rigtig god serves og du modtager din…
rigtig god serves og du modtager din pakke hurtigt jeg bestilt en jakke og efter 2 dag fik jeg den canadagooseeshop.com kan anbefales
Jeg har lige haft en meget besynderlig samtale men (Lily) om det var kopivare de solgte.
Men blev forsikret om at de skam var ægte ;-)
Jeg ville høre hvordan de kunne sælge ægte Canada Goose til 30 % af hvad men ellers skal give alle andre steder.
Jeg spurgte om jeg kunne købe en frakke pr efterkrav, så jeg kunne sikre mig at frakken var ægte, men nej.
Jeg kunne betale med Paypal, men jeg skulle frigive pengene før jeg fik frakken.
Det er da vist noget værre lusk.
Her er samtalen:
lily 18:33:05
hello, what can i do for you?
Me 18:33:48
Are yor canada goose copy
lily 18:34:46
sorry
lily 18:36:24
bare en lille smule
Me 18:36:59
Hvordan kan i sælge til de priser
lily 18:37:55
vi får produkterne direkte fra fabrikken, som
sletter mange umiddelbare links og også nogle omkostninger
så prisen er lavere end andre steder
Me 18:38:12
og kan du nævne de ting man skal kigge efter fo at se om den er ægte ?
Me 18:39:53
Må jeg bruge denne tekst i en avis artikkel om canada goose dyre priser ?
lily 18:40:12
vi har certificaticate vil blive sendt sammen med jakken
lily 18:40:45
selvfølgelig kan du
Me 18:42:33
ok kan du ikke sende en jakke til mig på efterkrav så jeg kan tjekke for ægthed og sende den tilbage hvi´s den ikke er ægte
lily 18:44:02
Hvad er efterkrav
Me 18:44:39
Jeg betaler når jeg har modtaget jakken
Me 18:45:34
Paypal for eksempel
lily 18:45:47
Beklager, vi ikke acceptere efterkrav
lily 18:46:26
du kan betale via PayPal, men også før levering
Me 18:47:37
Hvor kan man evt afhente jakken og betale ved afhentning
lily 18:48:28
under ingen omstændigheder
Me 18:49:36
Kan du så ikke fortælle mig de tig man skal kigge efter for ægthed
Me 18:50:03
For at det ikke er en kopi
lily 18:51:17
Du kan kontakte Canadagoose officielle hjemmeside
Me 18:51:59
Hvis du ikke ved det må der jo være noget galt
lily 18:52:16
men hvad vi ønsker at fortælle dig er, at ikke alle datterselskabet detailhandlerne ville være på listen
Me 18:52:56
Hvor ligger jeres lager i Danmark
Me 18:55:21
Du må jo være dansker med dine stavekundskaber
lily 18:55:53
Tak for dit minde
lily 18:56:08
Jeg vil gøre det bedre
Me 18:56:32
Hvor i dk er jeres lager
lily 18:57:08
kan du finde en butik i din by
lily 18:57:48
vi også kender ikke den nøjagtige placering
Me 18:57:55
sørger du så for at jeg får den til jeres pris
lily 18:59:32
men du kan ikke have så billig pris
Me 19:01:22
Hvis de er ægte, kan i vel sende den til en butik, så jeg kan få sikkerhed for ægthed
lily 19:03:22
men i butikken, kan du ikke have den jakke så billigt som her, fordi de skal betale husleje
Me 19:04:21
ja men ikke så den kommer op i 4 gange jeres pris
lily 19:05:02
Vi har sagt, at vi får produkterne direkte fra fabrikken, som
sletter mange umiddelbare links og også nogle omkostninger
så prisen er lavere end andre steder
Me 19:05:33
Du må da vide i hvilken del af landet jeres lager ligger ?
lily 19:05:45
Hvis du ikke kan tro på vores butik, kan du stole på dine egne følelser
lily 19:06:29
Du kan søge på internettet
Me 19:06:54
Er i ikke et Dansk firma jeres mailadresse er da Dansk
Me 19:08:17
Hvor sidder du i DK
lily 19:08:42
Du kan søge på internettet
Me 19:09:31
Jeg kan da ikke se hvor du sidder
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.