www.DenconCenter.dk Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt det meste af vores kontormøblement hos Denconcenter. Udover rigtig god vejledning og indretningsideer fra Dencon, har vi fået en super kvalitet af kontormøbler, som er meget robust og t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Var yderst hjælpesomme med at skaffe gode kontormøbler til en iværksættervirksomhed. De har helt sikkert hjulpet til en god start og kan varmt anbefales til andre.

1. Office Furniture Store

Information provided by various external sources

Dencon Center er specialist indenfor kontormøbler. Vi samarbejder med flere producenter om at levere kontormøbler direkte fra fabrikkerne til brug i jeres kontorindretning. Med det lavest mulige omkostningsniveau samt kortest mulige leverings- og kommandoveje sikrer vi, at alle kan få markedets fedeste kontormøbler til de bedste priser.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Super god service

June 20, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Det bedste kontorbord jeg har haft!

Som i overskriften. Kvaliteten på disse bord er fantastiske og designet super. Jeg håber at Dencon fremadrettet vil levere af samme kvalitet eller bedre til den konkurrencedygtige pris. Jeg har haft mit siden 2007. Selv efter bordet er blevet skilt ad og flyttet med af to omgange, virker det stadig upåklageligt.

February 26, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Dem vælger jeg også næste gang!!

Da vores firma skulle flytte og vi skulle købe helt nye kontormøbler kontaktede jeg et par møbelfirmaer. Valget faldt på Dencon/KontorMøbler.dk - bl.a. pga. de flotte designs og favorable priser. Da jeg stod med opgaven alene at indrette et lokale på godt 300 m2 var jeg yderst taknemmelig for den indretningshjælp og hjælp til indkøb, jeg fik af Torben Møller, som på trods af at det er nethandel, var så venlig at hjælpe med opgaven, og omgående forstod i hvilken retning, jeg havde forestillet mig at møblere kontoret. Torben Møller kom med super-gode forslag, som fungerer virkelig godt. Møblerne kom til aftalt tid og blev samlet og placeret iht aftalen af de dygtige og servicemindede montører. Jeg var desværre blevet forhindret i at være tilstede på flyttedagen, men alligevel var alle møbler samlet og placeret fuldstændig som aftalt. Stor ros til både salgs- og montørfolk!! Og møblerne ser fantastiske ud og fungerer optimalt! Jeg kan på det varmeste anbefale Dencon/KontorMøbler.dk.

September 20, 2012

Den Perfekte Forhandler

Excellent telefonservice, montage, bestilling og vejledning, samt after-sales service. Gode tilbud der kun kan anbefales. Alle tidsfrister og priser overholdt. Service og varer altid i topkvalitet. Kan varmt anbefales. Vil så absolut handle med firmaet igen og kan kun anbefale dette på bedste vis. Venligt og fagligt dygtig salgs,- og montagearbejde.

June 14, 2012

Nye kontorstole

De er verdensklasse
Lanab stole kan anbefales til alle med sart ryg som mig.
Og de andre på kontoret klager absolut heller ikke.
Kun gode anmeldelser herfra.

February 27, 2012

Perfekt kundeservice

Vi har købt flere møbler hos Denconcenter. Altid er pris- og leveringsaftaler blevet overholdt. Imødekommende og venlig telefonbetjening. Kan i høj grad anbefales. Vil selv handle med dem igen.

January 31, 2012

Tak for hjælpen ;-)

Godt arbejde med indretningsforslaget.
Det var dejligt at se tegningerne i havde lavet, Matchede så godt med vikeligheden.
Vi glæder os til at arbejde i disse vidunderlige lokaler, hvor møblerne passer så fantastisk ind.
Betryggende at i havde overblikket gennem hele fasen, og holdt os opdaterede.

December 15, 2011

God og hurtig service

Vi har handlet skriveborde hos Denconcter, og kan på det varmeste anbefale at handle hos dem. Prisen var god, leveringen skete i henhold til det aftalte, samt en venlig opfølgning fra firmaet efterfølgende der ville sikre sig at alt var gået som vi havde forventet.

September 26, 2011

God kvalitet & Super service

Vi har købt det meste af vores kontormøblement hos Denconcenter. Udover rigtig god vejledning og indretningsideer fra Dencon, har vi fået en super kvalitet af kontormøbler, som er meget robust og tidsløs.
Det er nemt at man kan bestille suppelering af møbler via Dencons website.
Vores bedste anbefalinger gives hermed.
Mvh Caroline Filtenborg/Bleau A/S

August 15, 2011

Alt som planlagt

Jeg har købt et hæve/sænke bord og kan kun anbefale Denconcenter
Levering til tiden og fornuftige priser

Kurt

July 14, 2011

glimrende elevationsbord

Vi har købt elevationsbord for første gang via internettet. Glimrende vejledning telefonisk i forbindelse med købet. Fint bord, super til prisen. Eneste anke var dog, at det blev leveret ugen før vi havde bestilt og ønsket det. Det gav opbevaringsproblemer, men bordet er igår taget i brug og fungerer fortrindeligt.
Alt i alt: Absolut en vare vi kan anbefale!
Mvh
Tina S. Ravn, konsultationssygeplejerske

May 23, 2011

Fantastisk service!

Vi har handlet med Denconcenter da vi købte nogle hævesænkeborde.
Ud over en super god pris, så var servicen i top. Det viste sig at et par af bordpladerne var af en anden type end vi havde bestilt. En email og 3 dage senere var bordpladerne byttet.

Hermed min største anbefaling af denconcenter.

Søren

March 11, 2011

Supergod og kvalificeret service

købte hæve-sænkebord.
i samlevejledningen manglede der en skabelon til anvisning af skruehuller i bordpladen, ellers alt ok.
blev leveret helt ind af døren. herligt :-)

October 13, 2010

Take a closer look