cueshop.dk Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Cueshop.dk markerer sig ved ikke blot at have et flot udvalg, men også præsentere det på en let og tilgængelig måde. Der er ikke en overflod af små detaljer, extra features og andet tingeltangel, d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rimelig overskuelig hjemmeside. Det er nemt at bestille - man behøver ikke at skulle oprette bruger/login, men kan bestille direkte. Desværre røg alle deres mails om ordrebekræftelse og forse... See more

Rated 5 out of 5 stars

Servicen var i top hel vejen igennem da jeg handlede her. Da jeg havde nogle spørgsmål ang. varen kontaktede jeg dem og der gik ikke fem mnutter så havde jeg fået fyldestgørende svar på alle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lad mig tillade at starte med en floskel - kanon hjemmeside; stort udvalg, formuftige priser og gode muligheder for at gøre sig klog på det tilhørende forum! Men for at aflive floskelen i denne... See more

1. Home & Garden

Information provided by various external sources

Billardkøer & Pool køer til netpriser, Cueshop.dk er en billard webshop

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Ikke godt nok

Varen var i orden men den blev ikke leveret til den pakkeshop jeg havde bedt om og når man så kontakter dem vil de ikke svare.

March 20, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Manglende vare og manglende svar på henvendelse

Bestilte en kø samt billard handsker og modtog desværre kun køen. Jeg skrev en mail til dem - Nu 1 mdr. Senere har jeg stadig ikke modtaget min manglende vare og ej heller noget svar på min henvendelse. Pengene er trukket fra kontoen for længst, og jeg føler mig mildest talt snydt!

Jeg har nu gensendt tidligere mail, i håb om at få et svar og ikke mindst få mine penge tilbage.

Virkelig en dårlig oplevelse.

December 23, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Uprofessionel kundeservice

Jeg håber at min oplevelse har været et enkeltstående tilfælde. Pakken blev først sendt efter 5 dage, på trods af den stod som ‘på lager’ og skulle komme inden for 1-3 hverdage. Vedkommende jeg snakkede med påstod at de på deres hjemmeside ikke viste noget om lagerstatus, hvilket er skræmmende upålideligt da jeg kunne bevise det modsatte. Jeg fik at vide at man ikke kunne regne med den lagerstatus anvisning, hvilket endnu vidner om en upålidelig hjemmeside. Efter en klagesang om min meget ‘specielle ordre’ og dens restordrestatus, annullerede jeg min ordre. En undskyldning havde været på sit rene, men det var der ikke noget af. Ingen grovheder, bare rigtig dårlig kundeservice.

November 27, 2018
cueshop.dk logo

Reply from cueshop.dk

Hejsa Mikkel,

Vi er rigtig kede af din anmeldelse, du bestilte en meget speciel vare som desværre var i restordre, du annullerede ordren efter vi allerede havde afsendt varen, så vi brugte en masse tid og penge på at få pakken retur igen. - derfor er vi ekstra kede af din anmeldelse, som vi ikke føler er retfærdig.

Mvh Kim Raufort
Cueshop.dk

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og god service.

Bestilte en ny snooker kø, som jeg modtog efter et par dage. Helt som man kunne forvente.
Da jeg pakker køen ud, kan jeg se, at den har ridser i bunden, og ringer derfor til butikken. De spørger om jeg kan sende et par billeder af ridserne, og jeg modtager kort efter en mail, hvor jeg fik valget mellem en anden kø, eller rabat på den jeg allerede havde modtaget.
Super fin service, og det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bestiller noget fra Cueshop.

April 24, 2014

Super.

Desværre røg alle deres mails om ordrebekræftelse og forsendelse i spamfilteret. Det var først da jeg blev lidt urolig over ikke at have modtaget disse, men kunne se at pengene var trukket på min konto, at jeg fandt på at chekke der. Og ganske rigtigt, alle mails lå der. Det er ikke Cueshop's skyld, men mit spamfilter, der er lige lovligt effektivt.

Varerne blev modtaget 4 dage efter bestilling (jeg bestilte i en weekend), og var fint pakket ind i god og beskyttende emballage.

Nu glæder jeg mig til næste billiard turnering :-)

February 20, 2014
Rated 3 out of 5 stars

Lang leveringstid

Jeg oplevede lang leveringstid på min kø, som var blevet sendt til blockbuster ved en fejl. Jeg kontaktede cueshop da jeg ikke havde modtaget den, men det var først efter et par uger at jeg fik svar.

April 24, 2012

Nice

Jeg bestilt en kø og noget tilbehører, det gik ingen tid plus fik jeg lidt extra...
Udover det ringede jeg og fik super servic !!!!!!

December 24, 2008
Rated 5 out of 5 stars

Velfungerende shop og god service

Da jeg bestilte var butikken først lige startet op, så var lidt problemer med online-betaling og produkter der ikke var hjemme, men fik lidt guidance og et godt tilbud og har fået en kø jeg er rigtig godt tilfreds med... Kan helt sikkert anbefales...

December 9, 2008

Alletiders pool-netbutik

Her er der virkelig god service. Hvis jeg har efterspurgt varer, som ikke fandtes i sortimentet - ja så kunne Cueshop skaffe det hjem. Cueshop giver en god hjælp til at finde de rigtige produkter.

August 22, 2008

Take a closer look