We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (282)
cykelbanditten.dk

Super service og billige cykler !

Min kæreste og jeg købte hver en cykel ved Cykelbanditten.dk, og er super tilfredse med servicen og prisen. Efter vi havde bestilt på hjemmesiden, fik vi en mail fra kundeservice, at de desværre ikke havde én af cyklerne på lager og ønskede derfor at tilbyde os en anden. Det var vi ikke interesserede i, og valgte derfor at vente med at få afsendt vores ordre indtil begge cykler var på lager. Cykelbanditten tilbød at sende den første cykel afsted med det samme og eftersende den anden. SUPER SERVICE. Der blev svaret på mail kl. 20.00 hvilket vidner om stort engagement overfor deres kunder.

Alt i alt, MEGET tilfreds !

Dårlig oplevelse

Cykel købt i juni 2011, kunne kun bruges i ca 1 mdr, pga. gearene hurtigt blev defekte og styret begyndte at ruste.
Sagen er overgået til konkurrence og forbrugsstyrrelsen, da vi ikke kunne finde frem til løsning. Sagen er stadig igang.
Jeg har i midlertid købt en ny cykel, da jeg er afhængig af denne og har nu en ubrugelig cykel stående.
Alt i alt rigtig dårlig oplevelse og den stjerne jeg har givet er de ikke værd.

PAS PÅ!

I første omgang fik jeg en sublim service fra firmaet da jeg bestilte en ladcykel med el-motor. Til at starte med fik jeg at vide at der var ca. 3 ugers leveringstid, men da jeg henvendte mig efter de aftalte 3 uger fik jeg at vide at jeg skulle regne med yderligere en uge, da den uge var gået henvendte jeg mig igen og fik samme svar... dette fortsatte i lang tid. Jeg bestilte min cykel i starten af september og jeg modtog den først i slutningen af november. De aftalte 3 uger blev altså til 12 uger...

Men der slutter historien ikke. En ting er at de ikke overholder leveringstider - dette kan der være flere grunde til. Da jeg endelig fik cyklen, gik der kun kort tid inden den gik stykker, således at bremserne ikke virkede - efter længere tids tovtrækkeri, hvor jeg var nødt til at henvise til købeloven, hentede de endelig cyklen, reparerede den og sendte den tilbage. Efter at have modtaget cyklen retur, gik der kun kort tid, så blev forbremsen defekt. Den besked jeg fik da jeg henvendte mig var at de ikke kunne tilbyde mig at hente og bringe min cykel frem og tilbage hver gang der var et problem, men de kunne da godt sende mig nogle dele, så jeg selv kunne reparere min cykel... Det var i starten af april, og i skrivende stund, afviser de stadigvæk at hente cyklen.

Til slut skal det siges, at jeg kan se at der er mange, der er rigtigt godt tilfredse med cykelbanditten - det er jeg glad for at se, bare sørg for at jeres cykel aldrig går i stykker...

Jeg er oprigtigt ked af at jeg er nødsaget til kun at give dem en stjerne, men jeg føler mig virkeligt dårligt behandlet. Jeg håber på at ingen andre får samme dårlige oplevelse som jeg har haft.

Reply from cykelbanditten.dk

Vi beklager endnu engang den forsinkede leveringstid på cyklen, men resten af forløbet er ikke korrekt!

Du oplevede problemer med dine forbremser på cyklen. De krævede efterspænding og smøring, der var i princippet ingen fejl på dem. Vi bragte din cykel tur/retur med fragtfirma til en værdi på 2200 dkk uden indvending. Da du henvendte dig igen med en reklamtion på diverse problemer som knækket bagskærm, svigtende bremser, knækkede eger etc. har vi flere gange forsøgt at finde ud af hvad der præcist er galt med cyklen.
Vi har tilbudt dig fra starten at, vi afhenter cyklen ligesom første gang og godkender vi din reklamation repareres den og vi dækker fragten. Hvis ikke skal du selv afholde udgifter til fragt og evt. reparation.
Vi har svaret på dine mails med et par dages mellemrum så det lange forløb er ikke vores skyld. Nu har vi så hentet cyklen for anden gang og netop fået den ind af døren og det er godt nok lidt af et chok.

