Budjet reviews

Budjet reviews

Acceptable
5.2
from 0 - 10
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
Review company
30 Trustpilot review(s)
|
Latest review
ShowHide Rating distribution
Rating distribution

Reviews

About

trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Billigst, dansk og uden ubehagelige overraskelser

Jeg fandt de billigste flybilletter til min ønskede destination hos BudJet. Jeg var glad for at finde en side på dansk, som ikke var oversat af Google Translate, og som ikke kom med overraskende gebyrer under reservationsprocessen.

Indtil videre ser alt ud til at fungere som det skal med flybilletterne. Jeg opdaterer selvfølgelig min anmeldelse løbende, efterhånden som jeg får mere erfaring med den bestilte ydelse.

OPDATERING 30/10-2012:
Jeg er nu hjemvendt fra en dejlig ferie, og der har slet ikke været problemer med flybilletterne købt hos BudJet.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Alt var bare i orden

Har handlet med Budjet flere gange og alt har været ok. Anden gang måtte vi aflyse på grund af sygdom. Budjet var hjælpsomt og nemme at komme i kontakt med. Vi helt sikkert bruge dem igen.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Absolute joke of company

They take your money but they dont give you any service what so ever:
1) When purchasing the ticket the server crashed, but in some way the purchase was done.
2) A few dais later a fligh of the connection was canceled. They didnt even bother to send an email. You need to check regularly the flights status in the airline webpage (thats against EU regulations, they should inform you)
3) Took a long waiting to contact them but was finally possible. By phone they said they would check what can be done and email me.
4) 3 days later i got an email telling that the only options where to change the connection (CPH-KRK less than 3h total trip) into another one of 13h, the same 13h trip the next day or a refund.
5) I said I did not accept that, that they should provide a comparable alternative to the original fligth. So they answered saying that because they "informed me" more than 14 days before the departure the airline doenst have to do anything else.
6) I said that I dont agree. That the law states very clearly my rigths,and i have the rigth to be rerouted "under comparable transport conditions".
The next day I just gave up and asked for a refund of the ticket and bought directly from another airline webpage..

Apart:
*) The company they use for keeping track of your reservation/fligth information is an absolute joke. It doesnt even have proper ssl certificates (is not amadeus as the budjet.dk page logos in the borders show).
*) They operate the company under several names/domains (e.g. http://www.supersaver.dk/). All of them are the same (Den Danske Rejsegruppe).

I certainly DO NOT recommend it to anybody, there is a great chance you will have problems and your only option will be to forget that trip.
I just wished I had read other people reviews before, would have saved me a lot of time..

If this happens to any of you here you have the applicable EU regulation:
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2004:046:0001:0007:en:PDF
What is sais there Is cristal clear.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Ikke det produkt som de lover

Jeg har over en uge holdt øje med prisen på en flyvning fra KBH til München Budjet tilbød den billigste pris med airfrance, men da det kom til at man skulle bestille billetten var først den ene tid udsolgt derefter næste osv... hver dag har jeg modtaget samme tilbud v at søge via momondo pisse useriøst at de ikke fjerner udsolgte eller ikke eksisterende rejser. jeg går vidre med dette, en rejse udbyder skal ikke ødelægge det for så mange andre selskaber der vil det godt.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Advarsel

Købte i rigtig god tid 2 returbilletter til New York. Da vi helst ville flyve direkte, valgte vi billetter der kostede over. 1500 kr. mere end hvis vi havde valgt billetter med mellemlanding. Så får vi en mail der siger at billetten er blevet ændret. Rigtig gættet, til 2 stk. med mellemlanding i henholdsvis Amsterdam og Paris og alenlang rejsetid og selvfølgelig uden økonomisk kompensation. Vi kunne få pengene tilbage, men da tilsvarende billetter, sjovt nok, nu koster 11000 kr. stykket, er der ingen pointe i det. Næsten 4000 kr. spildt.. Jeg vil aldrig mere købe billetter via Budjet, men hellere gå direkte til flyselskabet og betale lidt mere, for at undgå så ubehagelige overraskelser. Øv!
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Lav pris, ingen problemer - helt tilfredsstillende

Jeg har bestilt 1 billet til Stockholm - 2 dage før afrejse. Kvitteringen lå i mailindbakken med det samme efter gennemført betaling og her til morgen lå så selve min billet også i indbakken. Ingen problemer - alt er som det skal være og billetten er 150 kr billigere end hvad mine andre kollegaer har betalt selvom vi kommer med samme fly ud og hjem.

