We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,766)

Skønt

Fine sandaler, god pasform, rimlig pris... Og hurtig leveret!

Review by confirmed purchaser

Super lækkert tøj og en fantastisk service

Bestilte, modtog, super tøj, super kvalitet, super pris :):)

hurtig og venlig

De afsender varerne virkelig hurtigt. Og de er rigtig venlige, hvis man henvender sig. De vil virkelig gerne give god service og det gør de!

Altid god service.

Jeg har handlet hos ByKier gentagne gange og har altid været tilfreds.

Hurtig ekspedition

Bestilte om søndagen - mandag fik jeg en mail om at skoene var afsendt. Tirsdag afhentede jeg skoene - god og hurtig service!

Review by confirmed purchaser

Lækkert fodtøj til store og små!

Har både købt gummistøvler, hjemmesko, sandaler og ballerinaer - sidstnævnte til mor, da de jo også liiige var i min størrelse ;-)

Super servic

Super servic og nem hjemmeside - fik varen hurtigt.

Super fint

Jamen der er ikke så meget andet at sige, end at alt forløb fint. Jeg fik endda en ekstra lille ting med som gave - det kalder man for ekstra god service, især når man bliver overrasket med det.
Jeg handler helt sikkert hos byKier igen!

Review by confirmed purchaser

Flot sko og god designer

Jeg vil spørge om i har flere gommestøvler til dreng . St 24. Mvh Fatima

En to tre - nye sko

Super lækre sko - hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Lækkert design - gode farver og hurtig levering til gode priser

SÅ er der handlet forårs sko - igen fra byKier ;-)
De er så fine - min datter kan slet ikke vente med at få dem på..

Fint design

Jeg har købt fine støvler til min dreng hos jer.
Han blev glad for dem, kan se design er blevet ændret siden jeg købte sidst.

Review by confirmed purchaser

Super service og ungerne jubler :)

Super service og ungerne jubler :)

Review by confirmed purchaser

Flotte gummistøvler i fint design til billige penge.

Endnu engang ros til ByKier for deres design til venlige priser og for deres hurtige levering uden fragtomkostninger.
Det er bare super service :-)

Gennemgående fantastik og rar

Super god vejledning , rigtig hurtig respons, og det hurtigste retur system jeg har prøvet! Og hamrende lækre produkter!!
Hvad kan man sige andet end;
Top professionelt og rigtig rar oplevelse
TAK!

Reply from www.bykier.dk

Kære Margit - bliver i et usædvenligt godt humør af at læse din anmeldelse, så er der alligevel en masse der lykkedes i vores lille firma, og må vist give anledning til kage på kontoret....Tak for de fine ord :)

Rigtig god dag.

Review by confirmed purchaser

Fantastiske børnesko, design og funktionalitet går op i en højere enhed!

Har handlet et par gange hos byKier - både udvalg og service er helt i top!
Mange stjerner herfra :o)

Hej Mette

Først Tak for din loyalitet overfor byKier, og dernæst at du tog dig tid til at skrive lidt om os, vi takker mange gange for stjernerne :)

De bedste hilsner

Review by confirmed purchaser

skoene er blevet en tand for dyre!

lækre sko, god service, har købt en del sko, altid været tilfreds, men nu er de blevet for dyre.

Kære Sabrina
tak for din anmeldelse, og dejligt du stadigvæk syntes vores sko og service er tilfredsstillende. Ang. vores priser er det korrekt at de er steget, men det skyldes udelukkende at materialer og arbejdsløn i Europa stiger og den økonomiske krise vi går igennem påvirker alt. Vores sko har nok nærmere været for billige set i "bakspejlet" - kan vi ihvertilfælde se på vores resultater bag ud, og da vi jo gerne vil eksistere i mange år endnu og leve af bykier, er vi nød til at få en pris der kan modstå den udgift det faktisk er at køre en webshop, designe en unik kollektione etc....HÅber du forstår.

Kærlig hilsen

Review by confirmed purchaser

Lækre sko og meget venlig betjening og fleksibilitet ved afhentning.

Virkelig lækkert fodtøj i smart og rapt design til gode priser.

Hej Helene

tak for du tog dig tid til at anmelde os, og glad for at læse du har haft en god oplevelse ved at handle hos os og at skoene lever op til forventningerne.

De bedste hilner

Review by confirmed purchaser

Fantastisk service og hurtig levering

Har kun rosende ord at sige vedr. handel med byKier. Var en dag for sent med bestilling for at opnå en kampagnerabat, så jeg skrev derfor til kundeservice, som ydede en fantastisk service ved at give mig rabat, selvom kampagnen var slut. Levering skete to dage efter bestilling så alt i alt kan jeg derfor kun give mine varmeste anbefalinger.

Kære Johanne

Smiler bare ved at læse din anmeldelse, da det er netop sådan vi som webshop skal agere overfor vores kunder, og så dejligt når det bliver værdsat :) - glæder os til at se dig i shoppen igen en anden gang.

Det fungerer bare!

Ingen problemer, det fungerer helt efter planen ;-)

Hej Jenni

Din anmeldelse fungerer også bare :) :) :)...TAK.

Review by confirmed purchaser

Godt fodtøj i fint design til gode priser.

Har gennem flere sæsoner handlet ved Bykier og har kun været tilfreds :-)

Hej Malene

Tusinde tak for din loyalitet overfor byKier :)....og glæder os til at se dig igen i shoppen.

God dag.
Mange hilsner

Review by confirmed purchaser

Super sandaler. Hurtig levering.

Sandalerne er rigtig god kvalitet og pasform. Og super hurtig levring er dejlig, når man lige står og mangler fodtøj.