Cyklen er total misligeholdt. Du har købt en budgetcykel og sådan en kræver vedligeholdelse, især hvis den bruges dagligt over vinteren. Denne cykel er slet ikke blevet vedligeholdt, tværtimod. Kæde, kabler eller cykel generelt er aldrig blevet smurt eller vasket. Der er knækkede eger i baghjulet, kabler er knækkede/bukkede pga. sammenstød eller andre stød, bagskærm er knækket etc. Grunden til at dine forbremser ikke virker er til dels smøring og til dels knækkede/bukkede kabler. At egerne skulle knække fordi du bruger låsen som parkeringsbremse afvises. Det kan ikke lade sig gøre med mindre man bruger stor fysisk vold.
cykelbanditten.dk

Fantastisk Service til både dig og din Cykel - If you get it done here, You don't have to get i done anywhere else :D

Jeg bor inde i byen, hvor jeg er utroligt afhængig af min cykel. Jeg har været hos diverse cykelhandlere i byen, hvor jeg gang på gang oplever, at de laver et halvfærdigt arbejde med attitude på. Jeg måtte prøve noget nyt - især med 6 punkteringer på et halvt år, et af dem inden for 10 min. efter jeg havde forladt butikken gående! - og det nye blev CYKELBANDITTEN. Fra jeg træder ind i butikken, til at jeg kommer for at hente min cykel igen, får jeg top professionel behandling og så med et smil på. Min cykel og jeg smiler nu begge meget stort.

Derudover er priserne helt fantastiske for en studerende som mig. Det er absolut ikke sidste gang jeg og min cykel kommer forbi.

Ekstrem god service

Jeg prøvekørte en Fixed-gear cykel for en uge siden, men var ikke så vild med den. Jeg ville prøve en anden de havde, og han bad om et par dage til at samle den. Jeg tog ind og prøvede den, og regner med at købe den snart. Gennem hele forløbet var jeg mødt af smilene ansigter, og glade mennesker.

Ordkode:9898

Sløv service

Cykelbanditten Aarhus

Det hele startede med at de ikke ringede til mig som lovet. Jeg skulle have haft min cykel inden juleferien, men da de ikke ringede gik jeg selv ind i butikken d. 27 december - hvor jeg så ser at min cykel er samlet og klar til mig (og de havde IKKE ringet og informeret mig)
Da jeg tager et kig på cyklen ser jeg som det første at bagskærmen har en synlig bule, hvor jeg så nævner det for den meget trætte sælger. Han siger: hov det har vi ikke set - det skal lige siges at cyklen havde de selv samlet til mig.
Nå, men han tilbyder mig så et afslag i prisen hvorefter jeg selv forslår en ny skærm, da jeg synes det er forkert at købe en dyr cykel med en bule fra start.

Han får bestilt en skærm til mig, hvor der ca. vil gå 3 uger før den kom hjem.. Fint med mig, og det passede også med at min cykel kunne få sit gratis tjek. Sælgeren siger at de vil ringe når den er kommet hjem

Efter en måned og ingen opkald fra cykeldillen går jeg ind i butikken for at høre hvad der sker. Jeg møder en anden sælger der kigger lidt forvirret efter min bestilling - altså kan han ikke finde den og lover at ringe til mig når han finder ud af noget.

Han ringer naturligvis ikke, og jeg ringer derfor selv tilbage. Han skyder skylden på dem i England, og lover at rykke dem for skærmen. D. 18 Februar går jeg så ned i butikken igen for at hører hvad der sker, og den midlertidige butiksbestyre siger at jeg bare skal komme ind med min cykel onsdag hvor jeg tager på ferie og så lover han at den er klar til mig mandag - vel viden at skærmen ikke er ankommet til butikken.

Jeg afhenter først min cykel fredagen efter, da jeg ikke skulle bruge den før. Da jeg kommer ind i butikken står den total urørt!!! Den midlertidige butiksbestyr skylder endnu engang skylden på dem i England - jeg er bare SKIDE træt af at de ikke har ringet og informeret mig om det. Han sagde at han ville have gjort det, men fik det bare ikke lige gjort!?

Jeg behøver vidst ikke fortælle mere, men nu ca. 3 måneder senere er min skærm endelig ankommet og Cykeldillen ringede til mig for første gang som lovet!

Henrik Eiberg and Johan Leschly Boesgaard found this review useful

cykelbanditten.dk

Just ridin' my bike. Lookin' sweet. I'm a happy customer...

