We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (9)

Sådan....

Endnu engang blev jeg positivt modtaget ved køb af pc hos Byg-pc.
Der var enkelte ting, som ikke var på lager, men som sædvane blev der fundet en løsning - fik bla. ram, som var dobbelt så hurtige end aftalt, til en ganske lille merpris, så alt i alt gik jeg veltilfreds ud af butikken med min fine nye pc - afleveret til den aftalte tid..... og endnu en positiv oplevelse rigere :)

god vejledning

Jeg har efterhånden købt en del gange hos bygpc.dk og har kun fået god behandling.
Det er ikke det billigste sted på nettet men pålideligt, så jeg kommer gerne tilbage.

Desuden sælger de heller ikke mere end man skal bruge, de ved noget om det og man får altid en god forklaring..

Bygpc

store ord, fup, en rigtig skod biks.

De er squ værre end Låsby Svendsen.
jeg havde bestemt mig for asrock bundkort,som de benytter,
det tog mig ca 15 min at google og købe det bundkort de ikke kunne skaffe.
Aftale var at pc er samlet fra dag til dag, men da jeg skulle betale var det steget til minimum 1,5 uge.
priser på net er ikke justeret i et år, da jeg ville betale kostede ram lige 100 dkr mere en netpriser.
store ord, fup, en rigtig skod biks.

God Personlig Service

Bestilte en harddisk som jeg dagen efter desværre var nødt til at afbestille da jeg fik at vide af min arbejdsgiver at den skulle bestilles igennem en særlig indkøbsafdeling.

Kontaktede butik som var meget hjælpsom. Disken var allerede afthentet af GLS, men de fik kaldt pakken tilbage og overførte pengene (som var trukket da varen var afsendt) tilbage til min konto via netbank.

Har nu sendt linket til min indkøbsafdeing, ville klart handle her igen.

Bygpc

God service og levering til tiden

Bestilte et tastatur, men jeg var i tvivl om tastaturet havde æ, ø og å.
Skrev til dem og fik lynhurtigt venligt svar.
Bestilte efterfølgende tastaturet og skriver denne anmeldelse på det. Super smart med gratis forsendelse, hvis man afhenter i GLS' pakkeshop.

Jeg bestilte en Logitech Performance Mouse MX
Ordrebekræftelse samme dag og levering med posten dagen efter.
godt gået - og alt funger som det skal.
Det er ikke sidste gang jeg handler her :-)

Købt det sidste GTX 590 som de havde på lager

Jeg spurgte om de havde et GTX 590 på lager,

Det havde de og jeg fik lov til at få det lagt til siden.

Jeg fik betalt det og dagen efter de sendte det fik jeg det!

hurtig levering... god vejledning

god vejledning... se min anmeldelse af bbec.dk (samme virksomhed TROR jeg da nok?)

Bygpc

Jeg kunne ikke få en router reperaret selvom der var 10 mdr reklamationsret tilbage

Han sagde at de ikke længere solgte Asus og derfor var den for gammel (over 6 mdr) som der rigtig nok kun er garanti.. han var ikke intresseret i at høre hvad den fejlede og at jeg kunne bevise at det var en fabriksfejl, ( de er tilbagekaldt pga defekt strømforsynging ( mail fra Asus )) Det eneste han kunne tilbyde var at jeg selvkøbte en ny router, og kommenterede at de var meget bedre dem de solgte idag. Jeg havde medbragt fakturabevis med 10 mdr restgaranti.

Ole Nissen and Michael Hansen found this review useful

Is Bygpc your company?