[REPLY]
Boxer mini = 139,- kr/mdr (834,- kr for 6 mdr)
Pris for 6 mdr = 1651,5 kr
Hvilken lommeregner bruger I???????????????????????????
Kontaktede for nogen tid siden Boxer, da jeg pludselig blev opkrævet kr. 139 pr. måned for TV2 Film. Kundemedarbejderen meddelte mig, at det var en del af mit abonnement, og at det ikke stod til at ændre. Da jeg i dag ville opsige mit abonnement, kunne kundemedarbejder - Kamal - oplyse mig om, at jeg kunne slippe for TV2 Flim, hvis jeg ændrede abonnement til en anden pakke, men at jeg fortsat skal betale indtil 1. august. Jeg finder, at det er dårlig kundeservice, at jeg i flere måneder har betalt og fortsat skal betale juli måneds abonnement for en service som jeg ikke har ønsket.
Jeg har et kort i mit tv. Jeg bor i Mørke. Jeg blev lovet godt signal.
På en skyfri, vindfri, regnfri solskinsdag er der STADIG udfald i signalet som bliver sendt til min ellers ret så dyre elektroniske digitale antenne.
Ved ikke hvad næste skridt er.
PS: Og for guds skyld ikke kom med den samme smøre som I giver de andre utilfredse kunder. FIX DET.
UPDATE:
07.06.13 kl 22:22
Gid jeg kunne sende et live feed af det her lort.
Det er skyfrit, ingen vind, ingen regn, ingen torden, hagl, sne eller noget som helst. Det er en stille og rolig aften!!! Kanal 6 HD falder ud hele tiden!!!
Og jeg vil updatere her, indtil de gør noget ved det.
UPDATE:
08.06.13 fra kl 22:55...
"Svagt eller intet signal. Kontrollér antennekabelforbindelsen, og kontrollér de lagrede kanaler"
Ja, duh. Done it.
Jeg lader dem finde ud af lortet én uge mere og så dropper jeg det lorteselskab.
Vi har ved en fejl fra forhandlers side fået oprettet et privat boxerabonnement, som jeg ringer til boxertvs kundeservice for at få lavet om til et erhvervsabonnement.
På 20 minutter bliver jeg sendt rundt i systemet til 11 forskellige personer; 4 i kundeservice - 2 i opsigelse - 1 i salg erhverv og 3 i ikke-navngivet afdeling og tilsidst hos en Dennis Larsen i salg erhverv, der venligt oplyser mig at hvis jeg vil oprette et nyt erhvervsabonnement, som skal starte, når det nuværende private abonnement er udløbet, så kan jeg først gøre det om en måned, idet de ikke må oprette abonnementer med startdato længere ud i fremtiden end 4 måneder.
Mage til køren-rundt i systemet, skal man lede længe efter! Fremover bliver det vist pr. e-mail jeg skal henvende mig !
Jeg har bestilt Boxer HD til 5 fjernsyn til vores nye hus.
Der kom 5 stk uden HD.
Jeg ringede til jer om fejlen, og i ville rette.
Der kom en ordrebekræftelse på 5 stk HD boxe med 5 nye ordrebekræftelser,
men der er kun kommet 3 pakker med i alt 3 stk Boxer HD.
Jeg vil gerne vide om prisen er en anden, og om jeg får de sidste 2 HD-boxe?
Hilsen jens Bjerre
Elsebeth found this review useful
Først bliver vi kunder.
1. Der går længe inden vi modtager første regning, men kort og alt andet kom fra deres forhandler hvor vi blev oprettet dagen efter.
2.første regning ankommer som en inkasso rykker, jeg taler med deres kundeservice og de opdager at de har sendt regninger til en forkert adresse ikke den vi oprettede os med hos forhandleren, for en stor undskyldning og det nu rettet og de har sat rykkeren på hold.
3. Der går længere tid, ringer ind og spørger til min regning, her oplyses at den skulle være på vej og de oplæser adressen.