Jeg har løbende haft kontakt med Cykelbanditten i Aarhus, og der er de bare helt vildt søde og meget villige til at hjælpe med alt hvad det skulle være. De har et super godt udvalg af cykler i alle mulige farver, modeller og grader af flashyness - der er noget til enhver cyklist! Gennemgående er der kun en ting til fælles for alle cyklerne: de er flotte og de skiller sig ud på hver sin måde. Jeg synes det er fedt, hvis vi med initiativer som dette kan understrege, at vi danskere altid har været glade for at cykle, og at vi ikke er bange for at bruge vores cykel til at udtrykke vores individualitet! Ydermere er det mit indtryk, at cyklerne ikke bare ser godt ud, men også er i rigtig god kvalitet - og skulle der være et problem bliver man altid hjulpet med en selvfølgelighed, og et smil.

cykelbanditten.dk

Fin service med lidt benarbejde

Købte en cykel fra Nørrebrogade i sommers - den raslede lidt i gearene da jeg prøvede den, men de fiksede den på et par timer, så den i det mindste ikke raslede i alle gear, og jeg fik så at vide, at jeg kunne komme ned med den et par dage efter. Da jeg så kom derned igen, fik jeg at vide, at jeg i stedet skulle køre til Fredensgade, da Nørrebrogade ikke havde ekspertisen til den type gear. Fredensgade havde så derimod et par dages ventetid, men i det mindste blev det fikset helt uden problemer.

Billige cykler

Det er dejligt, at der endelig er kommet et sted, hvor det er muligt at købe en ny cykel, som ikke koster kassen. Desværre får man også hvad man betaler for. Min cykel haft nogle skavanker. Heldigvis er de søde i butikken til at fixe den igen.

cykelbanditten.dk

Venligt personale, med interesse for hvad de laver.

Jeg har brugt Cykelbandittens butik på Nørrebrogade og hjørnet af Jagtvej og Åboulevarden. Og begge steder møder jeg personale, der virkelig brænder for den kultur som butikken har som omdregningspunkt.
Ikke haft noget at sætte en finger på, hvis jeg har haft et problem med min cykel, der er købt der, så har de altid være rare til at fixe det.

cykelbanditten.dk

FED CYKEL, knap så fed oplevelse

Jeg fandt min cykel hos cykelbanditten Aarhus. Jeg fik lavet nogle få lækre detaljer ved den, og den blev møg møg møg fed!!! Desværre har jeg ikke cyklet så meget på den, da min højre pedal hele tiden ryger af, mine eger blive hurtigt løse og så punkterer man jo. I har været søde til at hjælpe, men den fungerer stadig ikke rigtigt. Men som sagt, er det jer der har de fedeste cykler!!!!

Episk

Altid god service, hurtig levering. Derudover masser af produkter som passer til både den vilde hipster cykel, samt den gamle damelåge. Både webshoppen og de fysiske butikker er overskuelige og de hjælper, både mundtligt og via mail, med spørgsmål.
Kan klart anbefales..

Trustworthy :)

Troværdig og super betjening.

Rigtig godt

Det er bare et godt sted

cykelbanditten.dk

Fantastisk service! (og hurtig)

CB er en mega fed virksomhed. Jeg som elsker cykel udstyr i mange farver, er det den perfekte butik. CB sælger virkelig fede ting, som samtidig er i en veldig fin kvalitet! - jeg kunne godt finde på at bruge mange penge hos CB i fremtiden :D

God service i øjenhøjde

Jeg synes CB har nogle fede cykler og dele dertil og jeg de gange jeg har været derinde har de været super imødekommende og til at tale med ift. min efterspørgsel.

Godt koncept

Hold jer langt væk!

Super dårlig oplevelse! Kundeservicen er simpelthen så ringe og cyklen blev ikke korrekt spændt ved køb, så cyklen gik i stykker, men cykelbanditten ville ikke reparere uden betaling. Cyklerne ruster væk og kæden skal strammes konstant fordi kvaliteten er så ringe. Jeg har haft ufattelig mange reparationer på cyklen og har simpelthen valgt at købe ny igen, fordi det ikke er et holdbart produkt. Jeg kommer ikke igen.

Morten Gansler Vinkel, Henrik Eiberg and Johan Leschly Boesgaard found this review useful

Hej Tine,

Vi er da kede af at høre at du har haft en så dårlig oplevelse.
Vi er dog meget interesserede i at høre lidt mere om din oplevelse så vi, eventuelt, kan hjælpe dig og, som minimum, sørge for at andre kunder ikke få den samme oplevelse.
Hvor længe efter dit køb havde du din cykel til det første gratis service?
Kan du uddybe hvad der var så ringe ved den kundeservice du fik?
Vi håber at du vil svare på ovenstående og derudover håber vi din nye cykel lever op til dine krav...

