[REPLY]
Det er første gang jeg handlede hos jer,men bestemt ikke sidste,overskuelig hjemmeside .
Når man så har bestilt får man en mail og igen senere på samme dag og ja 24 timer efter kom posten og ringede på,med pakken jeg havde bestilt,var meget forbavset og samtidig glad da det var noget vigtigt jeg virkelig skulle bruge .
Mvh Tommy Howard
God respons på mail og god forklaring.
Kan sagtens handle her igen.
Kan stærk anbefale Comtool der sørger for at Alarmen virker.
MVH
Lars
Jeg oplevede en hurtig ekspedition, og efterfølgende god respons på at jeg havde fejlbestilt en kompenent, som blev klaret indenfor et par dage.
Jeg oplvede også velvillighed vedr. spørgsmål vedr. installation af alarmen.
Jeg fik en hurtig og præcis levering af det bestilte.
Det jeg måske mangler er ud over ordrebekræftelsen at der kom en form for kontntfaktura.
Mvh Jens
Bestilling blev afsendt meget hurtigt og til min fulde tilfredsstillese
Ingen problemer, min vare var ikke længere mulig at få, men fik en "opgraderet" uden problemer. Fin service.
Der gik kun 2 dage inden varen var modtaget
Varen blev leveret omgående og taget retur uden problemer, da jeg havde fået bestilt en forkert. Klar (og høflig!) kommunikation
Dette var en simpel ordre om den blev leveret som forventet og lige som på det tidspunkt man kunne forvente.
Vil helt sikkert bruge igen. Bestil en dag, sendes næste dag, og modtages 3. dag
Portoen incl i prisen er dejligt. Produktet dyrere andre steder
Ingen respons pga fejlkøb...købte de forkerte batterier, men trods mail, har jeg ikke modtaget noget svar retur...ikke særlig god service!
Har ikke noget at pege fingre af!! Det kan kun anbefales videre! Comtool har leveret hurtig og svarer hurtigt tilbage på mails! Alletiders!!!
Vil gerne videre sige til alle at de skal handle hos jer
Ordren er blevet behandlet hurtigt og der er sendt mails løbende, så det har været nemt at følge med.
Power Max Pro alarm kit + div. tilbehør.
Dejligt at handle med noget der tager hånd om ens ordre.
flot
vil benytte jer igen, og også anbefale jer til venner og bekendte.
Hurtig afsendelse til mig og god kommunikation omkring hvad jeg kunne forvente af levering fra Postens side. De var så måske en dags tid for længe om levering. Referencenummer 1029602-3221
Jeg bestilte varen først i december. Deres ordre nr. 3822 registreret hos Dem den 7/12 2012.
Jeg vil handle her næste gang jeg skal have skiftet batteri i alarmen
En god handleoplevelse.
Comtool er den sjældne slags internet butik, hvor man tydeligt fornemmer en rigtig person (Thomas Hyllekvist) bagved. Der er et par svagheder. Tilsyneladende passer Thomas butikken kun i en begrænset periode hver dag. Og levering er direkte fra grossisten, hvilket er nok årsagen til den manglende oplysning om lagerstatus. Men disse svagheder er rigeligt opvejet af Thomas’s gammeldags forståelse for service – venlig, hjælpsom og teknisk kompetent, en fornøjelse at opleve for en gangs skyld hos en internet butik. En rigtig god oplevelse.
Søgte efter et batteri - som jeg var sikker på var en specialvare. Fandt det i udlandet - men det var lidt dyrt. Jeg søgte lidt videre og fandt det på denne side - til en fjerdedel af prisen. Og levering var efter blot én dag.... Hjemmeside, betaling, information om levering og selve leveringen forløb perfekt. Og batteriet var helt efter forventningerne.
Hurtig afsendelse og modtagelse af varen som aftalt.
Varme anbefalinger herfra.
super hurtig,og billigt.andre stedere var det meget dyre.og så var det os kvalites vare .så handler der helt sikkert igen
Jeg bestilte mandag og fik leverancen allerede tordag samme uge. Jeg er særdeles tilfreds.
Det kan ikke være nemmere, enkelt nemt og rasende hurtigt. kan varmt anbefales
Jeg ledte efter et telefonadapterkabel og fandt det til en fair
pris hos Comtool...og til trods for, at de bruger fjernlager hos
f.eks. SOLAR, ja, så kom varen hurtigt og "smertefrit" frem :-).
Har nu benyttet Comtool 2 gange og begge gange er det gået fuldstændigt efter bogen.
Bestiller på hjemmesiden og dagen efter er varen leveret på adressen.
Sådan skal det gøres.
Tak
Jeg har ikke modtaget min vare