Review of BLUEFACE.NL

Rated 3 out of 5 stars

Problemen met bezorging

Helaas heb ik mijn bestelling in de eerste instantie niet ontvangen,wellicht door een fout van TNT Post. Blueface.nl verzoekt de consument via mail contact met hun te maken indien het product na 3 werkdagen nog niet is ontvangen, wat ik heb gedaan. Vervolgens werd ik verzocht nog 5 werdagen te wachten en dan weer contact via mail te maken indien mijn bestelling er nog steeds niet was. Dat heb ik gedaan toen werd ik nogmaals verzocht 5 werkdagen te wachten, en toen ik daarop mailde dat ik dat niet ok vond en om informatie vroeg over hoe ik het aankoopbedrag terug kon krijgen heb ik geen reactie ontvangen. Nadat ik nog een mail gestuurd heb werd mijn bestelling opnieuw verzonden en inmiddels is het aangekomen. De producten werken prima en ik begrijp dat het niet hebben van een telefonisch bereikbare klantenservice betekend dat ik minder voor de producten betaal en dat is super maar ik persoonlijk zou liever wat extra betalen zodat ik m'n pakketje met track&trace kan volgen. Ook vind ik het niet zo slim om na al deze bezorg-chaos mij te verzoeken een , bij voorkeur positieve , beoordeling te schrijven.

November 12, 2011
Unprompted review