På forhånd tak

Ungt og nemt

Cykelbanditen har god service, rimelige priser og man føler sig altid velkommen ideres butikker.

Høflig og kyndig vejledning

Cykelbanditten har et stort udvalg af cykler til alle priser. Personalet er hjælpsomt og de ved hvad de snakker om!

cykelbanditten.dk

Masser af smil, gode råd og lir

Der er altid højt til loftet hos banditten!

cykelbanditten.dk

Nogle problemer med mit cykelkøb men med vilje til at gå distancen for kunden!

Jeg vil lige ligge ud med at sige at jeg har købt to cykler der og overordnet set meget tilfreds.

Jeg har dersværre haft en del problemer med min sidst købte cykel. Uden at gå i dybden, har der været nogen selvbeskyldte men også produktionsfejl og andet skidt. Det har været træls da der har gået meget tid med frem og tilbage i butikken, finde tid og få dele hjem. Men evig og altid har de været sød og hjælpsomme. Som forbruger nu igennem mit 27 år gammelt liv, ved jeg, at sommetider er man uheldig og set igennem en længere periode vil der være vise produkter man kommer til at have problemer med. Det der bestemmer oplevelsen, er servicen - og i mit vedkommende har den altid været tip top..
Et stort tak skal der lyden til Tim og de andre drenge på Nørrebro!

cykelbanditten.dk

Cykelbanditten lever op til sit navn!

Efter 40 år burde jeg vel vide at man ikke skal dømme på det ydre men alligevel faldt jeg for det unikke design der helt sikkert er på mange af cyklerne fra Cykelbanditten men øv, hvor blev jeg fælt overrasket og efterfølgende meget skuffet.

Jeg købte 2 cykler cykler samtidig 30. marts 2012 og her følger historien fra den ene for ikke at gøre det for langt. Kun få måneder efter var alle skruer rustne og mine dæk var slidt, så voldsomt at de SKULLE skiftes, da punkteringer var daglidag - Jeg havde vel og mærket kun kørt 2-3 km om dagen. Efter længere mail korrespondance med Cykelbanditten erkendte de langt om længe at deres dæk var af meget dårlig kvalitet og de ville gerne skifte dem. Desværre ville de kun skifte det ene, hvorefter jeg igen havde en lang mail korrespondance og i mangel på tid valgte jeg at acceptere at købe det sidste dæk til deres kostpris (sagde de). Alt var fint og jeg var ikke 100% tilfreds men kunne leve med løsningen.

Kun få uger senere var der vand i mine dæk og fælge, meget vand! - Igen kontaktede jeg Cykelbanditten, da jeg gennem min mange på cykel aldrig havde oplevet noget lign. (Det skyltes ikke fladt dæk) og her startede endnu en marathon mail korrespondance, som ender med at Cykelbanditten skriver "Dæk er ikke vandtætte så de kan godt optage vand såfremt de er flade. Det kan tilgengæld være lidt bøvlet at tømme dem igen da man skal have dækket af. Det vil vi gerne hjælpe dig med såfremt du ønsker." - Det var jo dejligt de gerne ville hjælpe men som der også stod i mailen ville det nok ske igen og straks kunne jeg se mig selv på "service" besøg jævnligt, hvilket jeg ikke var indstillet på. Så jeg ville have en anden løsning, det var ikke muligt, da de mente vand i dæk var en normal ting!

Efter alt for meget tid brugt og rigtig mange mails gav jeg op. Jeg ville med stor sikkerhed få medhold ved at gå til forbrugerrådet. Det kræver dog mere end jeg gider. Jeg er heldig stillet, at jeg har ressourcer til at købe en anden cykel og jeg ville aldrig have samvittighed til at sælge den "nye" cykel jeg har købt hos Cykelbanditten som brugt for der ville være alt for meget som fortsat kunne gå galt.

Jeg er klar over at man ikke får verdens bedste cykel til den pris (ca. 3500) men jeg havde forventet at den holdt mere end 6 mdr. Efterfølgende har jeg mødt alt for mange der har haft samme oplevelse med cykler der falder fra hinanden, ruster og andre kedelige problemer - Så jeg håber dette må være en advarsel for andre, da der findes rigtig mange andre der sælger gode cykler til en fornuftig pris.