4. Fandme om ikke der idag kom både en ny rykker i et brev, samt et andet omkring vh1 flytter plads.
Nu får I styr på sagen inden jeg går videre med den her sag, det mest ringe jeg har oplevet og jeg opsiger også med det samme.
Har også startet en lang tråd på facebook om jeres piv ringe service...
Snorri Debess found this review useful
Ja, så nåede min tålmodighed til en ende... Efter flere år som Boxer kunde må det være slut. Igen i dag oplevede jeg udfald på nogle kanaler men ikke på andre. Jeg har flere gange klaget over dette, men hver gang lyder svaret: "Det er din antenne det er galt med." ...Så er det bare underligt nogle af kanalerne virker?!?!?
Desuden er det mig en gåde, hvorfor Boxer ser det nødvendigt at pakke alt ind i gebyrer og afgifter. Opgiv nu for f.... bare den reelle pris og drop det andet pis. I kunne lære så meget af Canal Digital.
OPFØLGNING TIL BOXERS SVAR>>>
Jeg har fuld forståelse for I forsøger at anskueliggøre hvad vi kunder betaler for, men det giver bare ikke noget nemt overblik over den reelle månedlige ydelse - Lidt at tænke over.
Når der er sagt, må jeg indrømme det var rart at blive ringet op af Boxer (og ikke mindst af en kompetent medarbejder). Det vidner om en virksomhed der bekymrer sig om kundernes tilfredshed. Desværre er det langt fra samme service og kompetence jeg tidligere har oplevet og derfor har jeg besluttet at opsige mit abonnement.
Snorri Debess found this review useful
Jeg fik pakken få dage efter jeg havde bestilt det, og det var superlet at slutte til. Desværre kom der ingen kanaler frem, da jeg søgte efter dem. Jeg tænkte det måtte være signalet og fandt derefter ud af at Yousee åbenbart kører over kabeltv, så mit antennestik var ikke sat til en husantenne.. Jeg købte en stueantenne først i Elgiganten, som fik det til at virke på halvdelen af kanalerne, men stadig med rigtig dårlig billedkvalitet, flimren og hakkede lyd. Prøvede derefter med en aktiv stueantenne fra Harald Nyborg, som virkede bedre med der kom stadig de samme problemer på mange af kanalerne.. Så nu er jeg desværre blevet nødsaget til at sende mit udstyr tilbage, da jeg bor i lejlighed, hvor jeg ikke har mulighed for at opsætte en udendørsantenne. Rigtig ærgeligt, for synes de har nogle gode tv-pakker. Der var ikke noget problem at opsige det, og kundeservicen var rigtig god.
Jeg fik af vide da jeg bestilte produktet at en lille stue antenne ville være nok til et godt signal når jeg boede på Frederiksberg. Da jeg skulle købe den hos en forhandler informerede de mig om at alle kom tilbage og byttede den til en større antenne der så kostede 500 kr i stedet for 149 kr. Den købte jeg så og oplever alligevel store signalforstyrrelser der gør at billedet bremser og ryster og i flere dage kunne jeg stort set ikke se andet end dr1. Support kunne mere eller mindre kun anbefale mig at få en udendørs antenne som jeg ikke har mulighed for da jeg bor i andelsforening og kun har en lille altan der ikke må dekoreres med den type pynt. Så alt i alt føler jeg mig noget snydt.
Rasmus Poulsen found this review useful
Jeg købte fra årsskiftet fleks 8 så jeg bedre kunne finde ud hvilke kanaler jeg helst ville have.
I sataten af marts ville jeg så gå på mit boxer for at skifte kanaler., men kunne ikke komme på. Prøvede så at oprette mig påny, men heller ikke muligt. Skrev så en mail til kundeservice. Fik et nyt password, men nej ville heller ikke. Jeg har mailet og talt flere gange med boxer. Det er tydeligt at de er flinke, men den ene ved ikke hvad den anden gør. Den 8 april skrev de efter jeg igen havde sendt en mail at de ville se på det, men siden har jeg intet hørt.
Jeg har rimelig forstand på it, så det er ikke en fejl 40 jeg laver, jeg kan ganske enkelt ikke komme på mit bokser og skifte kanaler, så jeg er tæt på at stoppe ved udløb af aftale den 1 juli.
