[REPLY]
Hurtig levering og hurtig tilbagebetaling af penge
Var i tvivl ang. varer, ringede til dem og fik svar med det samme, og modtog varen meget hurtigt :-)
Shoppen har varer, man ikke finder andre steder, og der er en super god service. Sitet er overskueligt og rummer udførlige beskrivelser af samtlige varer. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Design for Pets!
Jeg er glad for min bestilling gik så hurtigt igennem. Jeg fik orden med posten meget hurtigt. (Jeg bor 4400 km væk fra Danmark). Det syntes jeg er fantastisk betjening. Vi er også glade for produktet. Mange tak
Der var lidt problemer med at få min bestilling til at gå igennem, men ellers hurtig betjening 😊
Fin og venlig service, super varer og hurtig levering.
Fik hurtigt svar pr. mail omkring stilede spørgsmål og varene kom meget hurtigt:-) Kan klart anbefales!
Super service og lunhurtig levering. Kvaliteten helt i top. Handler helt sikkert hos Design for Pets en anden gang.
Fantastisk butik - super god og hurtig service, så kan kun anbefale denne hjemmeside:)
Rigtig hjælpsom personale og super hurtig levering. Så kan det jo ikke blive bedre!
Jeg fik en super behandling. Og nem overskuelig hjemmeside. Og kvalitets varer får man også til billige penge, da det i forvejen er dyrt at få en hund er det super man kan købe tilbehør til sit dyr for næsten ingen penge. Tak for det.
købte noget legetøj og halsbånd til min katte varen var som den skulle og det var hurtig fremme
Overskuelig hjemmeside, hurtig ekspeditionstid og gode priser.
Helt sikkert et sted, jeg vil handle igen.
Jeg har fået en rigtig god vejledning, med mine køb. Jeg vil forsat handle ved jer.
Super god shop. Nem overskuelig og præsis . Kunne måske ønske gratis porto . Får man i de fleste ligende butkker
Jeg er godt tilfreds. Måtte sende mine varer retur, da det var forkerte størrelse. Men der var god kommunikation mellem mig og stedet i forbindelse med returnering, så jeg er glad.
Vi har kjøpt en hundeseng og opplever at vi har fått raske svar på våre spørsmål. Vi måtte betale toll, som var mer enn 70 % av kjøpesummen..., men det kan jo ikke dere i Danmark noe for..... Servicen hos Design for Pets har vært upåklagelig:) Vi handler gjerne hos dere igjen:)
Vi vil helt sikkert anbefale Jer, og selvfølgelig kigge forbi siden næste gang vi skal have nogle lækkerier til vores kat.
Det har simpelthen været en ren fornøjelse! Alle firmaer burde behandle sine kunder sådan! Tusind tak!!!
Meget hurtig levering og tilmed lidt ekstra godbidder i pakken :) Kan bestemt anbefales!
God service og ikke mange dage efter jeg havde foretaget bestillingen havde jeg min pakke :)
De varer jeg har bestilt kom hurtigt og kvaliteten var helt i orden. Ingen problemer overhovedet.
Jeg købte en hundeskål, så min hund skal spise lidt langsomme. Der var 3 størrelser, small, medium og large, men der var ingen cm angivelse eller angivelse af, hvilken hundestørrelse, som hver af de 3 skåle passer til.
Jeg valgte en medium til min labradorhund, der ikke er specielt stor.
Hun kan godt bruge skålen, men den er desværre for lille, så jeg må fylde maden i af flere omgange lidt træls.
Har ikk noget at klage over, hurtig levering og fin kvalitet.
Kontaktede mig angående størrelser. Da de ikke passede 100 %, annulleredes ordren uden problemer. Fik den bedste service!
supert at handle hos design for pets.Varen er der dagen efter bestilling er afgivet.
Design for Pets har levet fuldt op til mine forventninger - de har gode beskrivelser af tøjets størrelser, så man har en god chance for ikke at købe noget forkert, samt rimelige priser og en hurtig levering. Fem stjerner :)
Rigtig hurtig og god levering
Nu glæder jeg mig bare til jule aften hvor hunde og jeg skal åbne den fantastiske gave i kom med;)
Jeg bestilte mandag og havde min vare to dage efter.
Alt var som det var forventet, ingen klager kun ros...tak...
det er nogle rigtig pæne og holdbare skåle. dog er størrelserne meget små. så det skal man lige tage højde for. leveringen gik jo so, det sku. så ingen brok fra min side.. :) vil helt klart handle diverse ting til min dejlige hund her..
Rigtig god, men mangler mere produktinformation
Jeg er meget tilfreds med leveringen og min vare. Desværre manglede jeg flere detaljer om produktet. Der stod ikke hvor mange kg hundetasken kunne bære, det måtte jeg finde ud af på en anden hjemmeside.
Dette er helt klart et sted jeg vil handle igen.
Jeg har kun haft en positiv oplevelse med handlen hos Design for Pets. Varen levede til fulde op til min forventning, prisen var fornuftig og leveringstiden rigtig fin.
Stort udvalg af fine ting. Jeg fandt endelig en hundeseng som faldt i min smag, og så var den tilmed billig. Hurtig levering og jeg var glad for muligheden for at vælge GLS pakkeshop. Jeg hentede kassen og mine hunde var meget interesserede i den, faktisk havde jeg kun lige åbnet kassen før den ene hund sad oppe i kassen og i den nye kurv. Årsagen var selvfølgelig den lille ekstra overraskelse nemlig en fin pose godbidder i den helt rette størrelse til små hunde. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Design for Pets.
Vil til enhver tid benytte siden igen.
Varen var ved mig dagen efter bestilling, med en hvid langhåret hund og en mudret skovbund, var det rigtig rart at have shampooen allerede dagen efter ;-)