Jeg lod mig desværre lokke af det flotte ydre men glemte at tænke på resten - desværre, så i dag har jeg det jeg vil kalde en "Kina cykel" stående som aldrig igen kommer i brug.

mvh
Henrik

Morten Gansler Vinkel and Henrik Eiberg found this review useful

Hej igen Henrik,
Vi gør meget ud af, konstant, at forbedre vores egne produkter og samarbejder tæt med vores leverandører på forbedringer på de modeller vi ikke selv producerer. Den cykel du omtaler er ikke en vi selv producerer så vi vil selvfølgelig videregive dine informationer til vores leverandør så vi, i samarbejde med dem, kan sikre os at andre kunder ikke skal få samme unikke oplevelse som dig med flade dæk med vand i.

Og du kan tro vi ynder udelukkende at have tilfredse kunder hvilket vi mener vi har forsøgt i dit tilfælde også, men det lader sig bare ikke gøre hver eneste gang.
Din oplevelse kan, forhåbentlig, istedet benyttes til at sikre en bedre oplevelse for andre kunder fremover.

Mvh Cykelbanditten

Gode, solide, billige cykler

Man får meget for pengene, de ansatte er søde og servicemindede, og de har godt design.

Det spiller bare!

God service, godt udvalg og hurtig levering

cykelbanditten.dk

Ubetinget mest übercool'e cykelhandler in town!!!!!

Det var som om denne cykelhandler straks hørte mine bønner om, at Amsterdams frontlad skulle komme til Dk...og Vupti - Er SÅ glad for mit frontlad, og alt mit andet gear fra 'Banditten'. ;D

JEG HANDLER DER ALTI ALTI

Cykelbanditterne har styr på deres ting. Ligesom KIDD gør sin ting på dronning louises bro, gør Cykelbanditten deres ting for "fixie riders" som mig.
Der er altid en super service og stemning i butikkerne, samt et super professionelt team der kan vejlede dig igennem køb af diverse cykel dippe dutter og andet lir.
Derud over kan de skaffe stort set alle vare hjem fra nettet, hvis man spørger dem pænt, så man er sikker på at få nogle dele der passer cyklen i ordentlig kvalitet.
MEGA TUMBS UP HERFRA

Perfekt service!!

Da jeg var inde i cykelbanditten Amagerbrogade fik jeg fed service selv jeg ikke skulle købe noget. Jeg er selv i gang med at bygge en fixie og fik en masse gode råd til hvad man skal købe og ikke købe.
FED SERVICE!!!

cykelbanditten.dk

Har aldrig fået så god service i en Cykelbutik.

Jeg har købt to cykler på Vesterbro Torv og har været fuldt ud tilfreds og altid blevet mødt med et smil. Cykelbanditten kan klart anbefales.

Arrogante hipster-sælgere

Var inde at se på nedsatte cykler i Cykelbanditten på Nørrebrogade. De reklamerede med halv pris i forhold til normalpris. Den første dag fik jeg oplyst at den cykel, jeg var interesseret i, kostede 1650 kr, hvilket passede med prismærket på cyklen, som lød på 3300 kr. Næste dag, da jeg kom tilbage for at købe cyklen, kostede den pludselig 2200 istedet, og sælgeren tillod sig endda at stå og strege den oprindelige pris ud foran os, og anklagede mig endda for at lyve omkring prisen. Sælgerne opførte sig meget arrogant, med undtagelse af ham, som gav mig den oprindelig pris. Han holdt sig belejeligt i baggrunden.

Jeg købte selvsagt ikke nogen cykel hos Cykelbanditten.

Hej T.T. Hoang

Vi har vendt situationen med butikken og du er blevet fejlinformeret en pris af vores butikselev første dag på 3300 dkk. Det beklager vi og det gjorde han også overfor dig dagen efter. Vi har langt fra opfattet situationen som dig og har ikke anklaget dig for at lyve. Vi vil gerne tilbyde dig cyklen til den oprindeligt tilbudte pris på 1650 dkk.

Jacob

Verdensklasse service og pris

Jeg købte for nylig en SE Draft Coaster med møg smart automatgear på hos Cykelbanditten på Nørrebrogade.

Jeg kan varmt anbefale butikken, personalet og mest af alt min cykel.

Jeg ledte flere steder men fandt ikke en så fed cykel i den kvalitet til den pris andre steder...

Så klart en varm anbefaling fra min side

Elsker min Cykelbanditten cykel

Jeg er den glade ejer af en Herskind Black Classic fra Cykelbanditten.
Jeg købte den i deres butik på Vesterbro Torv og har slidt byens cykelstier ned siden i sommer.
Jeg har barnesæde på og er ret afhængig af min cykel og det har den mere end levet op til.
Der har intet været med cyklen siden jeg købte den og glæder mig over at køre på den hver dag.