Topkarakter herfra
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Lave priser - middelmådig service

Købte flybilletter fra Billund - Miami til særdeles gode priser. Oplevede dog at der blev ændret i rejseplanen adskillige gange, uden nogen besked fra Budjet's side. Grundet at reservationen i et par omgange stod som ugyldig, måtte jeg have fat i kundeservice, hvilket viste sig at kræve tålmodighed udover det sædvanlige. Ingen svar på e-mails - og ventetid på telefonen på 30-45 minutter. Dog er kundeservice hurtige, effektive og venlige, når det lykkes at komme igennem og ændringerne blev hurtigt foretaget efter ønske.

Det bliver til en stjerne for prisen og en stjerne for den venlige kundeservice. Mere kan det ikke blive grundet det elendige informationsniveau fra Budjet omkring ændringer, samt ovenstående problematik omkring kontakten til kundeservice.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Laaaaang ventetid i kundeservice ellers OK!

Købt 4 x flybillet retur til USA. Skulle have foretaget ændringer i siddepladser samt ændret forplejning til vegetar (tilkøb ved bestilingen som gør det muligt at lave ændringer). Det tog godt 37 minutter at komme igennem - var tæt på at give op - da jeg også skulle passe mit arbejde, men kom så igennem. Ok betjening, hvor ændringerne blev udført på få minutter. Tjekkede lige efter ved det konkrete flyselskab om ændringerne var foretaget og det var de! De billige biletter taget i betragtning tænker jeg ikke overskygges af de 37 minutters ventetid! bestilling, betaling, levering var uden problemer og fejl. Så alt i alt ok - det er jo "budjet"
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Kan ikke komme i kontakt med lortefirma

Jeg forsøgte at komme i kontagt med selskabet i Danmark om at min rejse kammerrat var blivet syg og kunne ikke rejse , men skidt jeg solgte hans billet til en anden der ville med , men det kunne ikke lade sig gøre når jeg ikke kunne få fat i Budjet , telfon regning 5 timer ventetid her i Danmark , Så måtte jeg prøve i Sverige ventetid 1 time så måtte jeg opgive det , så ville jeg Email 6 dage før jeg skulle rejse , jeg modtog også en retur email de ville email tilbage dagen før jeg skulle rejse , men der kom ikke noget email
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Dårligste kundeservice eller komplet mangel på samme

Min kæreste bestilte 2 flybilletter bil lissabon til hende og mig. Hun laver den uheldige (og dumme) fejl at komme til at skrive sig selv på som rejsende på begge billetter. Da vi efter efter mange ugers forsøgen på at komme i kontakt med dem får vi et kort svar tilbage at de ikke vil rette navnet mod et administrationsgebyr, hvilket er almen praktis blandt flyselvskaber. Det er bittert men må sluge den og ind på hjemmesiden og købe en ny og dyrere billet til mig selv.

Nu kan deres søgemaskine ikke sætte samme rejse sammen igen. Enten flyver vi derned sammen eller hjem sammen. Jeg tager kontakt til dem telefonisk for at få dem til at sammensætte rejsen så jeg kan rejse med min kæreste. Heller ikke det kan de hjælpe med!!! Jeg spørger dem hvad de så egentlig kan hjælpe med i kundesevice, hvorefter hun svarer: "Vi hjælper med afbestilling og ombookning" Ombookning! Det er der ikke meget af, hvilket hun så også må give mig ret i i telefonen at det kunne de egentlig ikke.

Utroligt at man kan køre et selvskab med at SÅ lavt et service niveau. Jeg kan kun stærkt anbefale alle at holde sig væk fra dette firma.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Budjet.dk ADVARSEL

Jeg bestilte 2 billeter fra kbh til amsterdam og tilbage...

Bestillingen og betalingen blev lavet på 2 forskellige tidspunket.
om det er sket en teknisk fejl eller om det var mig der var for hurtig på tasterne vides ikke.

På en eller anden måde fremstod det på flybilleten af hjemrejsen var en måned senere end aftalt.

jeg opdagede fejlen med det samme, og skrev lynhurtigt (indenfor 5 minutter) til deres kundeservice, både på email og via deres kontaktformular.

