DECOPLANT A/S Reviews

2. Bonsai Plant Supplier
  3. Plant Art Dealer
  4. Plant Nursery

Written by the company

Hos DECOPLANT A/S skaber vi grønne miljøer med fokus på kvalitet, bæredygtighed og unikke planter til både virksomheder og private i hele Danmark. Vi specialiserer os i store grønne planter, secondhand planter, krukker, plantevægge og komplette plante-løsninger til kontorer, butikker, restauranter og hjem. Vi tror på, at planter skaber bedre trivsel, forbedrer indeklimaet og giver liv til ethvert rum. Derfor håndplukker vi både nye og secondhand planter, så vores kunder får grønne løsninger med masser af personlighed og karakter. Mange af vores planter er genbrugsplanter, som får nyt liv gennem vores plantekoncept – en mere bæredygtig måde at indrette med planter på. Hos DECOPLANT tilbyder vi blandt andet: Store indendørs planter og XL-planter Secondhand planter og bæredygtige planteløsninger Krukker til både inde og ude Komplet tilplantning med jord, leca og træflis Plantevægge og grøn indretning Grønne løsninger til virksomheder og kontormiljøer Vi holder til i Galten nær Aarhus, men leverer planter og krukker til kunder i hele Danmark. Vores mission er at gøre det nemmere at vælge grønnere løsninger uden at gå på kompromis med kvalitet eller æstetik. Hos os finder du ikke masseproducerede standardløsninger – mange af vores planter findes kun i ét eksemplar, hvilket gør hvert køb helt unikt. 🌿

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg…

Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det. Har købt plante til 2000,- billederne viste overhovedet ikke selvsamme plante - blade var med sorte pletter - befængt med udefinerbar svamp - mange blade visnede efter modtagelse. Planten ser syg ud.
Xtrem dårlig kundeservice
KØB ALDRIG FRA DETTE FIRMA!!!!!

June 27, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Fik leveret den ringeste violinfigen.

Fik leveret den ringeste violinfigen.
Med så at sige alle blade ødelagte, brune på over/undersiden.. totalt dækkede af støv. Vissen top på 2 af de 4 planter. Ca 38billeder er sendt som dokumentation.
Firmaet tilbyder ikke returlables.
Pris 2100.00kr

July 27, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Vi har bestilt en pakke planter til…

Vi har bestilt en pakke planter til 8000kr og kundeservicen var meget responsivt i købsprocesen - indtil vi så prøvede at række ud til dem ifm at 2 planter allerede efter én uge var ved at dø. Det har ikke været muligt for os at komme i kontakt med dem siden.

****Opdatering****
Vi har nu været i kontakt med Decoplant efter opslaget her og har fået en meget grundig opfølgning på vores spørgsmål - dejligt!

April 24, 2026
DECOPLANT A/S logo

Reply from DECOPLANT A/S

Hej Christof
Tak for din anmeldelse – og undskyld den manglende respons.
Jeg har netop fundet jeres mail i vores “andet/uønsket”-mappe, og derfor har vi desværre ikke set henvendelsen før nu. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.
Jeg svarer jer direkte på mail med det samme, så vi kan finde en løsning på planterne sammen. Fremadrettet må I også meget gerne ringe til os ved akutte problemer med planter, så kan vi hjælpe hurtigst muligt.
Vi håber, vi kan få løst det på en god måde. 🌿

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en silkeeg fra Decoplant

Jeg bestilte en silkeeg fra Decoplant. Jeg fik ikke nogle oplysninger om modtagelsen, så jeg skrev en mail til dem. Samme dag blev jeg ringet op af en meget venlig person, der fortalte mig hvornår jeg ville modtage silkeegen.
Den kom som aftalt, men jeg var desværre ikke hjemme da de kom. Decoplant havde været så søde at stille den til mig.
Og jeg fik den fineste silkeeg🤩
Tusind tak Decoplant..det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer.

October 25, 2025

Rigtigt god oplevelse

Har lige modtaget mine planter og alt er forløbet perfekt.
Mens jeg skriver dette kan jeg dufte min nye Eucalyptus som stadig står ude i entreen 😃
Ideen med at nogle af planterne er Second Hand, er rigtigt god.
Det er ikke sidste gang jeg handler her.

September 19, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Havde oprindeligt bestilt et citrontræ…

Havde oprindeligt bestilt et citrontræ søndag 17/8/2025 og først torsdag 21/8 får jeg en sms at de ikke kan sende et citrontræ da det ikke er pænt.
Jeg får tilbudt et andet træ med rabat, men jeg er ikke opmærksom på at det IKKE er et citrontræ, og det er nok min fejl. Jeg skal bruge det til en gave…
Firmaet lover at det er fremme fredag 22/8 men det kommer ikke. Så skal man jo ikke love det.
Træet kommer først mandag i en stor papkasse - helt lukket til. Jord ud over hele bunden og 3 frugter er faldet af.
Jeg synes ikke det er optimalt at sende træer lukket inde i en papkasse som står i 5 dage før det er ude ved kunden.
Jeg har ikke hørt mere fra firmaet, selvom jeg har påpeget en dårlig levering.
Jeg er ked af at skrive denne anmeldelse, men min oplevelse var ikke positiv, desværre.

August 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

En helt fantastisk butik.

En helt fantastisk butik.
Kunden og service er i centrum og chefen ganske flink ;)

March 19, 2021
DECOPLANT A/S logo

Reply from DECOPLANT A/S

Hej Torben. Tusind tak for din fine anmeldelse. Dét gør os så glade at høre!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg deltog i et kundearrangement hos Decoplant i september 2011 og har kun stor ros. Arrangementet var inspirerende og hyggeligt, og der var masser af flotte og unikke produkter til skarpe priser. Oveni var medarbejderne meget hjælpsomme og service-orienterede. Jeg har nu til morgen modtaget mine varer uden ekstra udgifter til fragt, og den flinke chauffør bar det hele ind på plads med et smil. Jeg er imponeret over kvaliteten af produkterne og planterne er bare i en klasse for sig.

September 23, 2011

Take a closer look