Og så gør det jo heller ikke noget at det matsorte stel og de fede detaljer gør den lidt federe end alle de andre klassiske damecykler der kører rundt derude...

Baghjul

den 02-10-2012 bestilte jeg en ladcykel og fik at vide at der var 2 til 3 ugers leveringstid jeg fik cyklen 28-11-2012,men nok om det jeg var glad for min nye cykel og det var vores 11 års gamle hund han nød at kunne sidde på laddet når vi cyklede rundt havnen,men lykken var kort efter 14 dage knækkede der 5 eger på baghjulet på en tur rundt havnen ,jeg havde langt hjem, så jeg afleverede cyklen til en lokal cykelhandler og fik den lavet,jeg ringede til cykelbanditten og spurte hvad jeg skulle gøre med regningen på 243 kr.der fik jeg den besked at det var ikke deres politik at bruge lokale værksteder,men jeg kunne sende regningen så ville de se på det.men i skriverens stund har jeg ikke hørt noget endnu,men der skulle ikke gå langt tid før den car gal igen denne gang røg der mange eger,jeg ringede til cykelbanditten og spurte hvad nu det vidste han da ikke men han vilde finde ud af noget,han lovede at kontakte min inden nytår eller lige efter,jeg gik og ventede på besked,den 07-01-2013 sagde konen at jeg måtte jo gå ned til den lokale igen jeg huskede jo ventetiden da jeg bestildte cyklen ,så jeg afleverede den og fik den lavet 805 kr, så den 09-01-13 var de færdig med at holde nyt år,jeg fik en mail hvor der stod at jeg skulle sende baghjulet til Holland,men det var jo for sent, den var lavet jeg har jo ikke købt en ny cykel for at gå og se på den.hunden og jeg kan atter cykle rundt havnen.Peter og blaki

Reply from cykelbanditten.dk

Vi skal først og fremmest beklage den længere leveringstid på cyklen, som i dog blev gjort opmærksom på.
Vi betaler ikke for reparation eller service af varer hos tredjepart. Eger der knækker kan skyldes mange ting. Vi har ikke har mulighed for at vurdere jeres reklamation og har derfor svært ved at vide præcis, hvad der er sket. Men at et cykelværksted har skiftet nogle eger og at der så ryger flere umiddelbart efter bør ikke kunne ske, da hjulet skal rettes op, hvilket det kunne tyde på, at jeres ikke var blevet hos jeres lokale cykelhandler. Men igen det kan vi ikke vurdere 100% uden at få hjulet ind. Hvorledes er i blevet lovet, at vi ville kontakte jer inden nytår. Det kan jeg ikke se i historikken.
cykelbanditten.dk

Jeg ledte efter et specifikt hjulsæt, som jeg ikke kunde finde hos nogle cykelhandlere online. Jeg fik hurtigt svar på min forespørgsel til Cykelbanditten og blev meget proffesionelt guidet ang. ekstraudstyr og detaljer ved hjulsættet. Jeg bekræftede at ville købe hjulsættet og 3 dage efter kunne jeg afhente dem i deres butik!

Cykelbanditten kan klart anbefales!

cykelbanditten.dk

VIrkelig dårlig service og inkompetent vejledning

Vi forelskede os i en Family Fast El-ladcykel fra cykelbanditten og da vi bor i Vendsyssel ville vi købe den online. Det skulle vi aldrig have gjort. Hele forløbet blev præget af aldrig at få ren besked, ikke kunne få fat i de rigtige mennesker og ikke blive hørt.
Samling af cykel og især KUNDESERVICE var venstrehåndsarbejde og virkelig nedladende. Vil ALDRIG anbefale dem, selv ikke til vores værste fjende!
Førløbet er i korte træk som følger:

1. I første omgang skriver vi nogle mails til webshoppen, som vi får nærmest ubehøvlede svar tilbage på. (ang. om et babysæde passer i kassen).
2. Så bestiller vi cyklen og får besked om at der er længere leveringstid, nemlig ca. 1 måned.
3. Efter 5 uger ringer vi og får besked om at leveringen af batterierne er forsinket
4. Næste gang vi ringer får vi besked om at cyklerne ikke er hjemme
5. Næste gang vi ringer får vi besked om at batterierne kun kommer hjem, når der er bestilt en vis mængde cykler (Vi er selvsagt MEGET forvirrede og bliver flere gangene henvist videre til andet nr eller bedt om at skrive e-mails, hvilket vi også prøver) Bliver ligeledes utallige gange lovet opdatering, men det sker aldrig!
6. Efter knap 10 uger modtager vi cyklen. Pengene blev trukket 4 dage før vi modtager den, og ikke ved afsendelse (som det står i Deres betingelser).
7. Ved levering mangler sort overdække til kassen, og da jeg skriver og spørger til det, ved den person jeg skriver med tilsyneladende ikke hvad jeg taler om og tror det er kalechen, der mangler. Jeg får efter et par mails forklaret det og modtager det efter 2 dage. (Eneste positive oplevelse)
8. Vi opdager at bagfælgen er skæv og herefter følger et meget besværligt reklamationsforløb, hvor det lykkes os at få chefens e-mail adresse efter at have talt i telefon med flere forskellige, der fralægger sig ansvaret.
7: Chefen læser tilsyneladende ikke hvad vi skriver, (og vi kan kun få lov at tale med ham pr. e-mail) og svarer derfor i øst, selvom vi spørger i vest. Han er anklagende, mistroisk og nedladende! Tror ikke på at der er noget galt, før de har fælgen tilbage hos dem, selvom vi har sendt videoklip.
9. De beder os om depositum på 3000,- for at levere ny bagfælg som vi selv skal betale for at få skiftet. Ydermere siger de at dette er vores egen skyld da vi ikke har fortalt at vi ikke selv kunne skifte den; det havde vi så 2 mails tidligere, men det læste han åbenbart ikke.
Han henviser selv til deres betingelse, for at begrunde at de ikke vil betale andre for at udbedre fejl. Og da vi kommenterer at det ikke står deri, for vi et meget nedladende svar tilbage om at de jo ikke kan skrive alt deri (nej men hvorfor så henvise til det?)
Desuden opdager vi at cyklen er samlet forkert... Der sidder et bremsekabel i stedet for et gearkabel, samt et defekt bremsekabel, og da vi konfronterer ham med det, er han igen nedladende og undvigende og hverken til at hugge eller stikke i.
Vores oplevelse er at han nedtoner vores problem og går i forsvar i stedet for at yde kundeservice og lytte til os!
Så alt i alt en virkelig dårlig og urimelig behandling som medførte stor irritation og stort besvær for kunden.

Reply from cykelbanditten.dk

Vi skal først og fremmest beklage den længere leveringstid af cyklen og jeres opfattelse af kommunikationen om dette. Jeg har tjekket vores historik og at i oplever vores kommunikation som ubehøvlet er jeres fortolkning, som vi kun kan stille os dybt uforstående overfor.

At pengene skulle være hævet før afsendelse kan vi ikke få til at stemme.

Hvad angår resten er forløbet er vi langt fra enige.

Da i opdager at bagfælgen muligvis er skæv og henvender jer med denne reklamation foreslår vi, at i filmer en video af fælgen. Dette gør vi for at have chancen for at kunne udbedre skaden uden, at skulle have cyklen ind på vores værksted. Forhåbentlig også for at kunne få jer ud og køre hurtigere.

Vi har meget svært ved at vurdere om det faktisk er en reklamation udfra videoen og hvad der har forårsaget den eventuelle skade.

Istedet for at få hele cyklen ind på værkstedet kan vi løse problemet langt hurtigere ved at sende jer et nyt baghjul. Vi vælger ikke at skulle acceptere den eventuelle reklamationen før vi udskifter delen, fordi vi godt kan forstå jeres frustration omkring den sene levering og meget gerne vil have jer glade ud og køre asap. Så vi tilbyder jer at sende et nyt baghjul som i kan udskifte med det samme. Det er desværre en meget dyr del et baghjul til en Family Fast og når vi ikke bytter delen ligeover, som man normalt gør, når fejlen er fundet, beder vi om et depositum for det hjul vi skal sende.

Vi har stadigvæk ikke modtaget jeres originale baghjul og har derfor ikke haft mulighed for at vurdere reklamationen. Men det er også underordnet for vi har jo valgt at acceptere jeres reklamation inden. Såsnart vi modtager hjulet sletter vi reservationen på jeres kreditkort på de 3000 dkk, som vi har brugt som depositum.

Hvad angår yderstrømpen på gearkablet, der er bremsekabel er det som tidligere nævnt med fuldt overlæg, at vi har valgt dette. Sådan kommer alle ladcyklerne og ikke en fejl i samlingen som i antyder.