Jeg kontakter budjet (efter 45min ventetid i tlf) og får kontakt med en kundeservice medarbejder der virkede meget uhøflig og faktisk snakkede ned til mig..

Han ville gerne lave billeten om hvis jeg betalte omkring 700 DKK...

Det syntes jeg var unfair da der var over en måned til at rejsen var planlagt, desuden gjorde jeg dem opmærksom på fejlen 2-3 minutter efter den var sket.

Jeg blev derefter nød til at købe returbilleter hos et andet firma.

Jeg overvejer en tur til amsterdam igen da jeg har 2 returbilleter som skal bruges, men min ven som var med på den første tur kan desværre ikke komme med da han er blevet syg. og nu kan jeg ikke lave navnet om på flybilletten...

Jeg advarer alle mod budjet / goleif - medmindre i har kærlighed til kundeservice med rockerattityde samt emails der aldrig bliver besvaret.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Budjet rejser

Vi bestilte billige billetter med gode flytider i november.
mellem jul og nytår modtog vi besked om at en af afgangene var forsinket. Da jeg gik ind for at tjekke min e ticket manglede halvdelen af rejsen pludselig.
Jeg kontaktede budjet og fik efter 2 uger svar på at afgangen rent faktisk var annulleret og jeg selvfølgelig kunne få pengene retur.
Det er nu snart tre uger siden og vi har intet hørt trods adskillige henvendelser per mail.
Telefon er helt umuligt. der er sat en telefonedame på, der ikke aner noget om budjet.
Jeg har bestilt nye billetter til cairo nu, men udover dyrere nye flybilletter har jeg måttet rykke hoteller og indenrigsflyvninger efter de nye afgange, så rejsen pludselig i alt blev 5000kr dyrere. Dvs 11.500 kr dyrere såfremt jeg ikke får mine penge retur.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

bud jet svarer ikke mail

Bud Jet lover men holder ikke og umulige at få kontakt med se bare her der er endnu ikke svaret trods flere genagne henvendelser!!!

Hej Stig,

Tak for din henvendelse til Budjet. Vi har modtaget og registreret dit spørgsmål.

For at vi kan give dig den bedst mulige service forsøger vi give et estimat på hvornår du senest skal forvente at modtage et svar fra os. Ud fra vores beregninger lover vi dig et svar senest: den 23 december 2010 kl. 11:45.
Har du afrejse tidspunkt inden det angivne svartidspunkt fra os bedes du venligst kontakte os pr telefon.
Her kan du se en kopi af de informationer du har indtastet i vores kontakt formular:
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Umulig at kontakte??

Jeg har købt billetter fra budjet til usa 3 gange før, og der har ingen problemer været.
Men denne gang skal jeg så have ombooket mit fly eftersom jeg har en vigtig eksamen jeg skal nå hjem til.
Men det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt med budjet. Jeg kan intet telefon nummer finde, og de svarer ikke på mine mails. Jeg aner nu ikke hvad jeg skal gøre. Det er træls. Men hvis ikke du skal lave nogle ændringer, eller der er problemer med dine flyvninger er budjet et godt sted at købe billige billetter.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Umuligt at kontakt via telefon samt mail

Bestilte en billet gennem deres hjemmeside, men får at vide efter den er bestilt at betaling ikke kan gennemføres med kreditkort så sent før afgang. Jeg har således reservation, som jeg ikke kan betale for. Jeg skal ringe til dem ang. betalingen, men der er først åbent mellem 13-17. Jeg ringer og venter i 1x30 og 1x40 minutter på alle deres 2 numre samt skrev på deres mail rejser@budjet.dk. Kom ikke igennem på telefonen og mail blev sendt retur af serveren. Senere på dagen så jeg at nu var status på bestillingen
bestilt: nej
Betalt: nej
At betale 1900
Nu venter jeg bare på at de kontakter mig.
Nu har jeg fåetmail fra dem:
Hej,
Du har alltså inte fått något bokningsnummer och inte betalat?
Om du inte har betalat så har bokningen redan avbokats och du måste genomföra en ny reservation.
Det er jo rart, men ikke nogen god oplevelse at deres system booker en rejse når du har indtastet dine kreditkort oplysninger og så ikke lader dig betale, samt at de ikke har været muligt at komme i kontakt med dem.
Så vi holder den på en stjerne
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Udmærket forløb