De må virkelig få løst opgaven, samt komme med en virkelig godt tilbud for at kompensere. 4 ud af 6 mdr har jeg ikke kunne forandre kanaler og jeg har brugt alt for meget tid på at kontakte dem
Snorri Debess found this review useful
Boxer udnytter deres monopol eneret, med overpris og dårlig service, Har lige fået brev at man nu ikke mere kalder det BS gebyr men administrativ betalings gebyr og sætter det op fra 5.40 kr til 9.75 når man skal betale til dette firma, i forvejen betaler man et klæggeligt beløb en hvad det egentligt koster for at se TV2 administrativt, og så nu oveni dette beløb administrativt, Hvor Gebyr til BS ikke mere bruges, af hvilken grund.? Servicen er elendig, fået nyt modul intet hjælper udfald og udfald, Har opdateret kanaler 100 gange får bare en masse jeg så skal slette, Lad dog andre udbydere komme ind på markedet også, Prisen er jo høj fra den virkelige, med gebyr og gebyr for at udbyde TV 2 og højt gebyr for at betale
Per Svendsen, Benny, Kasper Friberg Petersen, Christian Elgstrøm, Jack Petersen and Snorri Debess found this review useful
Synes det er yderst dårlig forretningsmoral at man trods at jeg har penge til gode der så rigeligt kan dække endda flere efterfølgende fakturarer alligevel vælger at opkræve via PBS som om intet var sket, og i to måneder absolut intet gør for at udbetale mit tilgodehavende. Har nu pr. telefon opsagt mit abonnement, og afventer en afsindig god forklaring, men får den nok aldrig... Livet er for kort til Boxer kunde-'service', og især når man tager det med i betragtning at man har opdelt denne i så mange forskellige afdelinger at man kan sendes rundt i en uendelighed..
Snorri Debess found this review useful
Frihed til at vælge kanaler. Ja men man skal sørme vente. Vi ændrede vores kanalpakke medio april og fik en besked på skærmen at det trådte i kraft 1. maj. Det gjorde det så ikke, så vi kontaktede support. Der var sørme en fejl hos boxer omkring vores kort så det rettede de og så skulle vi lige gå ind og vælge igen. Nu har jeg så lige fået at vide at ændringerne først træder igennem 1.juni og at de ikke kan gøre det bedre. Det er for sløjt. 1,5 mdrs ventetid for at ændre kanaler. Boxers svar: Vi krediterer jer 38 kr. Iiiiih tak.
Vores abonnement hos BoxerTV fungere efter hensigten, men at skulle betale kr. 384,-for et kortmodul, blot fordi man påtænker at udskifte sit TV uden T2 teknologi til et TV med teknologien synes at være mærkeligt.
I sin tid måtte man bøde noget lignende for en HD-boks for at modtage HD-kanaler, -og nu altså igen, fordi man vil udskifte det gamle fladskærmsTV.
Sådan et stykke bukket blik burde være et servicegode.
Snorri Debess found this review useful
Jeg blev modtaget med en rigtig god service, da jeg ringede for at høre om deres produkt. Efter en rigtig god introduktion af produktet bestilte jeg med det samme Boxer Tv, og fik i vide at jeg ville have mit Boxer kort indenfor 3-5 dage men jeg havde det allerede efter to dage og det er i mine øjne hurtig ekspidition.
Jeg satte kortet i mit tv og to minutter efter havde jeg den pakke inde, som jeg havde bestilt, så jeg kan kun sige gode ting om Boxer Tv.
jesper found this review useful
jamen har aldrig oplevet noget så ringe køb aldrig boxer tv du kan ikke regne med hvad de siger du for støre regninger end de siger og skriver ET STOR ROD!!!!!
