Review of ComX

Rated 1 out of 5 stars

Dårligt service!

Jeg er bundet til ComX pga. ejerforeningens aftale med ComX.

Jeg har haft et problem med at routeren er connected men kan nogle gange ikke browse på hjemmesidder nogle gange.

Inden jeg har regnet til dem har jeg skiftet en nye NetGear Router WNR1000v3 til D-Link Dir-615 (men har ikke hjulpet. Har derudover også søgt rundt på forskellige fora for at finde en løsning, men har ikke hjullet).

Da jeg ringede op for at høre om det er noget, blev jeg behandlet som en idiot af en af deres supporter. Hvori der bliver sagt "drop routeren" uden videre forklaring. Da man spørger om råd vil hvad man evt. kan gør fik man sammen kække svar, og da jeg sagde "så er der ikke meget at gøre" smækkede han bare røret I.

ComX burde satme at lære og oplære deres supporter i maner og lidt mere hjælpsomme. I stedet for at være flabet over kunden.

Jeg vil have givet jer 2 stjerner, men siden i højst sandsynligt ikke vil svare på anmeldeser mere end 2 stjerner, så har i fået 1 af mig.

June 29, 2012
Unprompted review

Reply from ComX

Kære Shawn

Jeg er meget ked af at læse din oplevelse med vores kundeservice, det kendetegner på ingen måde hvordan vi behandler vores kunder.
Jeg kan ikke finde dig i vores system ud fra dit navn, men jeg vil meget gerne hjælpe dig, så jeg vil opfordre til du kontakter kundeservice på telefon 70 22 22 29

Kristina
Comx