[REPLY]
Der er rigtig Angel cykeltasker at vælge imellem, min er til at rulle op og kan klikkes af og tages med ind i butikker.
betjeningen på hjemmesiden er nemt, siker og ligetil og så har de nogle produkter andre ikke har.
Indkøb på cykkelshopper forløb fint og hurtig levering.
Jeg fik en dejlig overraskelse her til aften.Jeg havde fundet og bestilt hvad jeg håbede var en cute og smart cykeltaske til min nye og dyre cykel.
Cykelshopper har nogen lidt anderledes og feminine tasker , både til foran og bagpå en cykel.
Efter at have valgt ( det var svært ! der var mange ! :-) ) bestilte jeg den mandag og regnede med at der ville gå mindst 3 dage. Aftenen efter kom ejeren selv forbi med min taske ...han bor ikke langt fra mit hjem. Fedt ! Cykeltasken er SÅ fin ...dametaske / cykeltaske med focus på små detaljer...alt er gennemtænkt.
- jeg bestilte et regnslag - kvaliteten er uovertruffen :-) ... meeen en uge fra ordre til levering er lige i overkanten.
Da jeg i flere dag ikke havde kunne nå at hente bestillingen pga arbejde fik jeg den bragt uden jeg bad om det. Det er da service.
Jeg fik en god personlig service da jeg ikke lige kunne finden det jeg skulle bruge. Helt klart et sted jeg vil handle igen.
Nåede lige at hidse mig op i det røde felt fordi butikken var lukket, da jeg kom for at afhente. Da jeg kom hjem, var mit regnslag afleveret på adressen - så var jeg glad igen. Jeg er en dinosaur, som ikke går med internet på mig, så jeg havde ikke nået at læse besked derom. Herligt regnslag :-)
Første gang jeg har handlet hos cykelshopper og jeg er bestemt ikke blevet skuffet.. Jeg eeeelsker min nye cykeltaske og jeg vil bestemt anbefale siden til mine andre venner..
Kitty guidede mig perfekt t de rigtige cykeltasker t min elcykel selv om jeg ringede midt i middagsmaden👍 de kom lynhurtigt, og overgik mine forventninger mht farve, størrelse, og superpris. Har længe længe ledt efter cykeltasker der ikke var kedelige grå/sorte og kostede en bondegård, og endelig fandt jeg tilfældigt cykelshopper på nettet der turde.
Hilsen Vibeke århus
Leveringen gik ikke så hurting som forventet, og derfor blev købet leveret personligt og leveringstiden blev overholdt. Flot service.
Fin hjælp.Den jeg bestilte var der ikke men det var måske heller ikke den rigtige til min cykel og fik hjælp til at finde den rigtige.Det var i showroom på FRB.Fik de reflekser jeg havde bestilt.
Alt fungerede perfekt og lige efter bogen. Ekstrem hurtig levering!
Jeg har fået et par fantastiske cykeltasker, som alle ser på med beundring. Vigtigere er at de fungerer, passer til min cykel og er af godt materiale. Levering samme dag som bestilt! Mere end hurtig.
Det var super nemt at bestille vare på jeres hjemmeside, men da jeg bestilte varen troede jeg at i kunne levere med det samme. Først efter at jeg havde bekræftet ordren kom der info om at i havde lukket nogle dage. Dette synes jeg var noget irriterende da jeg skulle bruge varen til gave.
Hvad enten det er i telefonen, over email eller personlig betjening i showroom, er service niveau og produkter 1. klasse.
Det er den bedste service jeg har fået i mange år. Kan kun sige WOW.
Efter jeg kom ind i butikken og forklarede om mit behov for hjælp, fandt man hurtigt frem til den helt rigtige model i regnbeskyttelse for mig.
Smart og hurtigt betalingssystem med iPad og hot-spot.
Nemt at bestille og betale, hurtig bekræftelse og levering. Intet at sætte en finger på.
Tog ingen tid at bestille og det blev leveret hurtigere end jeg kunne trykke bestil.
MEGET glad og tilfreds med varerne.
Evt. forslag om at billederne af tasker også indeholder billeder af hvordan de ser ud inden i.
Rigtig fin service. Blev ringet op, da min cykeltaske ikke var på lager så jeg enten kunne vælge en ny, en anden størrelse eller vente til næste bestilling. Så rigtig god service og ingen problemer.
Jeres ordrebehandling er fint.Jeg er tilfredes me cykel-tasken, jeg har fået posten og jeg håber jeg skal handler igen hos jer.
Super god service med hurtig levering og respons på bestilling.
Henvendte mig i butikken, fik den servise som tilkendegiver god kundepolitik
Rigtig fin service. Fin indpakning og levering dagen efter bestilling.
Får en rigtig god behandling og kan godt lide når de kan huske hvem jeg er.....:-)