij gebruik kwam ik er achter dat 1 van de 2 het niet naar behoren deed. Even een mailtje gestuurd en kreeg gelijk een mail terug dat ze mij een andere zouden opsturen. Met de vraag of ik dan die foute behuizing retour wilde sturen met een bepaalde code. Kijk dat noem ik service en dat mag gezegd worden. Blueface staat bij mij op de favorietenlijst en heb ik andere jojo's er af gegooid. Overigens een supersnelle levering!
Vandaag bestellen en morgen uiterlijk de dag erna in huis. En ze heten niet eens overtoom. Dus nu het motto "tuut tuut dat is snel, zeker blueface wel".
Lees hier toch wel over wat leverproblemen. Mijn bestelling is inmiddels ook al 3 werkdagen onderweg en mij is verzocht nog 3 dagen te wachten. Voor een levering in Nederland verbaast mij dit.. Dat het zo lang duurt als je bij een duitse webshop besteld, a la.
Enfin er zit niets anders op dan te wachten.. Als de bestelling nog binnenkomt zal ik de beoordeling nog wat bijstellen!
Edit: snelle reacties per email van blueface over de vertraagde levering. Ze hebben nu al een 2e envelop voor mij op de post gedaan. Ik zie hem terug in mijn bestelling historie.. Wat mij betreft alvast een sterretje erbij in de beoordeling..
Edit: Vandaag is de 2e verzending alsnog gearriveerd. Ze doen wel hun best voor je. Dat is duidelijk!
Maandag besteld en woensdag binnen. Geen bezorgkosten. Prima. Voor herhaling vatbaar.
Marga Nijman een zeer tevrdddeden klant die zeker meer en vaker gaat bestellen bij dit bedrijf.
wifi wireless usb adaptor besteld, snel geleverd.
Werkt ook prima, zeer tevreden.
Echter de "gratis" verzending is niet nagekomen, ik kreeg een strafporto
van 1,38 euro te betalen omdat er een kerstzegeltje op het pakketje
geplakt zat.
Beetje jammer.
Levering uitstekent, contact maken per mail naar bleuface ook perfect.
Aangezien ik zelf een fout had gemaakt met een dubbele overboeking is dit per contact met de mail de zelfde dag nog recht gezet met veel zorg en begrip. Bleuface ga zo door met jullie nazorg
na een fout bij de post heeft BLEUFACE alle problemen van niet leveren opgelost .
Het bedrijf darvan kan ik zeggen zeer betrouwbaar en lost eventuele problemen altijd op
BLEUFACE GA ZO DOOR
Helaas heb ik mijn bestelling in de eerste instantie niet ontvangen,wellicht door een fout van TNT Post. Blueface.nl verzoekt de consument via mail contact met hun te maken indien het product na 3 werkdagen nog niet is ontvangen, wat ik heb gedaan. Vervolgens werd ik verzocht nog 5 werdagen te wachten en dan weer contact via mail te maken indien mijn bestelling er nog steeds niet was. Dat heb ik gedaan toen werd ik nogmaals verzocht 5 werkdagen te wachten, en toen ik daarop mailde dat ik dat niet ok vond en om informatie vroeg over hoe ik het aankoopbedrag terug kon krijgen heb ik geen reactie ontvangen. Nadat ik nog een mail gestuurd heb werd mijn bestelling opnieuw verzonden en inmiddels is het aangekomen. De producten werken prima en ik begrijp dat het niet hebben van een telefonisch bereikbare klantenservice betekend dat ik minder voor de producten betaal en dat is super maar ik persoonlijk zou liever wat extra betalen zodat ik m'n pakketje met track&trace kan volgen. Ook vind ik het niet zo slim om na al deze bezorg-chaos mij te verzoeken een , bij voorkeur positieve , beoordeling te schrijven.
Een goed en voordelige webwinkel voor mijn kleine elektronica.
Alles wat ik bestel wordt kostelooss, nel bezorgd, netjes in een envelop.
Tot de volgende keer.
Mijn bestelling werd snel bezorgd. De verpakking was perfect en de emails over de aankoop ook. Prima winkel.
Toppie ga zo door
Ik heb een flexiebel toetsenbord besteld, het werkt echt super!!
Zeker het kopen waard!!
Ik heb 7 dagen moeten wachten, maar het is zeker het wachten waard!!
firewire kaartje en firewire kabel besteld.
snel en goed ontvangen.
kaart in computer gezet en werd direct
herkend en automatisch geïnstalleerd door
windows 7 / 32bits. cd was niet nodig
digitale camera aangesloten en werkt prima
aanrader als je met je digitale camera films wilt bewerken.
video bewerk software moet je natuurlijk zelf voor zorgen
4 dagen geleden een voorlopige beoordeling geplaatst betreft een SDHC classe 10 (min.30GB/sec) besteld op 3/10/11 prijs €32,76.