Review by confirmed purchaser

Super lækre produkter og rigtig god service

Deres hjemmeside er meget nem at navigere rundt i. Servicen er god. Skoene er meget lækre og præcis som på billederen. Deres priser er virkelig gode og det er ikke sidste gang mine bør skal ha sko fra byKier:)

Kære Thouraya
Vi kan ikke vente til dine børn igen skal have sko fra byKier - tusinde tak for din fine anmeldelse :)

Mange skohilsner

Review by confirmed purchaser

Godt produkt og fin levering

God hjemmeside med præcise mål på alle modeller. Lækkert design og hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Effektivt råd og vejledning på hjemmesiden i forbindelse med godt køb af super fine sandaler.

Jeg kan klart anbefale at købe By Kier sandaler. Hjemmesiden er overskuelig opbygget med al den info og vejledning, man har brug for.
Kvaliteten virker i orden - og prisen er noget lavere, end tilsvarende produkter i butikkerne, hvis man benytter By Kiers løbende tilbud/procenter.

Alt i alt er jeg super tilfreds med min handel.

Kære Katrine

Dejligt du tog dig tid til at anmelde os, og ekstra glad for at du finder vores råd & vejledning effektiv, det er jo alt afgørende for at købe den rigtige str. / model.

Ganske godt

Hjemmeside nem og overskuelig og produktet levede op til mine forventninger. Eneste er at til trods for jeg havde målt min søns fødder var sutskoene et nummer for store. Byttede dog ikke, da min søns fødder trods alt vokser.

Fantastisk handel

Dejligt at købe nogle sko som er til en god pris også bliver de leveret få dage senere.

Rigtig god service

Et par børne sko til 550 kr skal ikke have skæve stikninger og hulle i læderet. Det er små fejl, og absolut kun skønshedsfejl. Men de er der.
Ellers en rigtig god service og en rigtig lækker sko, der komfortmæssigt og udsende sagtens kan måle sig med langt dyrerer mærker.

Perfekt!

Jeg kontaktede dem på facebook med en forespørgsel og fik svar inden for få timer.
Jeg bestilte min vare på siden, rigtig simpelt og fik varen leveret som aftalt. Jeg har intet at klage over og var fuldt ud tilfreds med min handel :-))

Review by confirmed purchaser

Alt fungerede og super hurtig levering

Varerne kom dagen efter, jeg bestilte dem, og var af rigtig god kvalitet. God information om afsendelse.

Præcis og perfekt

Hurtig service - der findes en løsning på alt :-)

Sko med klasse

Sko med klasse, flot design til rimelige priser, her kan alle være med. Fantastisk og hurtig service. Kan kun anbefales 😃super

Review by confirmed purchaser

Nemt, hurtigt og super fine ting

Handlede lækre gummistøvler, nemt at finde størrelse (med jeres fine str. guide video). Hurtig levering og super fine støvler. handler helt sikkert igen :-)

Anbefalelsesværdig!!!

Forleden aften faldt jeg tilfældigt over denne side, da jeg gogglede efter geox sko til min datter.
Normalt synes jeg udvalget i str. 33' enten er lidt kedeligt eller alt for prangende....
Men her fandt jeg lige præcis det vi ledte efter. Feminin, helt rigtig skindtype og den korrekte farve!
Jeg fandt frem til hendes str. Ud fra den meget udførlige vejledning og skyndte mig at bestille.....
Allerede i dag (2 dage senere) kunne jeg hente sandalerne. Og hvilken lykke de gjorde!
Hun er SÅ glad for sandalerne og håber bare det bliver vejr til sandaler igen i morgen:-)
Det er helt sikkert at jeg fremover holder godt øje med denne side, for vi glæder os allerede til efterårs/vinter varerne!!
P.s. Den medfølgende skopose vagte stor jubel! Ifølge datteren er den for fin til at have sko i, så den er reserveret til vådt gymnastiktøj fremover....
Tusind tak for nem, sikker og hurtig handel,

Mvh. Lene K.

super service

Jeg kan kun anbefale at handle hos byKier. Har kun mødt super god service og dejlige produkter

Review by confirmed purchaser

Børnesko, den bedste og letteste hjemmeside med nem størrelseguide

Det var simpelthen den nemmeste og letteste udførlige guide til at finde præcis den rigtige skostørrelse til min datter.
Havde egentlig bestemt mig for et helt andet mærke, men efter flere umulige forsøg på at finde en størrelse guide opgav jeg.
Kendte slet ikke til byKier, men faldt over de fineste par støvler, da jeg Googlede alternativer.
Køber helt sikkert fra byKier igen, kan kun give mine aller bedste anbefalinger!
Derudover er byKier super prisvenlige og yder lynhurtig levering!

Kære Maj-Britt
Tusiinde tak for din dejlige anmeldelse:) - og skønt at læse du fandt os via Google og vi kunne rykke dig
Fra et andet mærke fordi vores webshop og størrelsesguide skiller sig ud og er enkel samt effektiv. Glæder os til at
Se dig i shoppen igen,og håber du har meldt sin ind som medlem,og dermed får direkte besked når vi kører speielle aktiviteter.

De bedste hilsner

Review by confirmed purchaser

hurtigt og smertefrit ;-)

Nem overskuelig hjemmeside med god vejledning af skostørrelser. Gode tilbud og super hurtig levering.

Hej Sanne

Tak for din fine anmeldelse, og fedt at din handel hos os på alle punkter har virket.

Review by confirmed purchaser

super sko og super betjening

har lige købt sandaler og sko til min datter- som altid fine sko og fin betjening

Super

Fine sko og hurtig levering!!

Fantastisk service.

Hej ByKier,

Har lige fået skoene hjem og de er super fede. Hælkappe måske knap så fast som beskrevet i kundeservice, men det er jo super svært at afstemme meningerne om dette.

Alt i alt rigtig fin service.