Game Gigant

Company details

1. Gaming service Provider
  2. Game Store
  3. Video Game Store

Information provided by various external sources

Cheap Games Online koopt groot in! Daarnaast kopen wij per week een aantal titels in. Op deze manier kunnen wij de kosten zeer laag houden en nemen grote orders af bij onze leveranciers. Ons team uit Breda staat voor u klaar met de beste koopjes.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Op dit moment slecht...

Zaterdagmiddag bestel ik Prototype 2 voor de Xbox360. Nu staat erbij dat hij pas dinsdag verstuurd word, prima, verwacht ik hem dus woensdag of hoogstens donderdag(verzendtijd stond nergens aangegeven, alleen dat hij dinsdag verstuurd zou worden). Op het moment dat ik dit schrijf is het al donderdagmiddag en is de post al geweest dus vandaag hoef ik het spel ook niet meer te verwachten. Maar dit is nog niet eens zo erg, wel erg vervelend is dat ik woensdagmiddag dus besluit om te vragen hoe het zit met mijn bestelling. Dus ik bel de helpdesk die ik vervolgens niet te pakken krijg, niet 1 keer.. Maar de hele dag door word er niet opgenomen. Ook op mijn e-mail die ik op woensdag verstuurd heb heb ik tot noch toe geen reactie gekregen. Ook vandaag weer krijg ik met geen mogelijkheid de helpdesk te pakken want elke keer als ik bel word er niet opgenomen. Voor mij is dit niet erg professioneel want ik zou toch op z'n minst iets te horen moeten krijgen van iemand...

August 30, 2012
Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

Niet echt een Topsite

ik had black ops voor de wii besteld en er stond dat ik het zaterdag/maandag zou moeten krijgen maar ik heb nog niets onvangen het is op dit moment alweer een week geleden dat ik het besteld heb en ik ben niet de enige met dit probleem ook mijn buurjongen we zien TNT pakketjes bij ons in de straat afleveren maar bij ons ligt nog helemaal niets op de mat dat van gamegigant komt. Dus dat vind ik wel een beetje jammer en dat met de betaling was ook best wel slordig dat er twee keer het zelfde spel werd besteld

August 9, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Fantastische site!

Ik heb modern warfare 2 gekocht bij cheapgamesonline.nl, levertijd was 2-9 dagen en ik had hem na 5 dagen in huis, levertijd was dus perfect! Prijs is ook erg aantrekkelijk! Had nog een vraag gestuurd naar de klantenservice over een ander spel, wat uitverkocht was. Ik kreeg binnen een dag een goed antwoord. Met andere woorden, cheapgamesonline is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede games verkoopsite.

Groeten,
Lars

June 29, 2010
Rated 1 out of 5 stars

Wij kopen groot in maar leveren pas over 2 weken!!!!!!!!

Had assasins creed 2 besteld voor wat ik dacht een leuke prijs. Voorraad status was goed ze hadden er meer dan 100 op de plank liggen. Na een week wachten geen reactie en in de tussen tijd heeft ea de prijzen verlaagd. En wat denk je krijg ik gvdomme een engelse versie!!!!
Dus "cheap"gamesonline.nl NOOITt meer

June 8, 2010
Game Gigant logo

Reply from Game Gigant

Beste Suzanne,

Vervelend dat uw bestelling niet helemaal naar tevredenheid is verlopen.

Hierbij wil ik reageren op uw reactie:
- Over het algemeen krijgen we een aantal games binnen op een bepaalde dag. Ditmaal was dit 100 stuks. Dit betekent echter niet dat deze dan momenteel op voorraad zijn, dat staat er dan ook niet.
- De levertijd was waarschijnlijk 4-9 werkdagen, dus dan kan het inderdaad een week duren. Reacties ontvangt u via de klantenservice, echter is dit deze keer niet van toepassing geweest, omdat er niets vreemds met uw bestelling aan de hand was.
- Dat EA de adviesprijzen heeft verlaagd, kunnen we natuurlijk weinig aan doen. U kunt ten alle tijden binnen 7 dagen het spel in originele seal retourneren, zonder kosten.
- Het spel is bij mijn weten alleen in het Engels te spelen. Mocht u niet tevreden zijn met de door u ontvangen versie, dan kunt ten alle tijden binnen 7 dagen het spel in originele seal retourneren, zonder kosten. Van te voren kunt u de klantenservice vragen, welke versie we leveren.

Als u contact opneemt met de klantenservice zullen we voor u kijken naar een passende oplossing.

Dit kan via: http://www.cheapgamesonline.nl/contact.php of ks@cheapgamesonline.nl

Ruben Buijs
Cheap Games Online