Review of ComX

Rated 2 out of 5 stars

Rigtig god internetudbyder men ringe tvudbyder

Comx gør det rigtig godt som internetudbyder, men gode stabile hastigheder til en ok pris. De køre tit kampagner med tilbud på dobbelt op på hastigheden uden mer pris, hvilket er rigtig nice. Comx som tvudbyder er jeg tilgengæld meget skuffet over, det kan ikke være rigtig at signalet er så ustabilt de første 15-20 min, før man overhovedet kan se nogenlunde tv og der derefter stadig kan være forstyrrelser. Derfor den ringe bedømmelse, da TV er ligeså vigtigt som Internet.

March 12, 2013
Unprompted review

Reply from ComX

Kære Andreas
Tak for din anmeldelse, jeg er glad for at læse du er tilfreds med vores internet. Mht. dit TV kan det være flere ting der får problemstillingen til at opstå, og du har ret i at det ikke kan være rigtigt man skal opleve signalet er så ustabilt, det skal du ikke leve med.
Vores Tv løsning er mindst ligeså god som vores internet og det skal du da bestemt også opleve.
Fra starten af året begyndte det nye 4G netværk at sende på de samme frekvenser, som dit TV-signal bliver sendt på.
Samtidig indeholder dit TV-signal fra ComX rigtig meget indhold i en høj kvalitet - og det sætter krav til din antenneinstallation.

Elektrisk støj udefra kan derfor påvirke dit signal hvis du har "utætte" stik i din bolig.

For at undgå flimmer, grynede billeder, eller andre forstyrrelser på dit TV-signal, er der derfor nogle ting du bør sikre dig.
Tjek her om din tilslutning er god nok

Hvis disse ting er kontrolleret, og det stadig ikke udbedre fejlen, bedes du ringe til kundeservice og booke en tekniker til at komme og kigge på det på 70 22 22 29.

Kristina ComX

Advertisement