[REPLY]
Skulle have hjælp til at få lavet en ny faktura i et andet navn, hvilket betød at der blot skulle laves en kreditnota på den gamle og derefter oprettes en ny ordre i et nyt navn. Først blev jeg afvist med det svar, at det var ulovligt, hvilket for mig tydeligt vidner om inkompetence i forhold til simpel handel. Herefter spurgte jeg, om det var en ren principsag, eller de blot ikke gad og hjælpe deres kunde - Dette kunne han ikke svare på, men afviste blot igen. Det stod for mig tydeligt at de for det første ikke vidste hvordan de skulle håndtere situationen samt at de ikke vidste hvad en kreditnota var. Jeg prøvede derfor at forklare proceduren, som normalt ville tage 5 min. forudsat at man kender sit system. Enten ved de ganske enkelt ikke hvad de skal gøre, eller også gider de ganske enkelt ikke bruge 5 min. på at hjælpe en kunde efter han har brugt 3.848,-.
God webshop og leveringstid - men utrolig dårlig service. En virksomhed der ikke har forstået at det er kunderne de lever af....!
Vi havde lidt problemer i starten p.g.a. nogle transportskader. Men i dag fungere samarbejdet fantastisk og jeg ser frem til et rigtig godt samarbejde i fremtiden.
Man får hurtig respons og en god og dybdegående support.
Jeg er i bund og grund glad og tilfreds - men jeg synes det er uforskammet at skulle give 99 kr i fragt når man fx bare skal købe en cd mappe.
Jeg lavede på tre dage, tre køb på deejayshop, henholdsvis købet af en Numark TTXUSB, en pick-up til denne, og til sidst et støv-cover. Min fejl var at jeg ikke købte disse ting samtidigt; men må sige, at jeg var utroligt overrasket over den hurtige levering, havde alle tre ting dagen efter de var afsendt.
Så til trods for at disse tre køb var mine første hos djs, så kan jeg klart anbefale dem!
Jeg kan ikke anbefale at betale for GLS levering... Det bliver sendt med UPS og de aflevere ikke i pakkecentre så man skal have gang i ekstra udbringninger.
Jeg stod og manglede en ledning til mine hørebøffer.
Og allerede dagen efter bankede UPS på min dør.
Jeg bestiller en vare til mit arbejde.
Det er en hjemmeside der er nem og bruge.
Kunne bruge ean nr. Levering hvad hurtig.
Rigtig gode
Deejayshop.dk er en fantastisk side at handle på, mit køb kom inden for 2 hverdage og var faktisk rimelig billigt uden at indpakningen var dårlig på nogen måde.
Kære ven jeg er meget tilfreds med handlen.
Og som et eventyr så startede det skidt men endte godt
Jeg har købt beatspro hos deejayshop.dk, til 500kr mindre end de koster i butikker. Modtog dem dagen efter jeg bestilte dem, i original ubrudt emballage, ingen fejl i indholdet, og pakket ind i 2 lag bobbelplast for at sikre at det ikke kom til skade. Har både fået tracking-nr. og alt, så jeg kan ikke se nogen mangler.
Jeg har dog ikke været i kontakt med deres kundeservice, da det ikke har været en nødvendighed (bonus!), men udfra andre anmeldelser herinde, kan jeg kun forvente at hvis det bliver nødvendigt, kan det kun gå gnidningsfrit.
Deejayshop kan varmt anbefales, det er en webshop der i kontrast til så mange andre, rent faktisk gør tingene som de skal gøres. Det er uden tvivl her jeg vil handle lydudstyr fremover. Thumbs up!
Fik min vare hurtigt med GLS, og prisen var jo bare den bedste jeg kunne finde
Nem og overskuelig hjemmeside. Jeg bestilte det jeg skulle bruge kl. 13.00 og havde pakken dagen efter kl. 9.00.
Dette firma vil jeg på det varmeste anbefale til alle.
Rigtig god service,samt en hurtig levering.Jeg kan kun give masser af+++++++,samt et tusind tak herfra.
Absolut et firma du skal prøve, nemt, hurtigt og billigt!!!
Levering indenfor to hverdage og produktet var som ønsket.
Fandt hvad jeg skulle bruge, hurtig levering og kvaliteten var helt i top på varen.
Bestilte en vare mandag, modtog den tirsdag. Deres hjemmeside er nem at navigere rundt på, og deres søgemodul fungerer også upåklageligt. Så jeg har kun pæne ord at skrive om min oplevelse.
Bestilte min vare den ene dag, og dagen efter kom den :-) Fedt!
Har aldrig oplevet sådan en god service på hjemmesider får. Tak for en god handel, jeg kommer helt sikkert igen. Skide flot! :-)
Jeg ku godt lide det followup der skete via Tlf. Bagefter, det fik en til at føle sig speciel, hehe. I det hele taget, var der rigtig god service hele vejen rundt!
Ikke så overskuelig, men med tålmodighed kan varerne findes.
Gode priser og hurtig dag-til-dag levering.
Samme gode service som lightstore.dk
Jeg skulle bruge et DJ pult dagen efter, så det hastede. Ringede til Deejayshop kl. 15:20 og fik den leveret dagen efter kl. 08. Det er rigtig god service og prisen er konkurrencedytig med de udenlandske shops.
Det gik som det skulle... hurtig respons og afsendelse.
Indholdet var godt beskyttet mod postens behandlinger
Bestilte en UDG taske onsdag eller tosdag (kan ikke huske) jeg skulle bruge fredag! Kontaktede Allan som hjalp med at få den bestilt og dagen efter kunne jeg afhente tasken hos UPS århus! Dog havde de problemer med at finde pakken og jeg måtte køre igen, en af medarbejderne blev på arbejde for at lede og kontaktede mig kl 21 og der fik jeg min pakke! og kom afsted fredag til tyrkiet! Bum! god kundeservice hele vejen igennem!
Bestilte vare den ene dag og havde dem dagen efter, bedre kan det ikke være.
Super lækkert og få en hurtig levering med posten, når 4sound ikke kan fortælle hvornår man kan have den bestilte vare. Det fungere upåklageligt.
Du spare penge og du får varen hurtigere end andre store konkurrenter. Hvad mere kan man forlange?
Alt gik lige efter bogen.
Blev gjort opmærksom på at jeg havde glemt at indtaste hus nr. Og det blev rettet i løbet af No time. Selv var det en helligdag da jeg blev gjort opmærksom på dette.
Helt kanon.
Siger tak for en god handel, her handler jeg sikkert igen.
Jeg bestilte mit køb nemt og hurtigt på deres hjemmeside, og i løbet af den anden hverdag, fik jeg min sms ang. afhentelse af min pakke ved nærmeste GLS afhentningspost. Det kunne aldrig have gået så effektivt med Post Danmark.
5/5, handler der igen!
De lytter, og giver en fornuftig service.
Et behageligt sted at handle:-)
Hurtigt svar på mail og hurtig levering.
Jeg bestilte og 2 dage efter kunne jeg hente det skide god service!!!!!
Uden tvivl en af de bedste steder at shoppe, kan varmt anbefales.