We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (72)

lidt utilfreds med leveringen

Er lidt ked af at skulle afhente pakken på posthuset havde skrevet den skulle afleveres til mit arbejde

Reply from Cykelshopper.dk

Jeg tror det må bero på en misforståelse. Du havde bestilt leverings metode: "Post Danmark UDEN omdeling". Dvs. at du selv skal afhente din pakke på enten Posthuset eller i Døgnpost. Post Danmark har to forskellige leverings metoder og dertil forskellige priser. Du sparer ved selv at afhente pakken.
Hvis du ønsker at få pakken bragt enten hjem eller til dit job, skal du bestille "MED omdeling".
Håber du alligevel er glad for dit cykelregnslag - vi har jo desværre god brug for det i disse dage!

CYKELSHOPPER.dk
Kitty

Review by confirmed purchaser

Hurtig og venlig betjening!!

Hurtig og venlig betjening!!

Review by confirmed purchaser

Super hurtig levering af den ønskede cykeltaske

Der er rigtig Angel cykeltasker at vælge imellem, min er til at rulle op og kan klikkes af og tages med ind i butikker.

nemt, sikkert og ligetil

betjeningen på hjemmesiden er nemt, siker og ligetil og så har de nogle produkter andre ikke har.

Fortrinelig betjening

Hurtig og præcist

Review by confirmed purchaser

Fin hjemmeside og hurtig levering

Indkøb på cykkelshopper forløb fint og hurtig levering.

Perfekt.

Nemt og hurtigt.

Fair pris på fragt.

Super service og fair pris på fragt.

Godt

God process

Juleaften tirsdag d. 18 september

Jeg fik en dejlig overraskelse her til aften.Jeg havde fundet og bestilt hvad jeg håbede var en cute og smart cykeltaske til min nye og dyre cykel.
Cykelshopper har nogen lidt anderledes og feminine tasker , både til foran og bagpå en cykel.
Efter at have valgt ( det var svært ! der var mange ! :-) ) bestilte jeg den mandag og regnede med at der ville gå mindst 3 dage. Aftenen efter kom ejeren selv forbi med min taske ...han bor ikke langt fra mit hjem. Fedt ! Cykeltasken er SÅ fin ...dametaske / cykeltaske med focus på små detaljer...alt er gennemtænkt.

Review by confirmed purchaser

ok ... men lidt lang leveringstid

- jeg bestilte et regnslag - kvaliteten er uovertruffen :-) ... meeen en uge fra ordre til levering er lige i overkanten.

Review by confirmed purchaser

Service ud over det forventede

Da jeg i flere dag ikke havde kunne nå at hente bestillingen pga arbejde fik jeg den bragt uden jeg bad om det. Det er da service.

Super god service

Jeg fik en god personlig service da jeg ikke lige kunne finden det jeg skulle bruge. Helt klart et sted jeg vil handle igen.

Fuldt tilfreds

Nåede lige at hidse mig op i det røde felt fordi butikken var lukket, da jeg kom for at afhente. Da jeg kom hjem, var mit regnslag afleveret på adressen - så var jeg glad igen. Jeg er en dinosaur, som ikke går med internet på mig, så jeg havde ikke nået at læse besked derom. Herligt regnslag :-)

Alt som lovet

Har intet at bemærke. Alt var som det skulle være

Review by confirmed purchaser

let, nemt og hurtigt-ingen problemer

Det punkede bare

Super!

Der er så mange fede varer.

Fed cykeltaske

Første gang jeg har handlet hos cykelshopper og jeg er bestemt ikke blevet skuffet.. Jeg eeeelsker min nye cykeltaske og jeg vil bestemt anbefale siden til mine andre venner..

Review by confirmed purchaser

farverige dejlige super cykeltasker t indkøb

Kitty guidede mig perfekt t de rigtige cykeltasker t min elcykel selv om jeg ringede midt i middagsmaden👍 de kom lynhurtigt, og overgik mine forventninger mht farve, størrelse, og superpris. Har længe længe ledt efter cykeltasker der ikke var kedelige grå/sorte og kostede en bondegård, og endelig fandt jeg tilfældigt cykelshopper på nettet der turde.
Hilsen Vibeke århus

Rigtig god service

Leveringen gik ikke så hurting som forventet, og derfor blev købet leveret personligt og leveringstiden blev overholdt. Flot service.

Review by confirmed purchaser

Hirtig levering lige til døren ;-)

Service minded

Rigtig fin service. Vi fik varen med det samme.

Review by confirmed purchaser

Det var først skidt men så godt igen

Fin hjælp.Den jeg bestilte var der ikke men det var måske heller ikke den rigtige til min cykel og fik hjælp til at finde den rigtige.Det var i showroom på FRB.Fik de reflekser jeg havde bestilt.

Perfekt

Alt fungerede perfekt og lige efter bogen. Ekstrem hurtig levering!

Review by confirmed purchaser

Hurtig, overskuelig på nettet, festlig.

Jeg har fået et par fantastiske cykeltasker, som alle ser på med beundring. Vigtigere er at de fungerer, passer til min cykel og er af godt materiale. Levering samme dag som bestilt! Mere end hurtig.

manglende info vedr. ferielukket

Det var super nemt at bestille vare på jeres hjemmeside, men da jeg bestilte varen troede jeg at i kunne levere med det samme. Først efter at jeg havde bekræftet ordren kom der info om at i havde lukket nogle dage. Dette synes jeg var noget irriterende da jeg skulle bruge varen til gave.

Top produkter og service

Hvad enten det er i telefonen, over email eller personlig betjening i showroom, er service niveau og produkter 1. klasse.

just perfect

Det er den bedste service jeg har fået i mange år. Kan kun sige WOW.

Hurtig og kompetent betjening

Efter jeg kom ind i butikken og forklarede om mit behov for hjælp, fandt man hurtigt frem til den helt rigtige model i regnbeskyttelse for mig.
Smart og hurtigt betalingssystem med iPad og hot-spot.

Review by confirmed purchaser

Intet at sætte en finger på

Nemt at bestille og betale, hurtig bekræftelse og levering. Intet at sætte en finger på.

Virker nemt og overskueligt

Tog ingen tid at bestille og det blev leveret hurtigere end jeg kunne trykke bestil.

MEGET glad og tilfreds med varerne.

Evt. forslag om at billederne af tasker også indeholder billeder af hvordan de ser ud inden i.

Review by confirmed purchaser

Rigtig fin service. Blev ringet op, da min cykeltaske ikke var på lager så jeg enten kunne vælge en ny, en anden størrelse eller vente til næste bestilling. Så rigtig god service og ingen problemer.

God betjening

Alt levede op til forventningerne. Meget tilfreds med handlen!

Review by confirmed purchaser

Handler gerne hos jer igen

Jeres ordrebehandling er fint.Jeg er tilfredes me cykel-tasken, jeg har fået posten og jeg håber jeg skal handler igen hos jer.

Review by confirmed purchaser

Super god service med hurtig levering og respons på bestilling.

Super god service med hurtig levering og respons på bestilling.

Perfekt

Henvendte mig i butikken, fik den servise som tilkendegiver god kundepolitik

Review by confirmed purchaser

Flot taske i god kvalitet

Rigtig fin service. Fin indpakning og levering dagen efter bestilling.

Review by confirmed purchaser

Noget til kroppen, så skriv til cykelshopper.

Får en rigtig god behandling og kan godt lide når de kan huske hvem jeg er.....:-)

Review by confirmed purchaser

Hurtigt og en fin kvalitet.

Meget tilfreds med produktet.