We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,025)

Review by confirmed purchaser

Ik vin de service heel erg goed. Mijn buikband was kapot. Ik mailde dat hij kapot was. Ik kreeg kosteloos een nieuwe. Heel erg fijn. Dankjewel

Review by confirmed purchaser

Super mooie buikbanden en een hele snelle levering! Top!!!

De buikbanden zijn echt kei leuk en waren ook nog eens binnen enkele dagen binnen met de post. Super!!! Duidelijke en makkelijke website. Ga zo door dames!

Zeer Goed

Dit is de 2e keer dat ik bij buikbanden.com bestel en het is nog steeds perfect ik had 2 buikbanden voor allebij me schoonzussen, en ze lopen er vol trots mee rond. Goede kwaliteit en hele snel service, en die envelop is ook nog eens leuk! Ik weet wel als ik zelf zwanger word dan weet ik waar ik bestel!

Snelle levering en afhandeling

De kleuren zijn niet helemaal hetzelfde als op de website. Ze zijn feller dan gedacht. Het ziet er verder wel netjes uit.

Review by confirmed purchaser

Netjes, betrouwbaar en goede service

Mijn buikbanden heb ik met trots zelf ontworpen en mijn man en ik zijn uitermate trots op deze mooie buikbanden.

Ik kwam via en zoekmachine op deze site en werd helemaal enhousiast!
Snelle service, goede en nette aflevering met ook nog eens een wasvoorschrift erbij, betrouwbaar en goedkoop!

Een echte aanrader dus!!! Ik zal zeker als mijn buikje verder groeit, nog meer hier bestellen!!!!

Review by confirmed purchaser

super tevreden over alles, aankoop levering en zelfs de kosten

we zijn super tevreden met de buikband alles van het begin tot eind netjes en verzorgd
goed bezig hoor dikke 10 verdiend

Super

Goede service, goede kwaliteit! Top.

Review by confirmed purchaser

Mooie producten, snelle levering!

Shirt na besteld te hebben al heel snel binnen gekregen (binnen een paar dagen), geleverd in een prachtige envelop. Shirt is van goede kwaliteit. De a.s. papa was blij met z'n iDad-shirt :)!

Snelle en betrouwbare levering

De spullen werden snel geleverd en ik werd tijdens de levering goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Alles was netjes verpakt en in perfecte staat geleverd. Helaas nog geen mening over de pasvorm en kwaliteit, aangezien ik nog niet in de gelegenheid ben geweest om de buikbanden te dragen.

Review by confirmed purchaser

Een kado aan elke zwangere vrouw

Als kado aan mijzelf en aan een zwangere vriendin. Allebei hadden we het idee echt eens iets speciaals voor onszelf te krijgen.

snelle service!

Goede, snelle service.
Leuke verpakking!

dik in orde

Netjes verpakt, prima buikband, snelle service

Review by confirmed purchaser

Goede kwatiteit en goede en snelle service

Het is goede kwaliteit en goede en snelle service ik hoefde maar 2dagen te wachten tot mijn bestelling er was

perfect

hoi mensen bij buikbanden.com hartelijk dank voor de geweldige en qualitatief zeer hoogwaardig buikband heb echt staan te kijken
en vooral mijn vriendin was zwaar verast en de levering was ook zo snel geweldig gewoon ga zo door

Review by confirmed purchaser

Heel goed. Duidelijke site en snelle service.

Leuke site. Duidelijk en overzichtelijk. Goede en snelle terugkoppeling via de mail. In mijn geval ging het om een kado en deze was ontzettend leuk verpakt. En snelle bezorgservice.

Snelle levering!

Het is een leuke buikband helaas laat de tekst na 1 keer wassen al een beetje los.

Review by confirmed purchaser

Snel geregeld en uitermate goede kwaliteit.

Twee jaar geleden bestelde ik ook al een buikband bij buikbanden.com Was toen tevreden en dit keer wederom. Voor een zacht prijsje een prachtige buikband die goed zit.

Uitstekende sevice.

Ik vind de service goed en snel, je hoeft niet thuis te blijven om de buikbanden in ontvangst te nemen. Ik vind dat er voldoende keus en mogelijkheden zijn.

Mooie band!

Zit lekker wat strakker, waardoor je een verstevegende steun hebt

Review by confirmed purchaser

Een super goede en leuke site

Ik heb 2 buikbanden besteld en ik vind het echt een goede service. Je krijgt ze snel toegestuurd en ze zijn ook echt mooi.
Ben er erg blij mee :-)

Review by confirmed purchaser

Snel en duidelijke communicatie!

Bestellingen worden heel snel geleverd en je wordt erg goed geïnformeerd over de status en voortgang van je bestelling. Super!

zeer goede kwaliteit

ik had 2 buikbanden besteld, 1 van hun ontwerp en 1 met mijn eigen ontwerp.
ik was aangenaam verrast om deze zo snel te ontvangen en ze zien er uit precies zoals ik wou. Het is ons eerste kindje en zijn zo blij met deze mooie banden

Super buikbanden....

