Bygge Klodser
See what reviewers are saying
En mindre fejl ved bestillingen blev rettet fluks, og varerne sendt afsted lynhurtigt. Oveni købet med en lille 'undskyld fejlen' gave som matchede det produkt jeg rent faktisk havde købt. Dét er gi... See more
Jeg har nu handlet ved bygge-klodser et par gange. Begge gange har jeg været super tilfreds og haft rigtig god mail korrespondance. Jeg handler helt sikkert her igen ! September 2016: Super Duper S... See more
Overskuelig hjemmeside, med et stort udvalg af Bobles, som jeg blandt andet var ude efter. Efter bestillingen modtog jeg, som en ekstra service, en mail med yderligere oplysninger om et af de p... See more
Company details
Bagsværd Hovedgade 126 lokale A, 2880, Bagsværd
- info@bygge-klodser.dk
- www.bygge-klodser.dk
People also looked at
Fantastisk service
Fantastisk service. Bestilte varen ved 11. tiden og samme aften ved 18 tiden fik jeg sms med spørgsmål om pakken kunne leveres hos mig om 30 min.? Det var åbenbart ejernes søn der leverede varen, da han alligevel havde et ærinde i nærheden - Hurra for familie ejede virksomheder.
Desuden ringede jeg med spørgsmål til en vare de havde i restordre inden jeg foretog mit køb, for at høre om realistisk ventetid, og fik ærligt svar og sågar et tip om at varen måske stadig var på tilbud hos en helt anden leverandør - Det er god service.
Har ikke det største udvalg af varer, men jeg vil i hvert fald fremadrettet altid lige tjekke om de har den vare jeg ønsker, førend jeg kigger andre steder.
God oplevelse, endda med ekstra service
Efter bestillingen modtog jeg, som en ekstra service, en mail med yderligere oplysninger om et af de produkter jeg havde bestilt.
Pakken kom hurtigt, og var forsvarligt pakket.
Køb af bobles dinosauer
Hej. Jeg har kun ros til jer i forbindelse med køb af en bobles Dinosauer/rutchebane. Jeg bestilte søndag og allerede onsdag blev den leveret. Alt var let og fint. (Mit barnebarn blev super glad for den).
Hurtig levering...
Meget positiv oplevelse, vil bestemt handle der igen!
Perfekt - god service og hurtig levering
Hurtig og venlig respons ved henvendelse - derefter hurtig levering. Intet at sætte en finger på.
Perfekt
Hurtig levering og en lille ekstra gave med fra bObles. Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Fortræffelig service!
Jeg bestilte en vare og 4 timer efter blev den leveret personligt til døren! Det er godt nok noget af en service og i hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller derfra....! :-D
God personlig service!
De var gode til at følge ordren til døren samt løbende sikre god fleksibilitet og personlig service!
Upåklageligt
Hurtig levering, uden skrammer på kassen. Modtog det fem dage senere pga weekend og helligdage :-)
Kanon!
rigtig go' service, hurtig levering! Gode tilbud 👍 vil klart foretrække dette websted igen.
Stor tilfredshed :)
Hurtig levering og en lille overraskelse i pakken. ☆
Perfekt
Jeg bestiller den ene dag og næste dag modtager jeg en sms, om hun kan komme ud med bobles om aften. Det kan jo ikke være meget bedre. Og åbenbart medfølger der en bobles gave, men da hun ikke havde flere af dem, havde hun selv lavet en. Jeg havde fortalt jeg havde to piger der havde brug for bobles grundet deres motoriske udvikling, og gaven var også lavet til to piger. Det 100% service i særklasse at hun laver gaven sådan og kommer personligt ud med bobles. Jeg handler mine bobles hos hende for fremtiden, og vil helt sikkert andbefale bygge-klodser til andre :) 1000 tak :) Og mine piger elsker boblesne der bare ikke nok, så vender snart tilbage igen :)
Mindre fejl blev rettet fluks 😊
Dét er gid service - tak, vi handler helt sikkert hos byggeklodser igen 😊
Fantastisk
Det er første gang jeg har handlet på Byggeklodser, men det er bestemt ikke sidste gang.
Ud over min bestilte vare fik jeg også en overraskelse samt en lille hilsen med tak for handlen med på vejen.
Fuldt tilfreds
Hurtig levering, varen lever op til forventninger.. Ingen problemer - så anbefaler gerne Bygge Klodser.. :)
Problemfrit
nemt at bestille, hurtig levering.
Det gik bare som det skulle.
Hurtig og god betjening!
Hurtig og god betjening - med en lille personlig hilsen i pakken! :)