BusinessR

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Virksomheden lukkede lige pludseligt uden at man fik de gavekort/biografbilletter man havde optjent. Har gentagne gange prøvet at kontakte Rie fra dagensjob.dk uden resultat...suk

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har aldrig bedt om at blive kontaktet eller oprettet ved Dagens Job. Bruger ikke den pågældende emailadresse offentlig, faktisk kun som login på MSN og facebook, så adressen må være aflu... See more

Rated 1 out of 5 stars

Totalt useriøst firma.....har på allle mulige måder forsøgt at framelde mig deres mails. Deres links til afmelding eller info mail-adr virker ikke, og man kan ikke finde deres tlf nr på oplysnin... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har anvendt DagensJob i lang tid uden problemer. Da jeg havde fået sparet nok op til et gavekort, bestilte jeg den og den kom i løbet af den opgivede leveringtid.

Company details

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Svigagtig opførsel

Har gentagne gange prøvet at kontakte Rie fra dagensjob.dk uden resultat...suk

June 12, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Får ikke det som de lover.

Har bestilt flere gavekort som aldrig er kommet, har skrevet til dem men aldrig fået svar.
Meget useriøst og har nu været under ombygning i en evighed, og logger du ind nu er siden lukket.
Måske skulle de bare have oplyst det fra start, istedet for ombygning.

February 5, 2011

Ingen belønning som lovet

I oktober havde jeg point nok til en biografbillet, og bestilte den derfor. Jeg har stadig ikke modtaget den. Jeg skrev en mail til Dagensjob.dk for nogle uger siden, og har heller ikke fået svar. På hjemmesiden står der, at siden er under ombygning, men det har den været de sidste tre måneder. Jeg føler mig virkelig snydt; det hele lugter langt væk af fusk og bondefangeri!

January 17, 2011

Ingen problemer her

September 26, 2010

det virker som det skal

dagensjob er en enkel side, hvor man blot klikker på bannere, og tjener point på det.
Siden er god hvis man ikke har lyst til og deltage i kampanger, osv.
Jeg har hver gang fået mine ting, så har kun godt og sige om dagensjob.dk

August 30, 2010

træls

Er ret irreeret over at man ikke kan afmelde dagens job og derfor virker det som spam der hver dag bliver sendt til min mail add.

May 15, 2010

Burde politi anmeldes

Spam spam spam.
Hvis man er et troværdigt firma, kan man også melde sig ud af dette møj!!!
Men det kan man ikke.
Overvejer om man skal melde det til politiet. Men starter nok ved forbrugerstyrelsen, de er gode til at hjælpe.
Og hvem mon denne Rie er??? et eller andet fjols ved måske et andet navn??? Ja, højst sandsynligt.

April 24, 2010
Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke framelde mig deres mails

Totalt useriøst firma.....har på allle mulige måder forsøgt at framelde mig deres mails. Deres links til afmelding eller info mail-adr virker ikke, og man kan ikke finde deres tlf nr på oplysningen.

Håber dette useriøse firma snart får så meget dårlig omtale (jeg vil gøre mit til det) at bixen må dreje nøglen.

Læste anden steds på denne side, at Dagens job da gerne afmeldte en...når de fik info om det.....forklar mig venligst hvordan dette skal kunne lade sig gøre, når enhver kontakt til firmaet er umulig !!!

FUSKER FIRMA !!!!!!

April 12, 2010

Spam

For det føste har jeg ikke tilmeldt deres "service", så hvor de har min mail fra ved jeg ikke.

Umuligt at afmelde deres nyhedsbrev, som forøvrigt er begyndt at indeholde konkurrancer.

Linket til at afmelde i mailen virker ikke, og da jeg bad om et nyt password, da jeg sjovt nok ikke har det føste, så er jeg blevet mødt med larmende tavshed.

March 30, 2010

Spam Spam Spam

Følger man afmeldingslinket, bliver man ført til en side, som siger man skal være logget ind for at kunne melde sig ud.

Emails sendt til INFO bliver returneret - den virker ikke.
Emails sendt til KONTOLUKNING bliver returneret - den virker ikke.
Hvilket den jo burde, da det er den eneste måde hvorpå man kan afmelde sin konto, hvis man opretter den for at få afmeldt sin email.

Det kan IKKE være lovligt!

March 24, 2010
Rated 1 out of 5 stars

man kan ikke stoppe deres spam

Jeg mindes ikke jeg har været inde på deres hjemeside, og jeg blir tæppebombet med deres lort spam mails, og man kan ikke skrive til deres mail adresse, jeg ved ikke hvordan jeg skal få dem til at stoppe.

March 24, 2010

Umuligt at melde sig ud

Efter at have accepteret vilkårene, gik der nogle dage før jeg kigged nærmere på det. Jeg fandt ud af at det ikke var noget jeg kunne bruge til noget, så jeg ville melde mig ud. Jeg indså at det ikke var muligt, da jeg efter utallige forsøg måtte opgive, da linket "(...)så klik her for at blive afmeldt." ikke virkede. Jeg forsøgte så at logge ind, men kunne ikke bruge min kode. Jeg fik tilsendt en ny, men den virkede heller ikke og nu kan jeg simpelthen ikke slippe af med dem.

March 21, 2010

Jeg bliver spammet af Dagens Job

Jeg har aldrig bedt om at blive kontaktet eller oprettet ved Dagens Job.

Bruger ikke den pågældende emailadresse offentlig, faktisk kun som login på MSN og facebook, så adressen må være afluret der.

Jeg har ikke tænkt mig at logge ind og afmelde mig, da jeg ikke kender virksomheden som i mine øjne virker skummel.
Man ved aldrig hvad der venter, måske blive man phishet ved login.

En email til foretagendet har ikke afhjulpet, og jeg modtager stadig flere mails dagligt - utilstedeligt, og ganske sikkert også ulovligt.

March 19, 2010

spam via facebook

har på en eller anden måde høstet min email adresse som kun bruges i facebook sammenhæng, jeg har på intet tidspunkt synligt tilladt at de måtte sende mails til mig. har aldrig været på deres side.

March 16, 2010

Take a closer look