Capsplaza Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Animals & Pets

Information provided by various external sources

hoeden, hoedjes, caps, petten, pet, stetson, hoedje, muts, petje, petjes, flat cap, new era petten, new york yankees petten, australische hoed, baret, australian hat, bush hat, bc hat, swagman hat, trucker mesh cap, mesh cap, barmah hoeden, baseball caps, john deere, leren pet, leren cap, lederen pet, lederen cap, suede cap, suede pet, john deere cap, john deere pet, camouflage cap, hip hop petten, andre hazes hoed, formule 1 racing cap, legerpet, fun hats, zonnehoed, strandhoed hatteras cap, lapere, beanies, delaware, wax pettenp, gehaakte muts, feest muts, kerst muts, gala hoeden, bruiloft hoeden, bruidsmoeder hoed, zonneklep, visor, crushable hat, schipperspet, franse baret, alpino petje, fleece muts, handschoenen, oorwarmers, dameshoeden, carnavalshoed, bruidshoeden

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Post.nl heeft tot twee keer toe mijn…

Post.nl heeft tot twee keer toe mijn bestelde mutsje niet bezorgd. Marleen van Capsplaza heeft zonder problemen 3 keer een nieuw mutsje gestuurd zonder extra kosten. En er zelfs 1 bijgevoegd in een andere kleur. Hele goede service dus, terwijl het probleem werd veroorzaakt door Post.nl.

January 2, 2025

Snelle service

Na wat onderzoek op internet blijkt dat Capsplaza een keurige winkel is in Hengelo.
Hier een Panama Strohoed besteld. Binnen 24 uur bezorgd. Keurig verpakt en de hoed voldeed aan de verwachting. Blij mee!

March 16, 2024
Rated 1 out of 5 stars

OPLICHTERS!!! dochter CARO-MODA

OPLICHTERS!!!
Kijk svp naar alle reviews. Iedereen die 5 sterren geeft heet 1 of 2 reviews op zijn naam. Dit is een dochteronderneming van Caro-moda typ die naam in de zoekbalk van trustpilot en neem een kijkje achter deze mooie fasade!

May 19, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Heb drie zonnekleppen besteld in…

Heb drie zonnekleppen besteld in verschillende kleuren. Bij aankomst blijkt het "Chinese shit" voor maar liefst 20 euro per stuk.
De zwarte is met beschadiging en al ingepakt en verzonden en aldus aangekomen en de blauwe is volkomen uit shape ingepakt verzonden en aangekomen. ROMMEL dus voor heel veel geld . Ik wacht nog op herstel . Wie deze rotzooi inpakt en verzendt is niet het vertrouwen waard

May 4, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Voor het eerst wat besteld en het was een zeer bevredigende ervaring:)

Voor het eerst wat besteld bij Capsplaza, heel mooie chemomutsjes en sjaalmutsjes. Ze zijn oversized en dat is ideaal als je weinig of geen haar hebt, vooral in je nek.
Er zijn veel kleuren en dat is fijn als je iets zoekt in de kleur die bij je past.
De website is gemakkelijk te gebruiken, de artikelen worden heel netjes verpakt en snel verstuurd.
Er wordt met je meegedacht en ook leven de mensen van Capsplaza met je mee.
Ga zo door, ik kom zeker terug!

March 12, 2022

Fans

Voor een kennisje chemomutsjes besteld, ze is er blij mee. Mutsen zijn zacht en oversized in veel mooie kleuren.
De artikelen worden heel netjes verpakt en worden snel verstuurd. Op je vragen krijg je snel en uitgebreid antwoord. Capsplaza denkt met je mee en is inlevend.
Hier zitten twee fans!

March 8, 2022

super winkel

super aardige mensen! Omdat mijn moeder een kleine maat nodig had heeft ze een paar Beanies gratis opgestuurd. Die beanies zou ze toch weg doen anders, maar vond het heel lief en heb zelfs geen verzendkosten betaald! Super capsplaza bestel ik zeker nog een keertje!

July 4, 2020

The Trustpilot Experience