Review of DPD Pakketservice

Rated 1 out of 5 stars

No title

Dette firma været et utrolig ubehageligt bekendtskab for mig som privat modtager.

Første dag havde fragtmanden glemt min pakke, som derfor blev forsinket. Jeg fik at vide at jeg skulle prøve at ringe igen dagen efter.

Næste dag havde fragtmanden igen glemt min pakke. Jeg kunne se mønsteret, så det endte med at jeg tog ud på deres central og hentede pakken, selv om dette ikke er muligt iflg. deres regler.

Da jeg omsider fik min pakke, var den smadret, tydeligvis pga. transporten.

Efterfølgende havde jeg et enormt hyr med at få erstatning, via den svenske forhandler, hvorfra jeg havde bestilt varen. DPD afviste mig gang på gang i en ret frustrerende situation, da jeg ikke var afsender - al kontakt skulle foregå gennem den svenske forhandler.

Den svenske forhandler havde sendt via det svenske postvæsen, som anvender datterselskabet DPD til forsendelser til Danmark. Hverken jeg eller forhandleren havde derfor direkte kontakt til DPD, som ikke bestilte andet end at forflygtige sig sit ansvar. Sagen tog halvanden måned.

Jeg kan på det kraftigste fraråde nogen at bestille varer, som risikerer at blive bragt ud af DPD.

December 10, 2007
Unprompted review