Jeg er meget tilfreds med jeres kanaler osv. Jeg er dog ikke tilfreds med at man ikke modtager et brev om hvilket abonnement man har bestilt, vilkår, betaling osv. Jeg købte et kampagne tilbud, og blev informeret om at jeg skulle betale månedligt via betaling service, men efter 3 måneder hvor jeg ikke havde betalt fik jeg en regning på 1100 kr. Og har ingen anelse for hvilke kanaler jeg betaler for. De kunne godt informere at den første betaling ville først ske efter 3 måneder og derefter er det månedligt betaling. derfor føler jeg ikke jeg ved hvad jeg er gået ind til ved at oprette et abonnement hos boxer.
Jeg fortsætter med boxer, da det er det billigeste og fordi at jeg ikke har så mange muligheder hvor jeg bor da der ikke er fibernet.
Søren Olsen found this review useful
Har aldrig oplevet så meget rod og så langsommelig kundebetjening - har endda kun været kunde hos boxer i 14 dage - hvis det fortsætter finder jeg en ny leverandør - fortryder at jeg valgte Boxer !!.
Søren Olsen found this review useful
Jeg bestilte boxer da det var billigst til mine behov.
Jeg blev anbefalet en stueantenne, og fik afvide at der var super godt signal hvor jeg befandt mig.
Dog 1uge efter at jeg modtog tv-modul m. Kort, kan jeg stadig ikke se andet end dr1.
Jeg ringede derfor ind og fik afvide af teknisk support at jeg simpelthen bare ikke skulle have boxer. (Efter jeg havde betalt 399kr for en tekniker), så jeg har nu opsagt.
Dog vil jeg sige at man får super god service his boxer. De er ærlige og super venlige. Jeg er sikker på at man nok skal blive glad for boxer, hvis bare man har signalet. Så intet ondt her fra. :)
Rasmus Poulsen found this review useful
Jeg købte 1 års forudbetalt tv hos boxer. Efter 8 måneder lukkede de mit tvsignal, fordi den aftalte og forudbetalte pris kun var garanteret i 6 måneder. Jeg har aldrig før hørt om den måde at snyde sine kunder på.
Man skal åbenbart ikke lade sig narre af deres reklamer og "gode" tilbud om billigt tv.
Da jeg ringede til kundeservice fik jeg at vide jeg bare kunne have opsagt mit abonnement efter 6 måneder eller have læst hvad de havde skrevet med småt.
I virkeligheden kom det til at koste ca 2700 at se tv hos Boxer i 8 måneder, istedet for de aftalte 159,- i måneden, altså mere end det dobbelte af hvad reklamerne lover
Det virker men forhandlerne der sælger Boxer særlig i provinsen stinker, jeg tror de er født med en parabol i rø...
jesper found this review useful
Ringte og bestilledet alt en box osv. fik at vide der ville gå ca 2-3 dage så ville jeg modtage det efter en uge fik jeg så en box hvor der ikke var nogen kort læser i, og ringede ind til kundeservice, det forstod de ikke helt og bliv stilede om ca 5 gange inden jeg fik lov at bestille en ny box, alle de 5 jeg blev stillede om til skulle lige have hele min historie igen da der ikke stod noget i min sag.. brugte ca 30 min på at kunne få lov at bestille en ny box, sidder nu og venter på den og håber så at den kommer snart plus at den faktisk virker...
Må sige at jeg nok hellere havde valgt et andet firma en boxer..
Men alle skal have en chance så nu må vi se...
Bestilte boxer, ved at ringe. Fik hurtigt de ting jeg skulle bruge, desværre var boxen jeg fik en ældre model, ringede til boxer, de sender en ny model som oven i købet bliver billigere for mig kan beholde min forkerte box til den nye kommer og boxer sørger for forsendelsen. Fantastisk service, vi laver alle fejl, men boxers måde at rette op på fejlen er formidabel. Og så vil jeg da også lige nævne at boxer rent faktisk sidder ved telefonerne når vi andre har tid til at ringe til dem (også i weekenden!!), selvom vente tiden er en smule lang.