Ik heb in mijn vorige zwangerschap al verschillende buikbanden besteld en altijd heel veel gedragen dus deze zwangerschap wilde ik er tog nog 2 nieuwe bij mijn man zegt al nu is ut genoeg je hebt er al 10 hahahaha maar egt super kwaliteit en snel bezorgd!! Ben er heel tevreden over!!!

Review by confirmed purchaser

prachtige buikbanden en fijne levering!

Ik ben super blij met mijn buikbanden van buikbanden.com! Ook heel erg handig dat ze gewoon door de brienvenbus komen en dus hoeft er niemand thuis te zijn en komen ze lekker snel binnen! Ik had de buikbanden bij allebei mijn bestellingen binnen twee dagen in huis. Enige minpuntje was, dat één van de buikbanden maat S (paars) kleiner uitgevallen was dan de andere banden maat S.

Maar al bij al: erg tevreden en superleuke banden die erg fijn zitten!

super!!!

Gewoon doen!

Prima

Goede persoonlijke service, toen mijn betaling niet goed gegaan was. Heel prettig en professioneel e-mail contact gehad. Snelle levering.

Review by confirmed purchaser

Zeer goede kwaliteit en mooi gedrukt

Het zijn hele mooie en kwalitatief goede buikbanden.De opdruk is heel mooi.
Zal deze buikbanden met veel plezier gaan dragen in mijn zwangerschap.Heb alleen ook een verlengstukje voor je eigen broek gekocht allen daar was bij 2x dragen de knoop al vanaf :( Dat vind ik wel heel jammer.

Review by confirmed purchaser

Leuke en kwalitatief goede spullen

De levering, ook naar Belgie, was erg snel.
De bestelde shirts zijn mooi en goed van kwaliteit. Ook de zelf ontworpen buikband is super gaaf. Er zit een duidelijke was instructie bijgeleverd voor de buikbank.
De verpakking is super mooi, je kan het zo opsturen als cadeau!

prima en snel verzonden

zeer tevreden, makkelijk te bestellen en snelle levering. Maten vallen wel erg groot uit...en ik praat over de yoga buikband, kun je makkelijk 2 maten kleiner bestellen.

Review by confirmed purchaser

goede site,leuke prints en kleuren, snelle levering

ik heb voor alle twee mijn schoondochters buikbanden besteld, er was zo veel keus in prints en kleuren dat ze het moeilijk vonden om te kiezen. Nadat ik via Ideal betaald had volgde gelijk een mail als bedankje voor de bestelling, een dag later weer een dat mijn bestelling in opdracht was genomen, dezelfde avond dat ze verzonden waren, de volgende dag werden de buikbanden op het door mij opgegeven adres.
ik zou iedereen deze site aanraden
perfecte service en betaalbaar

uitstekend

De producten waren snel bezorgd en je werd goed op de hoogte gehouden hoever je bestelling was. De producten zijn ook van goede kwaliteit. Ik ga er zeker weer bestellen.

Zien er goed uit

Ik heb de buikbanden vh weekend gewassen maar het plaatje laat los. Erg jammer maar ze zijn wel super mooi.

Reply from Buikbanden

Hoi Natalie,

Bedankt voor je review. Dat klinkt niet goed als het plaatje nu al los laat. Je mag de band naar ons terugsturen en dan kijken we wat we met de buikband doen of dat je een nieuwe krijgt.
Je kunt het beste een mail naar info@buikbanden.com sturen met je opmerking en je factuurnummer. Dan laten wij je weten hoe je het beste de band kunt terugsturen.

Mijn excuses voor het ongemak.

Groetjes Nicole

Review by confirmed purchaser

Mooie kwaliteit & zeer tevreden!!

De buikbanden zijn snel geleverd en het is erg fijn dat het door de brievenbus past zodat je er niet speciaal voor thuis hoeft te blijven. Ik heb eerder bestellingen voor zwangere vriendinnen gedaan en zal dit in de toekomst ook zeker blijven doen! Een buikband is altijd leuk om cadeau te geven!

Review by confirmed purchaser

Snelle levering, maar toch een beetje teleurgesteld

Levering was erg snel, gelijk de volgende dag al. Had een zelf ontworpen buikband, was mooi bedrukt. Helaas valt hij erg klein uit, waardoor ik hem net niet pas, maar ik kan hem niet terugsturen omdat ik een zelf ontworpen buikband heb. Ik kan er dus verder niet veel mee.

prima

Buikband voor de middag besteld, dag erna al in een mooi pakketje in de brievenbus! Ben de volgende band al aan het uitzoeken! Toppie

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering. Geen opmerkingen

Review by confirmed purchaser

Top, Snel en kwalitatief top!

Echt een aanrader.

Review by confirmed purchaser

Fijne website, leuk assortiment en snelle levering.

Ik was op zoek naar buikbanden voor mijn vriendin, zo kwam ik via Google op buikbanden.com terecht. Een site met een behoorlijk assortiment waar ik gemakkelijk een leuke keuze kon maken. Waarbij niet onvermeld mag blijven dat de artikelen ook voorzien zijn van een prettig prijskaartje. De volgende dag werd mijn bestelling bezorgd, lekker snel!

Review by confirmed purchaser

Leuke producten en goede service. Wilde ruilen (i.v.m. maat), dit ging eenvoudig en binnen 2 dagen had ik het vervangende product in huis.