We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (15)

God, nemt og billigt

Jeg kunne godt bruge nogle flere Hankook dæk i nogle flere str. på hjemmesiden, da jeg synes det er det bedste dæk der er på market lige pt.

I har en god og nem hjemmeside, som jeg anbefaler til alle, som jeg snakker dæk med og jeg roser jer meget med hurtig levering og fragtfri.

alt i alt meget ros herfra.

mvh.
Claus Christensen
Damtoften 22
7600 Struer

lige efter bogen

Både pris og levering var lige efter bogen, der handler jeg igen.

Hurtigt, billigt og fint informationsniveau

Hurtigt, billigt og fint informationsniveau

Review by confirmed purchaser

Forbrugervenlig effektivitet og hurtig levering

Jeg har kigget på flere netvirksomheder for at finde de rigtige dæk til den rigtige pris. Dæk24 er et sikkert hit når man skal finde en fast leverandør både til privat og til erhverv.
Jeg fortsætter med at købe hos Dæk24, og med en privat monteringspris kan der ikke betale sig at købe andre steder.
Prisen er rigtig og leveringen hurtig.

Review by confirmed purchaser

Lav leveringsgrad men hurtig service

Købte dæk hos dæk24, som 7 dage efter ikke var leveret. Kontaktede dæk24, og 2 dage senere kom de så.
Hurtig reaktion og fin service...

Uden problemer

Købte 4 michelin dæk, to dage efter lå de uden for min dør. Nemt og billig

Review by confirmed purchaser

Hurtig - effektiv og rigtig pris

Jeg bestilte dæk en torsdag og allerede mandag formiddag var de fremme.
Prisen var den bedste jeg kunne finde på Internettet (205/65R15 94 af mrk. Continental).
Så køb roligt dæk hos Dæk24.
F. Frederiksen

Dårlig stand

2 år gamle dæk!! Forskellige produkt/ batch nr. Forskellige mønster indvendigt.

Dæk24

Gode dæk men dårlig kundeservice!

Bestilte 2 stk. dæk som hurtigt blev leveret eftermiddagen dagen efter (hvilket er super!). I mellemtiden havde jeg forsøgt at kontakte kundeservice pr. mail 2 gange uden reaktion. Samtidig synes jeg det er uhørt dårligt at der ikke er et telefonnummer på hjemmesiden, hvis man har nogle relevante spørgsmål.

Nemt og hurtigt

Bestilte mine vinterdæk torsdag ved frokosttid og de ankom fredag morgen klokken 10. Det er fandme hurtigt :)

Har handlet i butikken før og her gik det lige så fint.

5 Stjerner herfra.

Super hurtig og billig

Manglede et par sommerdæk til min bil, og kiggede på daekonline.com som jeg har brugt tidligere, men synes de var lidt dyrere. Tjekkede så daek24.dk, som jeg har hørt nævnt af andre, og så at jeg kunne spare 10% ift. til daekonline. Så jeg prøvede lykken.

Bestilte onsdag aften, og de stod i garagen fredag formiddag! Alt fungerede bare!

SUPER hurtig - og så til de priser - SKØNT

Bestilte 2 stk. dæk som jeg stort set ikke har kunne finde ved en forhandler i trekantsområdet - de var udsolgt alle steder - Dæk24 kunne levere på 24 timer, og til ca. 300 kr. billigere pr. dæk end hos forhandleren.

Hvis ikke jeg handler her igen er jeg da godt tosset...

Billig, hurtig og effektiv

Absolut billigst, leveret 24 timer efter ordre

• Aalborg, DK
  • 2 Reviews

100% tilfreds

Bestilte 2 stk varevognsdæk til campingvognen. Bekræftede levering 4 dage senere. Desværre kunne de ikke levere alligevel, Men tilbød at betale differancen ved køb annetsteds, da jeg stod og skulle på ferie. Det kalder jeg SERVICE !! Kan kun anbefale daek24.dk 100% :-)

kommer når de skal

dæk der kommer til tiden
og alt er som det skal værer
mvh vauxhalls venner klub2.dk