Er werd mij een classe 6 geleverd. Ik had de keuze tussen terugsturen en geld terug, of houden en 15.70€ terugbetaald krijgen. Ok., ik heb dan nog geen class 10 card, maar wegens retourkosten.. wachten.. hoge risicio op verlies heb ik gekozen voor het tweede. Ik heb de 15,70€ vandaag terugbetaald gekregen. Ik wil niet het onderste uit de kan halen als er iets misloopt, en vind dit een billijke oplossing. Hou er rekening mee, dat het om kleine leveringen gaat en er geen verzendkosten gevraagd worden. Een troef van dit bedrijf. De antwoorden via mail verliepen in het begin wat stroef, maar op het laatst was dit in orde. Ik pas dan ook mijn rating aan in positieve zin.
Ik had een kabeltje besteld en kreeg een verkeerde thuisgestuurd. Ik heb contact met BLUEFACE opgenomen en zij losten het kosteloos en snel op! Wij zijn erg tevreden!
Ik heb een geheugenkaartje besteld voor mijn Mio, de levering was heel snel zonder verzendingskosten terwijl ik elders 6,50 euro moest betalen.
Heel goed, bedankt.
Ik heb eerder een negatieve review gegeven omdat er e.e.a. misging; verkeerd produkt geleverd, trage reactie enz. Blueface heeft zich goed gerevancheerd. Men heeft contact opgenomen en zijn verontschuldigingen aangeboden; de trage reactie had met serverproblemen te maken. Dat dit inderdaad zo was, merkte ik bij mijn volgende mails; binnen een kwartier had ik al een reactie. Het siert het bedrijf dat het boetekleed werd aangetrokken en dat ik ook nog eens als goedmaker een hdmi-kabel gratis kreeg toegestuurd was helemaal top en geeft goed aan dat men service hoog in het vaandel heeft staan. Super!
Gisteren een harddisk-behuizing besteld, vandaag per TNT bezorgd!!
Er zit zelfs een schroevendraaiertje bij !!
Verzendkosten : NIHIL.
Super Service !!!
Evert Haak,
Vlissingen.
Een USB-hub met voeding besteld. Was helaas uitverkocht. Heb mijn geld binnen een week terug gekregen. USB-kabeltje deed er twee dagen over om afgeleverd te worden. Bij veel bedrijven kost alleen de verzendkosten al net zoveel als het kabeltje. Hier is het verzenden dus gratis.
Men zou echter wél de site up to date moeten houden, want die USB-hub staat nog steeds vermeldt als zijnde 'op voorraad'. Dat is dan weer wel slordig.
De SDHC kaart die ik bestelde en supersnel in huis had, bleek niet door mijn camera herkend te worden. Eén mailtje was voor mij voldoende om in te zien dat alle medewerking werd verleend om mij een kaartje van een ander merk te doen toekomen dat wèl door de camera gebruikt kon worden. Zo hoort het! en zo ging het! Ook de financiële afwikkeling verliep geheel naar wens.
Als proef heb ik een auto oplader besteld voor mobieltje ondanks dat ze bij Action goedkoper (1 derde van de prijs) zijn. Betaald met iDeal.
Bestelling bevestigd en dag later netjes bezorgd in envelop.
Waar andere bedrijven kleinere bestellingen in grote dozen verpakken om je nog eens € 6,75 aan te smeren, verzendt Blueface gratis.
Chapeau, perfecte en snelle levering!!!
PCI kaart gekocht (RAID controller). Geleverd in een zakje dat meerdere keren los is geweest. En met een driver-CD die niet eens bij de kaart hoort. Maar ergste: de kaart doet het niet. Zou ik terug moeten sturen. Zelf verzendkosten betalen, want de originele envelop was niet meer te gebruiken (probeer het eens uit papier te halen zonder te beschadigen).
Ik beschouw mijn aankoop dan ook maar als leergeld en koop mijn spullen wel bij echte bedrijven. Dus niet weer bij een zolderkamer-verkoper.
Twee dagen geleden een IDE-SATA adaptor besteld nog niets binnen gekregen, ook geen bevestiging van je betaling via E-mai, na gemailt te hebben nog steeds geen reactie. En dat terwijl ze beloven het de volgende dag te verzenden.
Ik had maar voor slechts € 14,= besteld. Bij andere webshops werd daar zomaar €10 of meer verzendkosten voor berekend, voor 2 knullige usb stickjes!
Bij Blueface betaalde ik geen verzendkosten, waardoor ik per saldo nergens goedkoper terecht kon op het internet. Ik betaalde hier dus de laagste prijs, had de volgende dag mijn bestelling in huis, die ook nog eens uitstekend verpakt was en helemaal in orde!
Het was mijn eerste bestelling, en die was niet bepaald indrukwekkend qua omzet. Wanneer je zo goed voor je kleine klantjes bent, dan verdien je een compliment! Ga zo door!
Ik heb een korte tijd geleden een wifi usb gekocht bij blueface.
En hij bevalt me erg goed.
Ik had het super snel in huis en ben via de mail op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.