Vi har i vores kommunikation henvist til vores reklamationsregler og guide til service, og nej der står ikke direkte, at vi ikke tilbyder at få udbedret skaden hos tredjemand, som vi så dækker for, men det vil vi tage til eftertragtning, hvis i føler det bør stå der.

Ubehøvlet, nedladende, anklagende og mistroisk kommunikation og håndtering af sagen er milevis fra vores opfattelse af den kundeservice vi yder og sagens forløb.

Vores tilbud om kompensation på 500 dkk iform af gavekort fordi i har haft tredjemand til at udskifte baghjul selvom vi inden skrev at vi ikke dækkede det, er stadig gyldigt.

effektiv og hurtig

Hurtig behandling af ordre. Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtigt at finde den vare man skal bruge.

Overskueligt, nemt og kvikt

Overskuelig butik og levering til tiden

cykelbanditten.dk

Fed cykel og super service

Jeg fik en af bandittens Tokyp Bikes i fødselsdag sidste år. Jeg bruger den hver dag til og fra arbejde og den kører som en drøm. Jeg har været nede og få lavet service i butikken på Nørrebrogade og få skruet skærme på efterfølgende og servicen har været sublim, så Cykelbanditten kan jeg anbefale på det varmeste...

Review by confirmed purchaser

Cykelbandi​tten skal ha' kæden smurt

Den 27/11 bestilte jeg en cykel til kæresten i fødselsdagsgave fra Cykelbandittens hjemmeside. Jeg hørte ikke noget i over en uge men kunne se, at betalingen var blevet godkendt. Jeg skrev derfor til Cykelbandittens webbutik og fik at vide per mail, at det var ærgerligt, men cyklen jeg havde bestilt både var udsolgt og udgået!
Jeg bestilte så en anden cykel den 4/12. Skrev flere mails til webbutikken om alt gik godt med bestillingen. Fik at vide, at jo det gik fint men cyklen skulle ligesom bygges op fra bunden. 9 dage efter bestillingen, fik jeg en mail hvor der stod, at nu var cyklen pakket og klar og skulle hentes af fragtmanden. Fint. Jeg fik et link hvor jeg kunne følge leveringen. Dog blev der oplyst den forkerte fragtmand, hvorfor jeg igen skulle skrive til webbutikken. Fik at vide den rigtige hjemmeside hvor jeg kunne følge leveringen og der står cyklen åbenbart stadigvæk. Det er nu den 19/12. Der er gået 15 dage siden bestillingen. Der er ikke tegn på, at cyklen er kommet tættere på. Kæresten venter på sin gave, men er også snart ligeglad.
Til sidst fik jeg en mail fra Cykelbanditten om, at "Til aller sidst kan vi ikke lade være med at blære os med at vi for 2. år i træk er nomineret til E-handelsprisen."
Tja...

Hej Andrew,

Mange tak for din anmeldelse, som vi i den grad kan bruge konstruktivt.

Vi vil forsøge at svare kort og kronologisk på din anmeldelse.

Vi har gravet lidt i sagen.
At du ikke får nogen melding fra vores kundeservice før en uge efter bestilling er bare ikke godt nok.
De undskylder det med at de forsøgte at finde den cykel du havde bestilt, men derfor skulle du stadig have svar - det beklager vi selvfølgelig.
At det har taget så lang tid at få den anden cykel du bestilte ud af døren kan vi kun beklage og undskylde som en svipser. Vi afsender utrolig mange ordre dagligt og har mange mekanikere igang til at samle cyklerne og få dem sendt afsted. Så hvorfor det har taget så lang tid med din kan vi ikke svare på, men kun beklage.
At vores fragtleverandør så oveni købet også fejler er jo dybt beklageligt. Vi benytter os af De Danske Fragtmænd og GLS og de plejer nu at være til at regne med, men åbenbart ikke i dette tilfælde.
Vi har haft fat i dem og de siger de har forsøgt at levere cyklen d. 17, men uden held og at de vil forsøge at levere den igen idag. Det er ikke godt nok at den først bliver leveret nu og den har vi taget med dem.

Endnu en gang kan vi kun beklage den ringe service du har fået og håber at du vil give os en chance igen på et senere tidspunkt til at bevise at vi oftest leverer super service.

Lad os endelig høre fra dig hvis du har kommentarer til ovenstående.

Håber selvfølgelig at kæresten bliver glad for cyklen og at I får en god jul...

Mange hilsner

Tillid