Det er en god måde, at får programmer ind på TV. Ingen box eller noget - bare en stueantenne.
jesper found this review useful
Jeg køber et boxer mini abonnement i Juni 2012. Af kontrakten fremgår det at jeg skal betale en samlet pris for 6 mdr på kr 1.282 kr. Det har jeg skrevet under på Jeg får der
efter en opkrævning til betaling d. 17 Juli på kr 1.077,78. Det beløb undre mig lidt, men jeg betaler det. I Oktober måned kræver boxer så 399 kr for 3 mdr Boxer mini abonnement. Dette nægter jeg at betale, da prisen jo er 1.282 totalt for 6 månder.
Jeg skriver en klage og beder om et svar på denne ekstraordinære opkrævning til boxer kundeservice i oktober 2012, og har til dato 8 Maj 2013 ikke fået svar.
Jeg kontakter kundeservice pr telefon, men får ingen hjælp eller afklaring på den ekstra opkrævng. Det skal betales er svaret. Derefter får jeg trusler om at signalet bliver lukket, hvilket også sker i December. Og trusler om advokat og RKI. Flere breve fra Pay EX i Sverige. Signalet bliver åbnet igen i December for at blive lukket i Januar.
Siden har jeg kke hørt fra Boxer eller deres advokat. Jeg henholder mig til aftalens indgåelse om ialt at betale 1.282 kr for 6 måneder. Det er hvad Boxer har min underskrift på.Måske derfor jeg ikke har hørt fra Boxer om ekstraopkrævninger siden januar. Et rodeselskab.
Udfordringen var vild...Jeg skulle lave en antenneledning på 2 meter og skrue ledningerne rigtig sammen på loftet... Men alt vedr. BOXER FUNGEREDE MED DET SAMME. Brugerfladen er intuitiv og lækker og det funger.. tak for et godt system.
jesper found this review useful
Jeg bestille søndag aften, og havde kort til tv´et om onsdagen. Så det var nemt og hurtigt.
jesper found this review useful
Hvornår får Boxer kunder muglighed for at se den nye kanal FRIHUSET så vidt jeg kan se kan alle andre se den så nu må i også få lavet en aftale
En ellers tilfreds kunde
Jamen er hel ny boxer kunde, men er fuld ud tilfreds med det hele..
Det var nemt og enkelt at bestille på nettet og tilslutninger er også nem.
De havde de kanaler jeg havde brug for, så super godt
jesper found this review useful
Boxer afsendte kortet den ene dag, Post Danmark leverede kortet den næste dag, 5 minutter efter blev det sat i fjernsynet, og det virker bare.
Super fin service og hurtig levering. Opfylder vores kanalønsker uden at det koster en formue.
Starter billigt og så bliver man dyr
Fik en super god betjening hos Boxer og de var hurtige til at fremsende de ting jeg skulle bruge, derudover har jeg været i kontakt med dem efterfølgende og de viste den samme høflighed service som da jeg henvendte mig hos dem første gang
Alt virker som det skal. Og de har super service. Kunne nu godt tænke mig at 3+ kom på,
jesper found this review useful
Alt kom til tiden. Virkede fra kl. 8 om morgenen. Fin billedkvalitet.
Jeg blev tilsluttet Boxer i denne uge og indtil nu har alt været som lovet. De mennesker jeg har talt med hos Boxer har været søde og imødekommende. Det virker hos os, med lidt pixeleringer grundet nogle træer der står i vejen for godt signal.
Blev positiv overrasket over at blive ringet op af Boxer kundeservice, som ville høre om alt fungerede tilfredsstillende, hvilket det gjorde. Har tidligere gjort brug af kundeservice med et teknisk problem, som blev behandlet med stort engagement fra Boxers side.
Hvordan kan i have det motto i har, når man ikke selv kan vælge hvilke kanaler man vil have??
Jeg var glad for boxer da jeg tegnede abonnement for snart 4 år siden, men siden da er der kommet tv2 til 20,-/md. og tv3 til 20,-/md., og ingen af kanalerne kan man vælge fra!? Jeg betaler altså for min.2 kanaler som jeg ikke ser - hvordan kan det være frihed til at vælge??
Derudover udmærket kundeservice og tilfredsstillende produkt
Hurtigt-enkel og nem.