We are hiring!

3 customer reviews
Review company
  • Reviews (3)

Foarte multumit!

Am ramas placut surprins de promtitudinea celor de la criba.ro, la primirea comenzii mele.Placut impresionat si de calitatea produselor, nefiind nicio urma de indoiala asupra ei.Totusi, am dat greu de ei si nu inteleg de ce nu-si promoveaza mai agresiv site-ul! Multumesc si spor la cumparaturi!

maria patrascu found this review useful

Featured review of Criba

Echipa profesionista

Am facut si eu comenzi la CRIBA.RO. Mi-a placut ca au trimis si produsele la timp si pe langa asta preturile sunt mai mici fata de alte magazine. Mi se pare foarte important respectul fata de clien. Eu sunt multumita si cand o sa mai am nevoie de ceva o sa apelez la ei. Nu stau foarte bine cu promovarea sitelui ce-i drept, eu am aflat de la un amic de criba.ro. mi i-a recomandat pentru ca si el era multumit de raportul calitate-pret, atat in ceea ce priveste produsele cumparate dar si serviciile oferite de echipa CRIBA.RO Nu-i laud, dar am avut o experienta neplacuta cu un alt magazin online si cred ca cei care merita chiar trebuie ludati ca sa se afle de ei :)

serviciu excelent

Magazinul au tratat comanda cu seriozitate, am primit pachetul rapid. Si in plus au suport online.
Pret bun, garantie. super

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.