Corpax Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. e-Commerce Solution Provider

Information provided by various external sources

Har du brug for udstyr til ultralydsrensning, er du kommet det rette sted hen. Vi fører en bred vifte af kvalitets ultralydsrensere i vort sortiment, som vil kunne opfylde stort set alles behov. Vi forhandler ultralydsrenser – også kaldet ultrasonisk renser – til hjemmebrug, hobby brug, værksteds brug, industri brug og medicinsk brug. Kort sagt, en ultralydsrenser til ethvert formål fra private til professionel industri hvor man har behov for ultralydsrens.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering af ultralydsrenser fra Corpax. Fik hældt for varmt vand i renseren så kurven slog sig, men det blev løst ved at Corpax sender en ny kurv uden beregning. 5 stjerner herfra.

March 24, 2018

Kan varmt anbefales.

Købte en ultralydsrenser, som viste sig at være for lille til mit behov.
Kontaktede firmaet, som uden problemer tog den retur, så jeg kunne købe en større model, som jeg straks efter modtagelsen ødelage låget på.
Jeg kontaktede Corpax, som meddelte mig at man ikke umiddelbart kunne købe reservedele, de havde heller ikke en de kunne "kanibalisere" et låg fra, men de ville se hvad de kunne gøre.
Ca. to uger senere blev jeg kontaktet af Corpax, som meddelte at de havde fundet et låg til mig, samt at de ville sende det til mig - UB, hvilket de gjorde.
Det er hvad jeg kalder utrolig god service.

January 26, 2018
Corpax logo

Reply from Corpax

Hej Peter,
tak for den fine anmeldelse, vi prøver altid efter bedste evne at hjælpe vores kunder.
Vi håber du er blevet glad for din nye ultralydsrenser :-)

Mvh
Corpax / Nanna

Godt sted at handle

Hurtig levering - varen modtages dagen efter den er bestilt.
Desværre måtte jeg fortryde købet inden 14 dage, men allerede dagen efter at varen var modtaget hos Corpax stod pengene tilbagebetalt på min konto. Meget fint! - og også en fin kommunikation med indehaveren.

August 28, 2014

Ultra Super

Jeg bestilte en ultralydsrenser og betalte med dankort, at finde varen på siden og bestille den var nemt.
Ultralydsrenseren kom med posten 1-2 dage efter.
Selvfølgeligt pakket godt ind.
Jeg kan helt klart anbefale andre at handle her.

June 22, 2011

God og hurtig service

Have nogle spørgsmål inden køb og fik god vejledning.

Renseren var desværre defekt, men fik aftalt at returnere den og fik en retur label per mail samme dag (og alt dette på en søndag).

Alt i alt god og hurtig betjening og ingen bøvl med returnering af defekte varer.

May 12, 2010

Take a closer look