Købte 2+2 billetter til New York. Det er et svenk foretagende, så man ved ikke om dansk lovgivning gælder. De var billige, og der var flysæder til os. Tilkøbsmulighederne på sitet er vildledende. F.eks. skal man tage stilling til om man vil have en servicepakke. Men det fremgår ikke hvilke serviceydelser den giver ud over en indikation om at man måske ikke må kontakte budjet.dk hvis man ikke betaler. ! Konkursforsikringen er også ganske uigennemskuelig.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

ok tilfreds

Jeg købte en tur til Skotland fra Århus, og kikkede selvfølgelig efter den billigeste pris, det var så budjet som havde den.

Alle mine fly var til tiden, det var så SAS, Budjet havde booket mig ind på, og Ja jeg syntes at det ver en god tur det var et lille let måldtid ombord, og ingen problemer ved skranken, de skulle bare have mit person nr. så var min billet til skotland-

Kom der over og kom hjem til den tid jeg havde på billetten. super.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Falske priser - urimelig maskering af sandheden

Over en periode på 3 måneder, har jeg stort set hver eneste dag via søgeportalen Momondo.com søgt flybilletter i den samme periode. Der tegnede sig ret hurtigt et billede af at deres priser aldrig holdt. Hvad værre var/er, så viste det sig ved fortsat overvågning, at de konstant satte deres priser 500,- billigere end konkurrenternes. De forsøger at maskere det ved hver måned at ændre priserne et par kroner op eller ned, men ellers holder den satte pris måneden ud. Når man er på deres side, så får man ikke at vide at rejsen ikke findes, før man har indtastet alle person oplysninger. Så forsvinder rejsen fra listen... Indtil man logger på igen næste dag, eller fra en anden IP adresse.
Kontakt til dem har ikke fået dem til at indse at man kommer længst med ærligt spil.
Jeg ved ikke med andre, men jeg kan og vil ikke finde mig i som forbruger at blive ført bag lyset på den måde.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Slutpris for høj, næsten ubrugelig flyforbindelse, link til status-tjek uvirksomt

Købt billet CPH - Costa Rica hos Goleif - der så senere viste sig at være Budjet Bruges i feb. 2011.
1) prisen var et par hundrede kr. for høj. Efter nogen søgen fandt jeg et link, der kunne bruges til at klage.
Fik - uden forklaring om det for høje beløb (!hmm !) - straks mine penge tilbage. (Hvad så med dem, der ikke checker/klager ? Haps : Penge ned i foret !)
(Uforståeligt !)
2) Den solgte billet nærmest ubrugelig pga ALT for lidt tid v. mellemlanding i Newark. Flyet kan ikke nås. 1:10 min. i Fort USA: pascheck, fingeraftryk, foto, vente på bagage, toldkontrol, re-check af bagage, være ved gaten før lukning. Det må de da vide !!
3) Ved klage fik jeg et ubrugeligt link til at tjekke status.
KØB IKKE HOS BUDJET/GOLEIF !!
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Ingen problemer og hurtig service.

Bestilte billetter til 4 personer for 12.000KR
Fik e-billetterne dagen efter, og til prisen der var oplyst på hjemmesiden.
Eneste minus er det store kreditkortgebyr, men dette kan omgås ved at lave en overførsel til dem istedet for (vil jeg dog ikke anbefale da du mister en del rettigheder mht. sikkerhed etc.)

Alt i alt en god service.

Is Budjet your company?

Get to know your customers. Simply claim your company now. Get real customer insight and respond to your reviews. It's free.

Claim this company Learn more

Is this your company?

Try out Trustpilot's exclusive tools for gathering reviews-- get started with our Kickstart service! And remember, it's absolutely free to respond to reviews. Learn more

Claim this company

Details

About this company

Travel agency (Den Danske Rejsegruppe)

Visit Budjet

Category

Trustpilot's Commitment

Trustpilot is committed to ensuring better online shopping experiences for everyone, which means we work hard to fight fake reviews. Find out more.

If you notice fake reviews on this company profile, we want to hear about it. Please contact Trustpilot here.

Trustpilot Subscriber

This company subscribes to Trustpilot Business services. Read more about our services for companies here.

No companies can delete or otherwise censor reviews.